Oda sevsin

Hiç bişey her akşam yemeği çayı tatlısı çerezi daha o gelmeden hazırdır bebeğinde karnı doyurulur uyutulur ki babası işten yorgun geliyor dinlensin diye ama adam yine ilgisiz çok mu şımarttım acaba ondan mı

benimde oğlum 3 aylık aynı sorunlar bendede var. aman sevmesse sevmesin sende onu sevmezsin olur biter. bebeğinle keyfine bak. eşimde yanımda okuyor yazdıklarımı gülüyor:)

Esi cok boslamak sorun oldugu gibi cok ustune dusup simartmakta bir sorundur..
Ese sevimli ilimli nazik olurken kendinize guvenide elden birakmamalisiniz.
Kendinize zaman ayirin mumkunse...
Kirmizi gecelik diyenlerede selam olsun

Brnce bir erkek o kadar da şımartılmamalı kendimden bliyorum..ben dahaönce cok yüz veriyordum....ilgisizdi simdi biraz ağırdan davranıyorum..kendisi üstüme düşüyor ..

Bu erkekler analarının evinde el bebek gül bebek evlenince aynı. Sonra tepemize çıkıyorlar.
Bir arkadaşımın eşi sofrada bardak eksik olsa bağırıyormuş. Arkadaşım da koşa koşa getiriyormuş. Ben de 'ben olsam onu da kalk sen getir derim ' dedim. Kadın şok.
Sizin şimdi bebeğiniz var durmadı der yemek yapmazsınız. Çok yoruldum çay yapar mısın dersiniz onu da atarsınız üzerinizden. Hem bebeği neden uyutuyorsunuz ki babasını ne ara görecek yavrucak
Gerçekten de (Allah göstermesin ama) ciddi hastalığınız olsa bakmayacak mı size?
Yavaş yavaş alıştırma. Siz kendinize kıymet verin o da size kıymet verir

Babası gelip yemeğini falan yiyene kadar bebiş uyanıyo babasıyla oynuyo falan ama eşimin ilgisini bu söylediklerinizi yaparak kazanabilirmiyim gerçekten

Son sözünüz beni çok etkiledi gerçekten çok haklısınız kendine değer vermeyen bir insana kim nden değer versin ki

Üstünr düşme ya. Hepsi aynı bunların. Valla hiç farkları yok. Sen üstüne düştükçe onlar uzaklaşır. Ben bazen ciğerci kedisi gibi dolaşıyorum peşinde, sıkılıyor, dalga bile geçiyor benimle. ben kızıp küsünce de dibimden ayrılmaz. en iyisi asacaksın suratını, konuşmayacaksın, atcaksın tribi.

Kesinlikle en doğru bakış açısı bu. Alistirmisim seni seviyorum seni seviyorum demeye 2 3 haftadır hic bişey demiyorum is yerinden bile mesaj atıyor cevap vermessem de arıyor.

Saten kirmizi gecelik
Bir kere ne o öyle saten kırmızı gecelik, tek başına kuru kuru Kırmızı ya çıkmayan ya da tadı güzel bir ruj şart. Sonra üstü pon ponlu (tavşan poposu gibi hani) pembe ya da uyum açısından kırmızı fantezi terlik de lazım.

Sevgili konu sahibi, yeni doğum yapmışsınız. Bu nasıl sizin için henüz garip, değişik bir durumsa eşiniz için de öyle. Evliliğiniz bir süre eskisi gibi olmayacak, hemen olur diyenlere de inanmayın. Biraz zaman verin kendinize ve eşinize. Öyle hemen sevmiyor diye sonuca atlamayın.

Benim guzel kiz kardesim. Evladiniz icin aldiginiz kilolar yuzunden esiniz sizinle ilgilenmiyor ve siz "ben ne yapayim da kocamin ilgisini cekeyim" diyorsunuz. Kendini sev kardesim. Kendine deger ver. Kendine guzel ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…