Oda sevsin

Konu sahibesi bende yorumlari okumadan saten gecelik eaprisine guldum. Kirilmissiniz kusura bakmayin. Bu burada donen bir espri onun icin guldum, yorumlari henuz okumamistim. Vucudunuz kotu olabilir, hepimizin kusuru var. Insaniz yasadikca fire veriyoruz. Ama inemli olan sizin kendinize guvenmeniz. Kocanizin vucudu hic istemediginiz bir hale donse ondan sogur muydunuz? Hayir tabiki. Esinizde sizden sogumamistir. Siz kendinize guvenerek yaklasin yeter.

Özgüvenim çok düşük hayır ben kocamdan soğumazdım ama belki o benim gibi değildir belki soğumuştur :-(

Merak ettim kavga ettiginizde nasılsın senmi özür dilersin omu...senmi alttan alırsın omu

Bitane arkadaşım var, doğumdan sonra kızın vücudu çok bozuldu çok kilo aldı filan. Kocasıda sağolsun biraz ağzından çıkanı kulağı duymayan hanzonun teki.Ama arkadaşım eşine çok aşıktı hiç bi şartta aşkı azalmadı. Kocası doğumdan sonra aldığı kilolar ve bakımından uzaklaşması sebebiyle ''yanıma yakışmıyosun teyze gibi duruyosun seni hiç beğenmiyorum bu ne böyle'' diye saydırdı durdu. Bana göre cinnet sebebi olan bu durum arkadaşım için kocasına aşık bi kadın olarak onu baya kamçıladı. 3buçuk ayda bilmem kaç kilo vererek 70 kilodan 52 kiloya düştü. Gidip saçlarını kocasının istediği renge boyadı.Ve kendine yepyeni çamaşırlar bilmemneler aldı.Hatta bazen aklına estikçe giyinip süslenip karşılamaları bile oldu.Sonuç olarak o ağzından çıkanı kulağı duymadan ne dediğini kırarmı kırmazmı diye umursamadan konuşan o adam gitti, şimdi çok ilgili bi adam. Kıza resmen 180 derece açıyla geri döndü. Sevgili dönemlerindeki gibi ilgisi arttı. Çocuğunuda erken uyutmaya alıştı. Çocuğu en geç 10da uyutuyor hatta bazen akşam uyuması için tüm gün uyutmuyor geziyolar ana kız birlikte.Akşam çocuk yorgunluktan derin uyuduğu için arkadaşımla eşine kalıyor ev. Yani değişim ve değiştirmenin Allahını arkadşımın azmiyle gördüm. Sizde durum nedir bilemem ama, ilham olması adına yazayım dedim.

Ben 60 kiloyken offf çok kötü 80 kilo oldum halimi siz düşünün artık nasıl verecem ben bu kiloları yaaa depresyondayım resmen

Eşiniz önceden faklımıydı yani ilgiliydi de sonradan mı değişti? Cevabınız evetse işiniz bir nebze kolay ama Hayır ise BIRAK DAĞINIK KALSIN.
Siz ona ilgi gösterin çok sıkmadan. Mesela siz mesaj atın. Akşama sürprizim var filan yazın. Neşeli olun gergin olmayın. Baş başa geçirebileceğiniz vakit oluşturmaya çalışın. Sevdiği yemekleri yapın. Güzel bir sofra hafif bir müzik küçük hediyeler masaj filan olabilir. (Bu arada akıl veriyorum ama hiç yapmadım bunları eşime.)
Ama tabii önce aranızdaki sorunları kökünden halledin. Aranızdaki sorunlarda hatalı olan eşinizse hatasını anlamasını sağlayın. Yukarıdakileri haketmiyorsa yapmayın

Hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor göbeğim benden önde gidiyor gidip giyinip süsleneyim diyorum kıyafetlerime kolum bile sığmıyor ölsemmi ki ben

Bu söylediklerinizi çok yapıyorum o an için ilgili ama ertesi gün yine aynı yani devamlılığı yok

Ben 60 kiloyken offf çok kötü 80 kilo oldum halimi siz düşünün artık nasıl verecem ben bu kiloları yaaa depresyondayım resmen

Valla veriliyormuş ben arkadaşımda şahit oldum.Aktardan almış bitane baharatlı çaymıdır nedir.Gece gündüz onu içiyodu. Metabolizma hızlandırıyomuş. Sadece kepek ekmeği yedi tatlı yemedi filan derken spora mporada gitmeden verdi valla onca kiloyu.Hatta ben şuan 59 kiloyum o 52 geçen diyorum sen mi doğurdun benmi belli değil Gerçekten zayıflayınca çokta güzelleşti yaşının gençliği çıktı meydana.Kiloluyken de bana güzel gelirdi hep aslında ama meğerse asıl güzelliği zayıflığındaymış.Verilir yani arkadaşım 18 kg verdi sizde 20 verirsiniz.İsteyince oluyor. Tabi bide onu çirkinsin şöylesin böylesin diye kışkırtan bi eşi vardı Allah düşmanımın başına vermesin o da ayrı mesele ama sende ilgi istediğine göre ordan kamçıla kendini işte. Her ne kadar erkeklerin bu tutumunu yanlış bulsamda bi gerçek varki o da erkekler evlendiği kadını istiyor. Doğum yaptımı bahane olarak görmüyor.Kilolu süreci geçici bir süreç olarak kabul ediyor.Ama zaman geçtikçe kadında bir çaba bir bakım görmediklerinde uzaklaşıyorlar. Birebir şahit oldum böyle şeylere. Şaşırmıyorum artık o yüzden.

Bilgileriniz brni çok aydınlattı çok teşekkür ederim allah razı olsun

Hiç bir kıyafetim üstüme olmuyor göbeğim benden önde gidiyor gidip giyinip süsleneyim diyorum kıyafetlerime kolum bile sığmıyor ölsemmi ki ben
Bence kendini bu kadar sıkma bir insan seviyorsa seviyordur zaten..sevmeyincede agzınla kuş tutsanda sevmez....sana karşı sevgisi varsa sen bunu daha da çogalmak icin cabalıya bilirsin ama....

Bence ilk adımi atmak yerine .onun adimi atmasi icin bazı seyler yap ben genelde oyle yapıyorum.

ben anlamıyorum kilolu insanlar çirkin mi oluyor.. kiloluysan ona göre giyinmeyi öğrenmelisin.. benim kilolu bi arkadaşım var öyle bakımlı ki bi bakan bi daha bakardı.. hiç bir zaman kilosunu takıp çirkinim dediğini duymadım.. şık giyinmek bakımlı olmak kilo ile alakalı değil asla..
birde şu var kocan ilgisizse zayıflayınca da değişmeyecektir..
bu huydur değiştiremezsin.. kocana değil kendine odaklan..
ondan çok kendine değer ver..
özgüvenini kazanırsan gerisi gelir zaten..

Bu söylediklerinizi çok yapıyorum o an için ilgili ama ertesi gün yine aynı yani devamlılığı yok
Bunları yapıyorsan daha ne yani. bulmuş da bunuyor kocanız. (Daha ne istiyor Allah tan belasını mı istiyor demek) ne yapcan. Bence erkek milletine bunlar bile fazla. Sizi mutlu etmek için beyefendi ne yapıyor. (Yazdıklarım yarı şaka yarı ciddi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…