Oda arkadaşı sorunu

Bence kıllarını almiyo yoksa neden klozete dökülsün ki lazere gitse neyse. Ne ağda yaptığını duydum ne jilet gordum yani bi odanın içineyiz illaki goruluyo boyke seyler

Abla anlamayan.yine anlamiyo.giden oda arkadaşımız som sınıftı bi de yatağını topladım bikac kere utansın diye Neden zahmet ettin.dedi

Bence kıllarını almiyo yoksa neden klozete dökülsün ki lazere gitse neyse. Ne ağda yaptığını duydum ne jilet gordum yani bi odanın içineyiz illaki goruluyo boyke seyler
Kıl derken benim kafa saça gitti. Kız sonucta diye. Ay evet kıl dökülecek kadar olduysa almıyordur.

Iyyy bu kız müsveddesi bide evlenecek ilerde. Alacak adama acırım. Ama bu aileden kaynaklı. Anne baba öğretmeli zamanında kişisel temizliğin önemini. Sonra böylesi ile topluma karışınca temizler uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun.

Cnm inan ki çok üzücü ve üzülünecek bir durum. Doktordan bile bana çok üzüldüler.
Doktor bana neden olduğunu anlattığımda ben bı şok yaşadım, evimizde şarta şurta temizliğe çok önem verilir. Nereden yada kimden bu mikrobu kaptığımı da bilmiyorum.
Valla arkadaşın ister alınsın ister darılsın açık açık konuşun. Konuşamıyorsanız ver bana numarasını ben bir dost diye arayayım :):):):):)
Birde o kız WC ye girdikten sonra sakın dediklerimi yapmadan girme WC ye.
Baktın olmuyor temiz insanların olduğu bı odaya geç.
Birde diyelim ki bir yerde WC ye girmek zorunda kaldın ama temizliğinden şüphelisin, kaynar su dök maşrapaya iki yemek kaşığı karbonat dök köpürsün sonra suyu ılıt dayanabilecegin sıcaklığa gelince genital bölgeni yıka ama sakın kendini kurulama silme, temiz iç çamaşırını giy. Kurusun üzerinde karbonat dezenfekte ediyor.
Ama baktın olmuyor bu pis insanla aynı odada sakın kalma.

Anlaşın diye bugun dedim ki killarini alamiyo musun diyemedim kızların kılları dökülmez acaba bi hastalık mi var sen de dr git yok oyle bi hastalık yok diyo

Kavga çıkart canım.
Odalarınızı ayırsınlar.
Anlaşamıyoruz deyin bişey deyin.
Düzelmez çünkü.

Benim bi yakinimda hepatit kapti sonuncu gebeliginde kontrolde ogrenmis ya dişçi ya da kürtaj olurken oldu diyo. Ama çok haklısınız ben de duymuştum yumurtaliklar enfeksiyon kapıyo sonra agrimayinca ogrenmeyince kistlesiyo sonra hamile kalamıyoruz falan. Abla dediğin temizlikleri yapmaya calisicam bi de eve geçicem seneye insallah

Bi dost buna güldüm :) karbonatli kaynar suyu mu durulamiyim anlamadım o zaman beyaz beyaz kalmaz mi klozette. Bi de biraz kafam karisti.kusura bakma .pis biri girdiyse bizden once camasir sulamadan mi girmiyim

Hepatit spesifik durumum.
Fakat şu idrar yolu mikrobunu kapmak her an olabilir. O yüzden tedbir her zaman iyidir cnm.
Valla eve çık cnm en mantıklısı.
Bizi haberdar et konuşmadan tepkisini merak ediyorum.

Fakat şu idrar yolu mikrobunu kapmak her an olabilir. O yüzden tedbir her zaman iyidir cnm.
Valla eve çık cnm mantıklısı.
Aynen ben de merak ettim bir an önce kurtulmanız dileğiyle. Ben oda arkadasm sırf tokasını mutfak tezgahında unuttu ve lavobadaki saçlarını almıyor diye odayi terk etmiştim. Daha fenalari da varmiş.

Valla eve çık cnm en mantıklısı.
Ya her an kapabiliyoruz muallaktayiz anlamında soyledim ama haklisiniz tabi enfeksiyon daha farklı. Zaten kyk yurdu cok berbat bi yer insallah cikicam en azindan kendime temizlik.yapmis olurum. Haber veririm abla nereye yaziyim konuşunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…