Bebek Beslenmesi Odanin nemi kac olmalidir..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mmelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
35
0
36
Diğer
Kizlar artik kis oldugu icin kaloriferler acik oldugu icin oglum icin bugun hava nemlendirici aldim.
Oglum 9 aylik simdi odanin nemi kac olmalidir burda kararsiz kaldim ?
60% 70% 80% ??? yoksa daha az mi ayarlamaliyi mi ??

Son düzenleme:
en az %40 diye okumuştum..

Canim cevabin icin tesekkurler
Ben simdilik 60% biraktim cok mu az mi karar veremedim..

60 iyi ama soğuk buhar makinesiyse dikkatli olun ben onun yüzünden hasta oldum.. direk üzerinize doğru gelmesin.. hatta ben 2 saat çalıştırıp kapatıyorum akşam nem 70 civarı oluyor sabah kalkınca 60 civarı oluyor ikisi de iyi.. 50 civarı olunca burnu tıkanıyordu bizimkinin..

Ben o zaman 60 - 65'de biraksam daha iyi. Aldigim makine otomatik istedigim nem olunca otomatik kapaniyor, nem dusunce otomatik aciliyor.
Ben oglumun yataginin yaninda biraktim ama hasta olma ihtimali varmis, o zaman ben yataktan uzak tutsam daha iyi..

tekrar sagol canim verdigin bilgi icin...

bende naçizane bir tavsiyede bulunmak isterim
kızım yeni doğduğunda kış olduğu için oda nemlensinde burnunundan rahat nefes alsın diye soğuk buhar makinası almıştık üstelik daha faydalı olsun diyede bebeğin yakınına koymuştuk güya rahat nefes alacaktı....
nemi oldu 2 aylıktı buhar makinası yüzünden bronşit olup 10 gün den fazla hastanede yattı doktoru kesinlikle kullanmamamı söyledi bende birdaha çalıştırmadım 2 senedir öylece kutusunda duruyor ...

madem kullanacaksınız öyle uzun süre çalıştırmayın nem havadaki tozlarla birleşince bronşlara daha kolay yapışıp bronşiti kolaylaştırıyormuş doktorumuz söylemişti ve banada cok mantıklı geldi...

iyonizerli olanlarda o sorun yok sanırım.. diğer makinaları bilemiyorum...

Back
X