Canımmm benimmmm olumunekankayizsmile kıyamam sana vericezzz hep beraber bak görürsünnşimdii ben herşeyi anlatiyim sana2009 un mart ayında birden tvde bi program izliyodum müzikle dans etmeye fln başladm öncedn sabahtan akşama kadr otururdum hareket ne güzelmiş fln derkenn sunucuda çıtır bişi bende böle olucam diye birden aklıma geldi önceden hiç diyet aklımın ucundan bile geçmemişti.böylelikle başladm..vee mayıs ayında 65 kiloydum 76yla başlamıştım..hedefm bildiğinz gbi 50 ama kilo vermem durunca pes ettim..o zamandan beri başla boz başla boz vermeye çalışıyorum..arada 5 kilo gitmiş ama :)) sen yaşımı sordun ben neler anlattm :) bu konudaki geçmişimi anlatmak istedim :) 16 yaşındayıımm ve bu kilodayımakannehir ama küçük görmeyin benii kaydirigubbakcemile3sonra diğer konuda mekik kas yapar mı demişsinde okumuştum bi yerlerde yapmazmış ve ilk başladığımda göbeğim hatırladığım kadarıyla 93dü şimdi 78 internetten bulduğum hareketler çok fayda sağladı özelden mesaj hakkım varsa bi bakim adresi gönderebilirim.sonrasinda baya bişi denedim ama nivea bodyle aerobikle 1 ayda göbekte iyi incelmeler oldu :)) pazartesi callanetics diye bi spor var ona başlıcam o da iyi inceltiyomuş bakalım görücez beraber yapsak çok güzel olur aslında :)) her gün uğra demişsin artık uğrarım hergün hırslandım azcık :)) son olarak ölçülerini yazabilir misn cnm?
HOŞGELDİNNNNNolumunekankayizsmile HADİ BAKALIM BASLADIK BİLE CANIM BAŞARILAR DİLERİMopuyorumnanaktanKomşuuu komşuuu ben geliyim dedim aranıza bende zayıflamaya karar verdim bakalım verebilecekmiyizz benide takip edinn
bugün neler yaptımm:
sabah:2 dilim ekmek,1 kk peynir,biberli omlet,domates,salatalık
öğle:1 kepçe bamya,yarım sb yoğurt,küçük bi kase çilekli pudingbilmiyorumkismile
ara:1 elma
akşam:1 kase çorba,2 kepçe bulgur pilavı,üzüm
ara:1 elma
spor:yok pazartesi inş. :)
bakımdaa:yine kirpiklere badem yağı,sivilcelere nerisona c krem,dove sabun ama az değişiklik var ve sivilce izleri hala duruyo puff nese hemen fayda beklemiyorum..nasılsa nisana kadar müddet verdim kendime..:)
meleğimm senin menü nerde cnm? zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayhh ben bişi dicem ama korkuyorumm yaa şeeyy diyet yoktu bugün spor vardı..1/21 call ve great abs..:) yeşilçay bende alıcam seviyorum içince açlığım gidiyo sanki :) 59.5 kilo olmuşum bende :) bi 58 fln olsam gerisi gelir sevinçten daha az yerim
yhaa ben bugün çiğköfte yedim dayanamadım napayım acılı acılı götürdümm snradan hep yürüdümkıslar bu arada otobüsede diyetsyen bir kadınla konuştuk yoğurtla aç karnına çörek otu karıştırıp yiyin dedi zayıflatıyormuş :)
haahahahahhahaha kaydirigubbakcemile3 ya bence biz cookk zor zayflarızzzz cnmmmm afiet olsn ama bidaha yapma ölekaydirigubbakcemile3 bak smdiiii cnm cekti yaaa offfffakannehir kızzzzzzzzz napcaz şimdi arıcam sipariş vercmm limonlu limonlu yicemmmmsempatiksalakcinni yada aramaaa sakınn sakin oll aramaaa hayır araaasempatiksalakcinni aramaaaaaaa:sinifsinif: napcamm yaa canım cektiii!!!!bende birazdn yürüyüşe cıkcam bire yogurt alırken yagsız alın o göbek eritiyormussssempatiksalakcinni
haahahahahhahaha kaydirigubbakcemile3 ya bence biz cookk zor zayflarızzzz cnmmmm afiet olsn ama bidaha yapma ölekaydirigubbakcemile3 bak smdiiii cnm cekti yaaa offfffakannehir kızzzzzzzzz napcaz şimdi arıcam sipariş vercmm limonlu limonlu yicemmmmsempatiksalakcinni yada aramaaa sakınn sakin oll aramaaa hayır araaasempatiksalakcinni aramaaaaaaa:sinifsinif: napcamm yaa canım cektiii!!!!bende birazdn yürüyüşe cıkcam bire yogurt alırken yagsız alın o göbek eritiyormussssempatiksalakcinni
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kmse yokmuuu
allahım 15 gündür doğru dürüst b,şey yemeyen ben az önce mantı yedim bi tabak vicdan azabı çekiyorummmmmm :gitme:
yhaaa off burdayım bebeğim ben ne zamandır spor yapmıyorum ne güsel sen yapıyorsun yarın bende kesin başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?