- 14 Mayıs 2017
- 1.949
- 2.459
- 133
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Ben de namaz kılan bi insan olarak bence namazi.ne kadar makbul oluyo allah bilir tabi de. Bence de ilginç bi durum bu aradaAa şaşırdım. Iyi de namaz kılmak için temizlik lazım. Temiz çamaşır temiz kiyafet. Temiz bir vücut. Enteresan .
Hayır hayır olmaz öyle şey. Su olmaz, zorluk olur birşey olur neyse. Ama olur mu yahu haftada bir.Ben de namaz kılan bi insan olarak bence namazi.ne kadar makbul oluyo allah bilir tabi de. Bence de ilginç bi durum bu arada
Bence kıllarını almiyo yoksa neden klozete dökülsün ki lazere gitse neyse. Ne ağda yaptığını duydum ne jilet gordum yani bi odanın içineyiz illaki goruluyo boyke seylerTemizliğin imandan olduğunu hatırlatın arkadaşınıza. Haftada bir duş alan kişi kılına tüyüne bile dikkat etmez ki buda günah. Olmaz müslüman kişi banyo kişisel temizliğine daha dikkatli olmalı ibadet yapmak için. Böyle olmazzz
Abla anlamayan.yine anlamiyo.giden oda arkadaşımız som sınıftı bi de yatağını topladım bikac kere utansın diye Neden zahmet ettin.dediEskiden benim kaldığım oda arkadaşlarım da çok dağınıklardı. Sürekli ben onları düzene teşvik ettim beraber yapa yapa sonra baya bi yol kat etmişler di. Ama tabi kişisel temizlik için açıkça söylemekten başka çare yok bence.
Kıl derken benim kafa saça gitti. Kız sonucta diye. Ay evet kıl dökülecek kadar olduysa almıyordur.Bence kıllarını almiyo yoksa neden klozete dökülsün ki lazere gitse neyse. Ne ağda yaptığını duydum ne jilet gordum yani bi odanın içineyiz illaki goruluyo boyke seyler
Saka gibi durtuklemesek onu da yapmaz allah bilirHayır hayır olmaz öyle şey. Su olmaz, zorluk olur birşey olur neyse. Ama olur mu yahu haftada bir.
Allah im şimdi çıldiricimm. Bu yaştan sonra siz mi vereceksiniz ona temizlik dersini elin kızına. Hey Allahm yaa. Ne desem bilemedim.Saka gibi durtuklemesek onu da yapmaz allah bilir
Bi de annesinin hobisi lif ormekmis bize hediye lif getirdiAllah im şimdi çıldiricimm. Bu yaştan sonra siz mi vereceksiniz ona temizlik dersini elin kızına. Hey Allahm yaa. Ne desem bilemedim.
Iyyy bu kız müsveddesi bide evlenecek ilerde. Alacak adama acırım. Ama bu aileden kaynaklı. Anne baba öğretmeli zamanında kişisel temizliğin önemini. Sonra böylesi ile topluma karışınca temizler uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun.Bence kıllarını almiyo yoksa neden klozete dökülsün ki lazere gitse neyse. Ne ağda yaptığını duydum ne jilet gordum yani bi odanın içineyiz illaki goruluyo boyke seyler
Cnm inan ki çok üzücü ve üzülünecek bir durum. Doktordan bile bana çok üzüldüler.Ay abla ya çok üzüldüm ama senin yazından sonra camasir sulu çifle camasir suyu aldim bugun hergun içine de donucem hafta da bir yıkamak yetmez gerçekten. Kızı da uyaricaz bakalım umarım olumlu sonuc aliriz. Bi de o toplardan alıyoruz ama pahali ya geliyo biraz ama o markayı da denicem
Anlaşın diye bugun dedim ki killarini alamiyo musun diyemedim kızların kılları dökülmez acaba bi hastalık mi var sen de dr git yok oyle bi hastalık yok diyoIyyy bu kız müsveddesi bide evlenecek ilerde. Alacak adama acırım. Ama bu aileden kaynaklı. Anne baba öğretmeli zamanında kişisel temizliğin önemini. Sonra böylesi ile topluma karışınca temizler uğraşıyor. Allah yardımcınız olsun.
Alık mı ya anlamıyor. Kıl bile yeter artık sal beni diyip dökülüyorAnlaşın diye bugun dedim ki killarini alamiyo musun diyemedim kızların kılları dökülmez acaba bi hastalık mi var sen de dr git yok oyle bi hastalık yok diyo
Benim bi yakinimda hepatit kapti sonuncu gebeliginde kontrolde ogrenmis ya dişçi ya da kürtaj olurken oldu diyo. Ama çok haklısınız ben de duymuştum yumurtaliklar enfeksiyon kapıyo sonra agrimayinca ogrenmeyince kistlesiyo sonra hamile kalamıyoruz falan. Abla dediğin temizlikleri yapmaya calisicam bi de eve geçicem seneye insallahCnm inan ki çok üzücü ve üzülünecek bir durum. Doktordan bile bana çok üzüldüler.
Doktor bana neden olduğunu anlattığımda ben bı şok yaşadım, evimizde şarta şurta temizliğe çok önem verilir. Nereden yada kimden bu mikrobu kaptığımı da bilmiyorum.
Valla arkadaşın ister alınsın ister darılsın açık açık konuşun. Konuşamıyorsanız ver bana numarasını ben bir dost diye arayayım :):):):):)
Birde o kız WC ye girdikten sonra sakın dediklerimi yapmadan girme WC ye.
Baktın olmuyor temiz insanların olduğu bı odaya geç.
Birde diyelim ki bir yerde WC ye girmek zorunda kaldın ama temizliğinden şüphelisin, kaynar su dök maşrapaya iki yemek kaşığı karbonat dök köpürsün sonra suyu ılıt dayanabilecegin sıcaklığa gelince genital bölgeni yıka ama sakın kendini kurulama silme, temiz iç çamaşırını giy. Kurusun üzerinde karbonat dezenfekte ediyor.
Ama baktın olmuyor bu pis insanla aynı odada sakın kalma.
Bi dost buna güldüm :) karbonatli kaynar suyu mu durulamiyim anlamadım o zaman beyaz beyaz kalmaz mi klozette. Bi de biraz kafam karisti.kusura bakma .pis biri girdiyse bizden once camasir sulamadan mi girmiyimCnm inan ki çok üzücü ve üzülünecek bir durum. Doktordan bile bana çok üzüldüler.
Doktor bana neden olduğunu anlattığımda ben bı şok yaşadım, evimizde şarta şurta temizliğe çok önem verilir. Nereden yada kimden bu mikrobu kaptığımı da bilmiyorum.
Valla arkadaşın ister alınsın ister darılsın açık açık konuşun. Konuşamıyorsanız ver bana numarasını ben bir dost diye arayayım :):):):):)
Birde o kız WC ye girdikten sonra sakın dediklerimi yapmadan girme WC ye.
Baktın olmuyor temiz insanların olduğu bı odaya geç.
Birde diyelim ki bir yerde WC ye girmek zorunda kaldın ama temizliğinden şüphelisin, kaynar su dök maşrapaya iki yemek kaşığı karbonat dök köpürsün sonra suyu ılıt dayanabilecegin sıcaklığa gelince genital bölgeni yıka ama sakın kendini kurulama silme, temiz iç çamaşırını giy. Kurusun üzerinde karbonat dezenfekte ediyor.
Ama baktın olmuyor bu pis insanla aynı odada sakın kalma.
Işine gelmiyodurAlık mı ya anlamıyor. Kıl bile yeter artık sal beni diyip dökülüyor
Hepatit spesifik durumum.Benim bi yakinimda hepatit kapti sonuncu gebeliginde kontrolde ogrenmis ya dişçi ya da kürtaj olurken oldu diyo. Ama çok haklısınız ben de duymuştum yumurtaliklar enfeksiyon kapıyo sonra agrimayinca ogrenmeyince kistlesiyo sonra hamile kalamıyoruz falan. Abla dediğin temizlikleri yapmaya calisicam bi de eve geçicem seneye insallah
Yok yok klozetin ustunde genital bölge kili iyyKıl derken benim kafa saça gitti. Kız sonucta diye. Ay evet kıl dökülecek kadar olduysa almıyordur.
Aynen ben de merak ettim bir an önce kurtulmanız dileğiyle. Ben oda arkadasm sırf tokasını mutfak tezgahında unuttu ve lavobadaki saçlarını almıyor diye odayi terk etmiştim. Daha fenalari da varmiş.Hepatit spesifik durumum.
Fakat şu idrar yolu mikrobunu kapmak her an olabilir. O yüzden tedbir her zaman iyidir cnm.
Valla eve çık cnm mantıklısı.
Bizi haberdar et konuşmadan tepkisini merak ediyorum.
Ya her an kapabiliyoruz muallaktayiz anlamında soyledim ama haklisiniz tabi enfeksiyon daha farklı. Zaten kyk yurdu cok berbat bi yer insallah cikicam en azindan kendime temizlik.yapmis olurum. Haber veririm abla nereye yaziyim konuşunca?Hepatit spesifik durumum.
Fakat şu idrar yolu mikrobunu kapmak her an olabilir. O yüzden tedbir her zaman iyidir cnm.
Valla eve çık cnm en mantıklısı.
Bizi haberdar et konuşmadan tepkisini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?