- 19 Temmuz 2013
- 85
- 35
- 88
- Konu Sahibi heartbreaker54
-
Kendisi nişanlı yazmışsın polis nişanlı olarak anlaşılıyor onu düzelt bence.
Ayrıca öğrencisiniz diye yardım etmek istemiş olabilir altta kalmak istemiyordur.
Sevenim çok diye belirtmen de yaşının küçük olduğunu gösteriyor zaten.
Teşekkür ederim düzelttim evet dediğiniz gibi olabilir ondan akıl istedim ama umursamayadabilirdi ne bileyim. Sevenim çoktan kastım egomu okşamak için değil gerçwkten çok ve bu zamana kadar kimseye şans vermedim ilişki insanı değilim sevgili diye yanıp tutuşmadığımı hayatıma yıllardır birini almadığımı belirtmek amacıyla söyledim belirli bi olgunluktayım yaş olarak 23üm ama haklısınız hoş değil öyle belirtmem.Kendisi nişanlı yazmışsın polis nişanlı olarak anlaşılıyor onu düzelt bence.
Ayrıca öğrencisiniz diye yardım etmek istemiş olabilir altta kalmak istemiyordur.
Sevenim çok diye belirtmen de yaşının küçük olduğunu gösteriyor zaten.
gülümsettiniz çok teşekkür ederim :)Neden olmasın kiumut kırıcı bir şey göremedim. Ben bile burdan heyecanlandım kalbim çarptı. Gençlikte ne güzeldir bu heyecanlar tadını çıkar :)
Düzelttim :) ne bileyim yanlış anlaşılır diye sadece anlık konuşup kaçıyorum :)e habire kapılar çalınıyor, ya daha tanışmadık bile ben x bu arada deyip ismmini bari öğrensene.
birde arkadaşımdan sonraki noktayı kaldır çocuk nişanlı gibi anlaşılıyor.
Ne demek ben de gülümsedim okurken. Gelişme olursa haber et yaz buraya merak ederiz. Hayırlısı olsun hakkınızda :)gülümsettiniz çok teşekkür ederim :)
Daha isimlerimizi bilmiyoruz ama çok güler yüzlü ne bileyim yaşıda 30lara yakın belli ben 23üm en azından kardeşim falan dese bende anlıcam :)21-26 yaş arasındaysa olabilir. Görev için geldiyse bulunduğu yere kız arkadaşı memleketinde veya başka bir ilde olabilir. Bunu ancak sizinle görüşmek ister veya numaranızı alırsa anlarsınız. Sevgilisi varsa numarasını vermez zaten. Ama görünen o ki sürekli ikram döngüsü içerisindesiniz. Sevgilisi olsa bu kadar ugraşmaz gibi):)) Mantı tiramisu VS vs kim olsa dayanamaz:)))
Ozaman ilk adımları ondan bekle bence :))Daha isimlerimizi bilmiyoruz ama çok güler yüzlü ne bileyim yaşıda 30lara yakın belli ben 23üm en azından kardeşim falan dese bende anlıcam :)
bencede yakında tanışmadan çiğköfte yoğuruyo bulabilirim kendimi :)Valla nedir bilmiyorum ama o apartmana taşınasım geldiMantılar, börekler havada uçtu. Ayrıca gülerek isminizi hiç sormadım ya, ben x deyip tanışın adamla beraber çiğköfte yoğurmadan önce.
Verdiğin cevaptaki olgunluk için mersiTeşekkür ederim düzelttim evet dediğiniz gibi olabilir ondan akıl istedim ama umursamayadabilirdi ne bileyim. Sevenim çoktan kastım egomu okşamak için değil gerçwkten çok ve bu zamana kadar kimseye şans vermedim ilişki insanı değilim sevgili diye yanıp tutuşmadığımı hayatıma yıllardır birini almadığımı belirtmek amacıyla söyledim belirli bi olgunluktayım yaş olarak 23üm ama haklısınız hoş değil öyle belirtmem.
Öyle yapıyorum bakalım :)Ozaman ilk adımları ondan bekle bence :))
apartman girişine bakıyo evimiz büyük camımız var gözüm hep yollarda nasıl uzaklaşırım bilmem ama denemekte fayda var teşekkür ederim :)Verdiğin cevaptaki olgunluk için mersi
Bekle bakalım
Mesela artık yiyecek gönderme
Evdeysen bile kapıyı açma
Arkadaşın evdeyse kapıyı ona açtır
Bakalım seni merak edecek mi soracak mı
İlgisini böyle anlayabilirsin
Bu alışveriş düzene girmiş ya düzeni boz bakalım eksiklik hissedecek mi
Düzelttim :) ne bileyim yanlış anlaşılır diye sadece anlık konuşup kaçıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?