oda bir şeyler hissediyor mu? yardım edin noluer :(

Ben çekingen bir insanım öyle konuşmam çok gördüğüm kadarıyla o da fazlasıyla çekingen tanışırsak bi dediğiniz gibi olabilir :)

Gözümde canlandı da ne tatlı heyecanlar
Yemek verirken bu arada ben ayşe yıldız sizin adınız neydi dersin ki adını soyadını tam söylesin.
Sonra stalkla internetten hem o adını-soyadını bileceğinden seni de araştırır

Belki universiteden sonra polis olmustur Esim 28 yasinda 2 yillik polis.Bir de yas onemli degil huyu belirlemiyor.Yirtik bir tip olsa coktan belli ederdi gibime geliyor ama yine de belli olmaz tabi erkekler de profesyonellesti Siz universite hayatindan falan yola ciksaniz bir sonraki ikramlasmada ne bileyim belki bir yol katedilir.Bir yandan da pmyolu olsa tahminen 28 yasindaysa 8 yillik polis olmasi gerek bu durumda annesi coktan basini baglardi Annesi baglamasa kendi baglardi cunku 8 yillik polis demek sark gorevini yapmis demek genelde sark gorevine aile kurup gitmek istiyorlar.Bir de uniformasi yok mu cevik kuvvet trafik genel hizmet belli eder.Sivilse belki fyo den den komiser yardimcisi falan olmustur ya da bransini falan anlarsiniz en azindan belki muhabbet olur:)

:) O cipsleri sodayı aynı gün içinde mi getirmişti?
Evet dışarı çıkıyomuş geçerken bıraktı dışardan bir şey ister misiniz dedi çok tatlı bir şekilde dün değil önceki gündü işte dün sanırım gece çalışıyodu gelmedi eve nasıl bir sistemde çalışıyor anlamıyorum akşam 7 buçukta gidip sabah 7buçukta gelip bidaha öğlen 11de işe gidip 4de işten gelmişti evde bulmak zor :)

Elektrik faturasından baktık sosyal medyada dair bir şeyi yok ya

ay siz böyle diyince aklıma ne geldi ya evlenip boşandıysa falan çünkü dediğiniz gibi annesi olmasa kendisi çoktan bağlamıştır başını

Lise çağlarimda bakismalar geldi aklima teneffuslerde acaba bana bakiyo mu diye arkadasa baktirmalar filan ne güzeldi....

Sizin yapacaginiz tek sey bir kac gun ortalarda gorunmemek hazir evde kimsenin olmadığını biliyordur yani imram götürmeyin karsilasmamaya çalışın filan illaki merak edip kapınızi calacaktir(ilgisi varsa) biraz meraklandirin ilgisini bu şekilde cekebilirsiniz daha fazla diye düşünüyorum..
Ne büyük heyecan faturadan isim bulma filan enerjimiz sönmüş bizim yiaaaaa

ay siz böyle diyince aklıma ne geldi ya evlenip boşandıysa falan çünkü dediğiniz gibi annesi olmasa kendisi çoktan bağlamıştır başını
Olabilir tabi bir de polislik biraz stresli ve gergin bir meslek.Bu yuzden bosanma oranı cok yuksek.Evlenip ayrılmış nısanlanmıs ayrılmış da olabılır ya da belki hayatında biri olmamıştır bilemiyorum. Ama 7 8 yıldır polis olup bekar kalması cevrem den gordugum kadarıyla neredeyse imkansız. Seni tenzih ediyorum ama biliyorsun genc kızlarımız da uniforma merakı fazla. Bos bırakmazlar sanmam

Felaket tellalı gibisiniz

Bu hikayenin sonunu bakalim ne olacak? Yemek getirip goturmekle kalmaz umarim.
Bir gun tekrar getirdiginde " birbirimize ikram ediyoruz ama isimlerimizi bilmiyoruz. Ben x" falan diyebilirsiniz.

Öyle tatlı bi heyecanınız ve enerjiniz var ki böyle okurken sanki sizden bizzat dinliyormuş gibi hissettim inşaAllah hakkınızda en hayırlı ve en güzeli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…