- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.152
- 333
- Konu Sahibi kurabiye123
-
Daha neler neler var bu yurtlarda isterseniz anlatiyimAynen ben de merak ettim bir an önce kurtulmanız dileğiyle. Ben oda arkadasm sırf tokasını mutfak tezgahında unuttu ve lavobadaki saçlarını almıyor diye odayi terk etmiştim. Daha fenalari da varmiş.
Ayyy yok yok kaldiramayacagm galiba. Bi de ben özel yurtta kaldım. Kyk çıkmadı. Iyi ki çıkmamış. Ah kuzum Allah yardımciniz olsun. Vize final halt yemiş bu sinavin yaninda.Daha neler neler var bu yurtlarda isterseniz anlatiyim
Kız size ilkleri yaşatmışIşine gelmiyodurbence almiyo kıllarını yoksa ben hiç genital bölgesinden kol dökülen kiz gormedim
Şöyle anlatayım diyelim bi evde WC ye girdim ama temizliği yok pisdi.Bi dost buna güldüm :) karbonatli kaynar suyu mu durulamiyim anlamadım o zaman beyaz beyaz kalmaz mi klozette. Bi de biraz kafam karisti.kusura bakma .pis biri girdiyse bizden once camasir sulamadan mi girmiyim
Inanın iyi ki çıkmamış abla herşeyi ayrı bir dert devlet burda bizim psikolojimizi test ediyo bence hatta bi cok.kiz kyk da kalıp sapıtıp pembe ev derdine düşüyoAyyy yok yok kaldiramayacagm galiba. Bi de ben özel yurtta kaldım. Kyk çıkmadı. Iyi ki çıkmamış. Ah kuzum Allah yardımciniz olsun. Vize final halt yemiş bu sinavin yaninda.
Inanın iyi ki çıkmamış abla herşeyi ayrı bir dert devlet burda bizim psikolojimizi test ediyo bence hatta bi cok.kiz kyk da kalıp sapıtıp pembe ev derdine düşüyososyoloji okuyorum bu da benden sosyolojik bi.tesbit olsun
Bu konuya yaz cnm okuruz. Bildirim geliyor zaten ..... yorum yaptı diye.Ya her an kapabiliyoruz muallaktayiz anlamında soyledim ama haklisiniz tabi enfeksiyon daha farklı. Zaten kyk yurdu cok berbat bi yer insallah cikicam en azindan kendime temizlik.yapmis olurum. Haber veririm abla nereye yaziyim konuşunca?
Ha şimdi anladım karbonat kendimize camasir suyu wc ye bugun bol bol camasir suyu aldim korkudanŞöyle anlatayım diyelim bi evde WC ye girdim ama temizliği yok pisdi.
Evine gittiğinde maşrapa ya iki yemek kaşığı karbonat dök ardından biraz kaynar su dök köpürsün bekle sonra bu kaynar suyu soğuk suyla ılıt dayanabilecegin sıcaklığa gelince genital bölgeni yıka silme temiz iç çamaşırını giy üzerinde kurusun. Beyaz beyaz kalmaz cnm ben arada yaparım devamlı.
Aynen pis biri girdiğinde çamaşır suyu dök öyle gir wc ye.
Valla ararım ben bir dost diye :):):) gül cnm benim rabbim hep güldürsün yüzünü.
Evet mezuniyet kınadı diye bisry var bi de müdüre kına yakıyo mezun olcak kızlar bindallı giyiyo aralarından biri de gelinlik giyiyo. Alicagin evliliğe o kadar gudululer kipembe ev mi
Tamam abla yazicamBu konuya yaz cnm okuruz. Bildirim geliyor zaten ..... yorum yaptı diye.
O tarzı da denedik o bile fayda sağlamadı yani geçici oluyo yaAa bak ne geldi aklıma eger konusamazsaniz. Bi gün bi arkadasiniz gelsin odaya. Desin ki ay bi oda arkadasim var soyle pis boyle kotu vay killarini bile almıyor. Erkek arkadasi bile kacti falan dese. Şoyle bi kendine dönüp bakar mı acep
Ahahaha biraz oylr olduKız size ilkleri yaşatmış
Son emoji gülme olucaktı yapamadımHa şimdi anladım karbonat kendimize camasir suyu wc ye bugun bol bol camasir suyu aldim korkudanyarin da karbonat aliyim bari ve kendime kızdım keşke daha teniz olsaymisim wc konusunda diye. Insallah senin de yüzün hep gülsün abla cok.tesekkur ediyorum. Çok biktitirsa arayıp yüzüne kapatırsın
Hadi bakalım inşallah bundan sonra temiz yaşamayı hayatına uygular.Iyi akşamlar arkadaşlar
Oda arkadaşınla konuştuktan sonra buraya yaz diyenler için yazıyorum konuştuk dedik ki bizi yanlis anlama ama bir odanın içindeyiz yeter kadar dus almıyosun nevresimlerinidaha sık değiştir komodinlerini hafta da bir sıl insana kendi kokusu gelmiyo biz seninle güzelce konuşmak istedik iste senin de bizle ilgili hoşuna gitmeyen bisey varsa söyle dedik yok yanlış anlamadim tamam ık mık dedi sabahına kalktı yıkandı bakalım nolucak simdi
Insallah abla ben de senden ogrendigimden beri 2-3 gun de bir ev yi camasirsuyuyla yıkıyorum. Her konu da uyardık ama artık sert uyaralim di mi hatasindaHadi bakalım inşallah bundan sonra temiz yaşamayı hayatına uygular.
Biraz boşladığı zaman hemen müdahale edin.
Yıkanmanın dışında WC yide temiz bıraksın yıkasın bı zahmet.
Ne guzel kırmadan soylemissiniz.Iyi akşamlar arkadaşlar
Oda arkadaşınla konuştuktan sonra buraya yaz diyenler için yazıyorum konuştuk dedik ki bizi yanlis anlama ama bir odanın içindeyiz yeter kadar dus almıyosun nevresimlerinidaha sık değiştir komodinlerini hafta da bir sıl insana kendi kokusu gelmiyo biz seninle güzelce konuşmak istedik iste senin de bizle ilgili hoşuna gitmeyen bisey varsa söyle dedik yok yanlış anlamadim tamam ık mık dedi sabahına kalktı yıkandı bakalım nolucak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?