öcü'nün diyet günlüğü...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ocu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
??? kimse gelmemiş..
dünkü menümü yazim:
sabah:2 diLim ekmek,1 kk peynir,domates ve 6-7 dilm patates kzartması
öğle:2 kepçe bulgur pilavı,1 sb yoğurt,domates
akşam:balık ve patates(haşlanmış)
ara:1 domates
içimde domates çıkcak yakında sempatiksalakcinni
bakım:ayyh şükür kurtuluyorum artık bu kremden sabundan faydaları varda bıktım hep aynı..amaa az sivilcem kaldı.. :) akşama bugnkü menümü yazarz grş... :)

ben geldim buradayımmm :) aaa bu arada cnm ısırgan otunu kaynat onun duyunu yüzüne sür çok iyi geliyormuş öyle duymuştum :)

Canımmm benimmmm olumunekankayizsmile kıyamam sana vericezzz hep beraber bak görürsünn inşallah tabi valla kuzu menüm aklımda değil ama ekmek yemiyorum beyaz ekmek yani....tam bugday yiyorum....az diyorum 7den sonrada yemiyorum kendini şartlama böyle yap sende kuşummm giremedim kusura bakma benim net arızalı canım birazda işlerim var ASKER EŞİMturkbayragiboshayallersmile İZİNE GELCEK HAZIRLIK FALAN YA GÖBEĞİNİ NASIL İNCELTTİN BANADA SÖYLEE BNİMDE İNCELMESİ LAZIM YA BENİM TEK ŞİKAYETİMGÖBEK VE 50KİLO OLSAM YETER 54OLMUSUM:lepi: 1KİLO GİTMİŞ BEN HERGÜN YEŞİLÇAY MATE İÇİYORUM CANIM ONUN ETKİSİ OLDU ENCOK İNAN ÖLÇÜLERİMİ BİLMİYORUM EN YAKIN ZAMANDA ÖLÇÜP YAZICAM KUŞUMM
Komşuuu komşuuu ben geliyim dedim aranıza bende zayıflamaya karar verdim bakalım verebilecekmiyizz benide takip edinn
HOŞGELDİNNNNNolumunekankayizsmile HADİ BAKALIM BASLADIK BİLE CANIM BAŞARILAR DİLERİMopuyorumnanaktan

YOK SANA MÖNÜÜÜÜÜÜÜkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 KARNIM AÇ KIZZZ NE MENÜSÜ YAAcokacimcoook YAZMIS ORAYA BULGUR AL İŞTE CNIM CEKTİklava:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayhh ben bişi dicem ama korkuyorumm yaa şeeyy diyet yoktu bugün spor vardı..1/21 call ve great abs..:) yeşilçay bende alıcam seviyorum içince açlığım gidiyo sanki :) 59.5 kilo olmuşum bende :) bi 58 fln olsam gerisi gelir sevinçten daha az yerim

kııızz güldürdün beniiiii bende spor yapmdmmm ayyyy bende 52olsammmm yaaaaa

yhaa ben bugün çiğköfte yedim dayanamadım napayım acılı acılı götürdümm snradan hep yürüdüm kıslar bu arada otobüsede diyetsyen bir kadınla konuştuk yoğurtla aç karnına çörek otu karıştırıp yiyin dedi zayıflatıyormuş :)

haahahahahhahaha kaydirigubbakcemile3 ya bence biz cookk zor zayflarızzzz cnmmmm afiet olsn ama bidaha yapma ölekaydirigubbakcemile3 bak smdiiii cnm cekti yaaa offfffakannehir kızzzzzzzzz napcaz şimdi arıcam sipariş vercmm limonlu limonlu yicemmmmsempatiksalakcinni yada aramaaa sakınn sakin oll aramaaa hayır araaasempatiksalakcinni aramaaaaaaa:sinifsinif: napcamm yaa canım cektiii!!!!bende birazdn yürüyüşe cıkcam bire yogurt alırken yagsız alın o göbek eritiyormussssempatiksalakcinni

limonlu neki acılı acılı yiceksn az kaçamak olsun sonuçta öğlen yedim akşama yoğurt yaptım tamamladım cokacimcoook

gidicek gidicek bu kilolarrr bırakmak yok hemde aç kalmayarak zayıflıcaz yeterki isteyelm

allahım 15 gündür doğru dürüst b,şey yemeyen ben az önce mantı yedim bi tabak vicdan azabı çekiyorummmmmm :gitme:

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kmse yokmuuu

ben varıım.. :) diyetten fln bahsedemicemde bakımda yeni bir sabuna ve maskeye başladm.defne sabunu ve bebe pudrasi ve limonla pudra krem şekline gelene kadar limon ekleyip sürüyorum yüzüme kuruyunca yıkıyorum ilk yaptım bugün. sabun kızarttı maskede yumuşak yaptı.defne sabunu sivilce için.maskeyide gözenekler için yaptm bakalım faydası olucak mı.. :) iyi gecelerr

kızlarr nerdesiniz??
bugün tam olarak spora başladım..karın egzersizleri ve callanetics yaptım.. :)
defne sabunu ve bebe pudrasıyla maske ve badem yağı yakında hint yağıda katıcam. uzatıyoda sıklaştırmada daha etkiliymiş badem yağı onun için hint yağıda katıcam uzar daha inş..

yhaaa off burdayım bebeğim ben ne zamandır spor yapmıyorum ne güsel sen yapıyorsun yarın bende kesin başlayayım

yhaaa off burdayım bebeğim ben ne zamandır spor yapmıyorum ne güsel sen yapıyorsun yarın bende kesin başlayayım

bugünde ben ilk yaptımda devamı gelicek inş başla canım daha iyi hissediyosun bi heves geliyo :))

off yaa (( kendimi çok kötü hissediyorum az bi fazlam var ama derdine düştüm şimdi önce takmıyodum bu kadar..

öfff vermem lazım kurbana kadar yaaa 4-5 kilo resmenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…