- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Yeni doğum yaptım o yüzden gecelik olmazSaten kirmizi gecelik
Bebeğim 3 aylık ama benim vücut hala toplamadı kendini o yüzden vücuduma güvenmiyorumKaç günlük bebegin kırkınız çıktımı
Bu burada bir espridir siz kacirdiniz sanirim.Bu tip konularda genelde konu sahibi neselensin diye biraz da her seyi gecelige baglayanlari anmak icin atilan ufak bir yorum o kadarcik.Arz ederim...Saten gecelik giyindi diye mi sevecek adam saçma yorumlara bakma sen zaten seviyodur seni ama tekrar dokunma konuaunda biraz zaman bekliyodur belki toparlanmanızı bekliyodur siz bakımlı olun herzaman kendinize vakit ayırın gerisi hallolur
Cnm aynıyız bendeyeni dogum yaptim benimde bebegim 3 aylık bende kocamı ćok seviyorum...benimde vücudum daha toparlanmadı..göbek almış başını gidiyorBebeğim 3 aylık ama benim vücut hala toplamadı kendini o yüzden vücuduma güvenmiyorum
Yok zaten üzgün kadın gecelik de işe yaramıyor şaka da espri de olsa daha çok üzülmüştür. Ben de telkin amaçlı yazdım hepsi bu...Bu burada bir espridir siz kacirdiniz sanirim.Bu tip konularda genelde konu sahibi neselensin diye biraz da her seyi gecelige baglayanlari anmak icin atilan ufak bir yorum o kadarcik.Arz ederim...
Saten gecelik giyindi diye mi sevecek adam zaten seviyodur seni ama tekrar dokunma konuaunda biraz zaman bekliyodur belki toparlanmanızı bekliyodur siz bakımlı olun herzaman kendinize vakit ayırın gerisi hallolur
Saten gecelik giyindi diye
Bende hiç kırmam her istediğine evet derim ama benim kocam duyguları yoğun yaşayan biridir onun için cinsellikten önce gelen duygularda vardır ben o duygularına dokunmak onu mutlu edip yeniden bana aşık olmasını sağlamak istiyorum biraz aramız açıldı son günlerde ben şimdi babamın evindeyim yakında evime dönecem kocam nasıl bir kadınla karşılaşmalı kendimde nasıl değişiklikler yapmalıyım ki etkilensin sevsin beni çokta bakımsız sayılmam o eve geldiğinde makyaj yapıp güzel giyinmeye güzel kokmaya özen gösteririmCnm aynıyız bendeyeni dogum yaptim benimde bebegim 3 aylık bende kocamı ćok seviyorum...benimde vücudum daha toparlanmadı..göbek almış başını gidiyorama kocam geldiği zaman az önce yazdıklarımı yapıyorum....birde ne zaman isterse....anlamıssindir. buraya yazmıyorum...ne istedigini hayır demiyorum hic oyüzden beni çok seviyor....
Evet biraz kötü oldum çünkü vücudum onu giyebilecek durumda değil buda benim özgüvenimi biraz kırdı sanki onu giyemeyince kocambeni sevmeyecekmiş gibiİyi de o espiri zaten :) bu tür konular olduğunda mutlaka biri onu yazar. Çok fake konu oluyor çünkü.
Evet biraz kötü oldum çünkü vücudum onu giyebilecek durumda değil buda benim özgüvenimi biraz kırdı sanki onu giyemeyince kocambeni sevmeyecekmiş gibiKonu sahibi arkadas gecelik esprisine uzuldunuz mu?Bunu 2 dogum yapmis sizin durumunuzu hala yaşayan kucuk bir bebek annesi olarak soruyorum?
O zaman bu psikolojiden hemen kurtul.Adam evde sana saka yapinca da boyle hemen kirilacak misin canim?Ben de 10 ayin sonunda yeni giymeye basladim ki hala fazla kilom var.Kocam beni hala seviyor emin ol senin kocan da hala seni seviyor hem de artik bebeginiz var.Sevginiz daha da artacakEvet biraz kötü oldum çünkü vücudum onu giyebilecek durumda değil buda benim özgüvenimi biraz kırdı sanki onu giyemeyince kocambeni sevmeyecekmiş gibi
Saten kirmizi gecelik
Yani nasıl duyguları..ilgiyi daha mı cok istiyor ...aşk ve sevgi. ..gibimi..duygulardan bahsettiginBende hiç kırmam her istediğine evet derim ama benim kocam duyguları yoğun yaşayan biridir onun için cinsellikten önce gelen duygularda vardır ben o duygularına dokunmak onu mutlu edip yeniden bana aşık olmasını sağlamak istiyorum biraz aramız açıldı son günlerde ben şimdi babamın evindeyim yakında evime dönecem kocam nasıl bir kadınla karşılaşmalı kendimde nasıl değişiklikler yapmalıyım ki etkilensin sevsin beni çokta bakımsız sayılmam o eve geldiğinde makyaj yapıp güzel giyinmeye güzel kokmaya özen gösteririm
Ya mutlaka seviyordur ama aramızda çok problemler oldu biraz soğuduk tekrar eskisi gibi olmak istiyorum mesela işteyken hiç arayıp sormaz beni ki sabah 8 de gidip akşam 22 22.30 da gelir o saate kadar aramaz bazen arar heyecanla telefonu açarım beni merak etti sanarım meğerse e yemek yaptım diye sormak için aramış böyle ilgisiz beni hatırlayıp merak edip arasın ilgilensin istiyorumO zaman bu psikolojiden hemen kurtul.Adam evde sana saka yapinca da boyle hemen kirilacak misin canim?Ben de 10 ayin sonunda yeni giymeye basladim ki hala fazla kilom var.Kocam beni hala seviyor emin ol senin kocan da hala seni seviyor hem de artik bebeginiz var.Sevginiz daha da artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?