Odayı Ne Zaman Ayırdınız?

OzOkuN

AdaNehir
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.928
0
358
selam kızlar

bebişlerinizle aynı odada yatıyor sanırım hepimiz. odayı ne zaman hayırmayı düşünüyorsunuz? geç kalırsak ayrılmak istemez diye korkuyorum

evet canım bizimle aynı odada kalıyor ama 1 yaşına doğru ayırmayı düşünüyorum ben yoksa aklı erdikçe ayrı odada kalmayabilir..

4.5 aylıktı ayırdığımda.ondan önce onun odasında kalıyorduk eşimle.telsizi bağlıyorum sesi gelince gidip emziriyorum..hiç sorun yaşamadım

Evet...Bencede vakti geldi artık...Ben alışmasında ziyade artık beşiğine sığmadığı için ayırıyorum...sallanan beşik bide ne yöne dönse beşikte eğilince sıkışıyo ve bunalımlara giriyo:))
kollarına yanlara açarak uyuyamıyo bende 2 gecedir odasında yatrıyorum bakalım...Değişen pek bişey olmadı ama içim bi buruldu sanki orda yalnız kalıyo gbi...Ben ayırdım diyebilirim...

ben ağustos ayında hanfendinin kendi isteğiyle ayırdım.çünkü yazın tatilde filan sere serpe yatmaya alıştı birde dönmeyi çok sevdi..park yatağa sığamıyor tam dönmeye çalışıyo yatağın kenarına çarpıyor başlıyor ağlamaya.bende odasında karyolasına yatırdım çok rahat döne döne yatıyor bende iki defa kalkıp emziriyorum ben uyandırmasam uyanmaz birde ben uyandıkça kalkıp üstünü örtüyorum..çok açıyor üstünü sanırım uyku tulumu alıcam kış için üşüyüp hasta olmasın birde...telsiz kullanmıyorum kullanamadım aslında çok ses yapıyor sinir ediyor gece beni..ağlasa yada mıkırdansa duyuyorum hemen..yani ben özge 6 aylıkken ayırdım....ileride zor oluyor diyorlar zaten...

teşekkürler arkadaşlar ya ben de 4.5 aylıkken ayorcaktım eşim kıyamadı :)) bugün tekrar söyledim yine salladı gibi ya bakalım. ayrı oda yapmayı çok istiyorum yani tam olarak oda takımı alalım kızıma istiyorum ama bizim ev çok küçük eşyalar sığmıyor çoğu aşağıda depoda duruyor sanırım oda takımı alamıcaz ama en azından yatağını başka odaya koyalım istiyorum ben de telsiz bağlayamam ayşinin dediği gibi çok ses yapıyor zaten bitişik oda ağlasa duyarım sanırım

bizde hep ayıralım diyoduk ama geceleri aglaması oldugundan yapmamıştım zaten kendi beşiginde yatıgında rahat edemiyodu döndükçe parmaklılklara geliyodu en sonunda yaklaşık bir ay önce odasını ayırdım önce acabalarım oldu ama en kısasından bugün olanı anlatayım oglum bu benim yatagım dedim aglmaya başladı anne bu benim demeye başladı okadarki sahiplenmiş şimdide keşke daha önce ayırsaydım diyorum

ben bu konuyu bu kontrolümüzde doktora sordum.aslında daha önce ayırmak istemiştim ama eşim şehirdışında çalıştığı iiçin kızımla ikimiz ayrı ayrı odalarda içim rahat etmeyecekti.eşim bua y sonu gelecek onun gelişiyle odalarımız ayrılacak .doktorumuz emzirmediğim için bi sıkıntı yaşamayacağımı söyledi.

Bizde 4.5 ayllıkken ayrıldık :) hala emiyoruz bu aralar diş yüzünden gece 7-8 kez uyanıyoruz ama ayrı oda şart bence

Ben ayıramam yaza kadar. Kışın soba kurucam salonda yatarız hep beraber.

ben de tam ayırayım diyordum 2 gecedir ada hep uyanıyor bakalım yarın eşime söyleyeyim

ayrı oda mı??biz daha yatakları yeni ayırdıkakannehir
ben 2 yaşından önce ayırmama gibi geliyor bana..
zaten odamızda yok.evimiz çok soğuk bir oda almak şu an için gereksiz geliyor bana;bildiğiniz üzre.
aman nebilim;yatağında yatsın bakalım bir süre daha..

bu konu benimde kafamı kurcalıyor bende ayıramam
ev sobalı ayırsam onun odasında ne yakıcam eletirik sobasıyla
ısınırmı yoksa odadan çok bizim ceplermi ısınır :S
ilerde zor olur diyorlar napalım varsın zor olsun zaten doğdu doğalı park yatağında
yatıyor hiç yanımıza almadık yatma konusunda bizimki sorunsuz bu aya kadar hala
park yatağın üst katında yatıyordu yeni geçtik alt kata
köşelere sıkışmayıda seviyor :)) her baktığımda bi kenara yapışmış buluyorm
şimdilik sorun yok yaza allah kerim

benim dogdugu gunden beri ayridir cocuklarin odasi,hic yanimda yatirmadim,bi sorunlada karsilasmadim,aksine daha rahat bana gore,,,,,,,,ama evim kaloriferli,sobali olanlar icin zordur,kabul ediyorum,opuyorumnanaktan

2 gün oldu ayırdık odasını ne kadar zor geldi hele ilk gün.. ada da park yatapında yatıyordu ama yatağı bizim yatağa bitişikti ve ben onun tarafında yatıyordum gözümü açınca görüyordum kokusunu duyuyordum sanki yan odada değilde çok uzakta bir yerdeymiş gibi geldi.. napalım kızımın iyiliği için.. bu arada bizim ev de kaloriferli sobalı olsa ayırmazdım bende

uzmanlar 7. aydan sonra odaları ayırın diyolar. ama biz koynuş koynuş yatıyoruz gece çok soğuk oluyo bizimki de yazdan sere serpe yatmaya alıştı.üstünü açıyo üzerini örtünce ağlıyo.sağa sola gidemeyince.sanırım bende uyku tulumu alıcam.olmuyo böyle.ayşincim defne nasıl iyimi kuzum.

valla kızlar ben odayı ayırdığımda 2.5 3 aylıktı yaklaşık odasına alışsın diye ayırmıştım şimdide çok rahatım herhangibir zorluk yaşamadım gerçi evim küçük odalar çok ayrık yerlerde değil görüntülü bebefon aldım almayı düşünen varsa kesinlikle görüntülüsünü tavsiye ederim çok kullanışlı oluyor

bizde ayırıcaz odayı belki önümüzdeki hafta içi ayırırız ama önce bu fikre kendimizi alıştırıyoruz. odalar dipdibe ama yinede ne bileyim zor geliyo. gece bizimkide çok açıyo üstünü o yüzden uyku tulumu kullanıyoruz bayramdan beri. ama terliyo bu seferde burnu tıkanıo teri soguyo diye. tulumsuz yatırsam açılıo üsüyo e gece çok sık kalkamıyorum çünkü sabahın erkeninde kalkıp gece geç yatıo kızım ve gündüz uyumuyo ve inanın nasıl sabah oldugunu anlamıyorum bile ki nasıl kalkıpta üzerini hep kontrol edeyim. of ya benimki de can ama yaw

evet aynı sorun bizdede var üstünü örtünce uyanıyor uyku tulumunu bende düşündüm annem lamış ama daha hava o kadar soğumad ıdiye giydirmiyorum onun yerine 3-4 kat giydiriyorum arada bakıyorum terlerse bir katını çıkartıyorum en üste yelek gibi bişey giydirdiğim için çıkarması kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…