- 25 Mayıs 2014
- 112
- 69
- 98
- Konu Sahibi heartbreaker54
-
çapkın veya avcı modunda olsa çoktan ikinci görüşmede gevşek konuşmalara başlardı.
Ne alaka yaOlabilir tabi bir de polislik biraz stresli ve gergin bir meslek.Bu yuzden bosanma oranı cok yuksek.Evlenip ayrılmış nısanlanmıs ayrılmış da olabılır ya da belki hayatında biri olmamıştır bilemiyorum. Ama 7 8 yıldır polis olup bekar kalması cevrem den gordugum kadarıyla neredeyse imkansız. Seni tenzih ediyorum ama biliyorsun genc kızlarımız da uniforma merakı fazla. Bos bırakmazlar sanmam
AbartmaPolislerin geneli çapkın olur. Bütün kızlar bize hasta modunda gezerler. Hele birde yunus yada çevik kuvvet polisi ise degmeyin keyfine çoğu kız peşindedir zaten. (Fizikleri düzgün olduklarından)
Yani sizde adama gereksiz yere yüz vermişsiniz ilk siz baslatmissiniz makarna salatası falan derken adam yemekden girmiş muhabbete. Sizi tavlamis hayatında biri olsa bile size de bakar sizinle de gönül eglendirir merak etmeyin. Bir iki gezer hevesini alır bırakır.
Bence üst kata yemek taşımayı bırakın adam birşey getirse bile tabağını boş götürün ve kesin irtibatı. Çünkü siz iyice gönlünüzü kaptirirsaniz geri dönüşü zor olur.
Adam hiç tekin gelmedi bana.Bu tarz adamlar ciddi bir iliski kurmaz. 30 un üstünde mesleği var neden şimdiye kadar evlenmemiş çünkü ciddi ilişkiye ihtiyaç duymaz böyleleri yalnız yaşar avcı modunda avına düşürdüğü kızlarlada gönül eglendirir terk eder.
İstisnalar kaideyi bozmaz:)Ne alaka ya
Herles mi peşlerinde
Maaşları düşük tehlikeli meslek
Ben istemem mesela büyük konuşmayayım
Çıktı taliplerim istemedim.
Peki :))İstisnalar kaideyi bozmaz:)
Görümce geldiiii haaaanımmmmAbim polis 1+1 de kalıyor 30 larında ben çok merak ettim hangi ildesin
GümüşhaneeAbim polis 1+1 de kalıyor 30 larında ben çok merak ettim hangi ildesin
Hahaha eyvah
Sark gorevınde o zaman polis bey bu sene geldiyse en fazla 2 yıllık polistir.Gerçi bekarları hep Şırnak'a Tunceliye verdiler gecen yıl. Enişte beyin arkası saglam soyliyim:) Kendisi de üniversiteden sonra polis okuluna gitmiş demek ki.Ya da fyolü komiser yardımcısı Okudugu bölümü falan sorun konu acın bence ya öğretmendir ya ibfli. Belki bölümdaşsınızdır yardım eder size :)Gümüşhanee
Yok abim başka şehirdeGümüşhanee
Oyy bayağı detaylı bilgi bunlar konu sahibi, mutlaka işinize yarayacaktır.Sark gorevınde o zaman polis bey bu sene geldiyse en fazla 2 yıllık polistir.Gerçi bekarları hep Şırnak'a Tunceliye verdiler gecen yıl. Enişte beyin arkası saglam soyliyim:) Kendisi de üniversiteden sonra polis okuluna gitmiş demek ki.Ya da fyolü komiser yardımcısı Okudugu bölümü falan sorun konu acın bence ya öğretmendir ya ibfli. Belki bölümdaşsınızdır yardım eder size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?