oda arkadaşımın herşeye ortak olmak istemesi :(

Eee sorun ne o zaman ,kettle yakalatma hikayesi pek inandirici degil,utuyu vermem deyince utuye de saldirmamis illa verceksin diye .Al utunu sev o zaman bu sinir niye anlamadim ki ? Hem fikir sor hem begenme ,yurt mu sandin kuzum sen burayi ?

Tek istediğim şey saygı çerçevesinde aynı oda içinde sakince yaşamak. Kimse kimseyle eşyasını paylaşmak zorunda değil ki. Eşya paylaşmayınca oda arkadaşlığı olmuyor mu? Biz odaya çıkarken en önemli şartımız gürültüsüz bir ortam yaratmaktı. Bana güvenip ütü almıyorsa bu benim sorunum değil. Burası yurt, herkes aylık ücreti yatırıp kalıyor, oda arkadaşlarıyla eşya, para muhabbeti girince olmuyor yani ev olsa anlarım ama yurt burası

Eee sorun ne o zaman ,kettle yakalatma hikayesi pek inandirici degil,utuyu vermem deyince utuye de saldirmamis illa verceksin diye .Al utunu sev o zaman bu sinir niye anlamadim ki ? Hem fikir sor hem begenme ,yurt mu sandin kuzum sen burayi ?
İnanma ne diyeyim madem ütü yollayacaksın kredi kartı da yolla o zaman, onu da istedi çünkü benden.

Bana yuklenip duruyorsunuz ama arkadaşlar kendisi beleş geçinme derdinde. Bugün de diğer oda arkadaşıma sürekli bana bi yemek ısmarla muhabbeti yapmış. Kredi kartımı bile istedi yahu. Elimi versem kolumu kaptıracağım. Gerçekten ihtiyacı olsa canımı yesin ama kendimi salak gibi hissettim. Bencil olayım, cimri olayın, mal düşkünü olayım ama enayi olmayayım bi zahmet.

İnanma ne diyeyim madem ütü yollayacaksın kredi kartı da yolla o zaman, onu da istedi çünkü benden.

Yok ben sana yollicaktim kendini daha guvende hisset diye iki utu ,iki kettle
Kredi kartimi yollayamam tatlim limiti agzina kadar dolu ama senin gibi malim kiymetli olsaydi kredi karti borcum olmazdi takdir ettim seni aferim

kartımı paramı yedirmem de valla ütüyü ketılı istediği gibi kullanabilir nolacak ki ketılın ömrü mü var sanki 25 su ısıttıktan sonra kendini imha mı ediyor, bozulursa kimde bozulursa onu bilirsiniz al canım bozdun hadi git yaptır gel der geçer giderim. bu kadar sakınmayın sakınan göze çöp batar sizi de anlıyorum kendine aldığı şeyler var ee parası da var niye benden geçiniyo diyosunuz ama varsın geçinsin veren el alan elden üstündür, paranızı kimseye yedirmeyin o ayrı.

Belki kız dediğin gibi beleşcidir veya durumu yoktur. Ya da oda arkadaşlarıyla birşeyler yapmak istiyordur. Bence sen iyi niyetli ve paylaşımcı biri değilsin kusura bakma o ne öyle en yakın arkadaşınla bir olup diğerlerini dışlaman? Bende 5 sene yurtta kaldım, senin gibi oda arkadaşım olsaydı neler olurdu!

Terbiyesizleşmeyin. Kredi kartımı bile istedi o benim. Ben miyim kötü niyetli olan? Eğer siz de beleşçiyseniz anlaşamazdık haklısınız. En yakın arkadaşım benim kaç yıllık arkadaşım tabi diğerleriyle aynı olamam bu saatten sonra, bunu beklemek çocukluk olur. En yakın arkadaşımla paylaşımım ayrıdır, başkalarıyla ayrı. Siz bunu anlamıyosanız onu ben bilemem

Maddi durumu yoktur belki ailesinin.
Sizdr haklısınız kesinlikle ama gururuna yedirip soyleyemiyor olabilir gibi geldi

Evet arkadaşlar malım kıymetli, düzenim kıymetli, ben yıllardır bu şekilde yaşıyorum ve bu yüzden arkadaş kaybetmedim hiç. Malımı vermedim diye burda bana çok çirkin yorumlar yazanları terbiyesizlikleriyle başbaşa bırakıyorum eğer beleşçi olmayı bi insan kendine yakıştırıyorsa ben daha da bişey demem. Cimrilik, bencillik beleşçilikten çok daha iyidir. Son sözüm de budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…