Odayı Ne Zaman Ayırdınız?

canım okadar çok giydirilir mi yazık bi kat kalın pijama giydir tabii uyanır uyuyamaz sen olsan uyuyabilirmisin gece kaloriferler yanmıyor mu neden bu kadar çok giydiriyosun terlemesi daha kötü terlerse daha çok hasta olur teri üstünde soğursa zatüreye kadar yolu var allah korusun nasıl alıştırırsan öyle gider ben kızımada oğlumada kendim nasıl giyiniyosam aynı giydiriyorum biraz daha kalını o kadar rahatçada uyurlar

ben odayı hemen ayıramam çünkü abimiz var ders çalışıyo erken yatıyo daha mümkün değil belki ilerde oturma odasını iptal edip direk ayrı odalar yaparım onlara
aman ne olcak ben oğlumu 3,5 yaşındaydı ayırdım çünkü doğuda evim sobalıydı mecbur aynı odada kaldık yazın da memlekete gidiyodum kaloriferli eve çıkınca ayırdım hiçde zorlanmadık bizde, oğlumda

yok yahu kalorifer yansa giydirirmiyim o kadar gündüz hava 20 derece civarında ama gece çok düşüyor buz gibi oluyor ada da üstünü örttürmüyor mecbur kalın giydiriyorum bu arada kalın pijaması yok mevsimliklerden 2-3 kat yapınca aynı hesaba geliyor ama terlemiyor zaten terlicek gibi olsa çıkarıyorum hemen bi katını ben kendimle kıyaslamıyorum çünkü ben sıcakta yatamam illa elim ayağım soğuk olcak üstüme de pek bişey örtemem

ya kızlar odayı ayırdığımızdan beri ada geceleri uyanıyor uyumak istemiyor bazen eşim bizim yatağa alıyor o zaman uyuyor kendi yatağına koyduğumuzda uyanıyor sizdede varmı böyle bişey?

arkadaşlar lütfen bebeklerin odalarını ayırmayın!ya baştan ayrı tutun ki riskleri yüksek ya da 6. aydan sonra pat diye ayırmayın.psikolojilerini bozarsınız.6 aya kadar aynı odada kalıpta birden odası değiştirilen bebekler istenmiyorum psikolojisine kapılırlar.tüm ömrü etkileyebilir.yatağı ayırmalı ama oda için erken.hem ayıracağınız zamanda önce sizde odanın bi köşesinde uyuyun onunla birlikte 1 ay kadar ,en azından onu terk etmediğinizi bilsin iyice anlasın sonra ayırın.unutmayın bebekler 3 yaşına kadar babaya değil anneye ihtiyaç duyarlar her yönden.buna güven duygusu da dahil!!!!!!!!!!!!!!!!!

işte bende bunu diyorum ileriki yaşlarda ayırmak aslında bilinenin aksine daha kolay.bak 3,5 yaşında ayırmış süper.ne gerek var küçücükken ayırmaya dimi

ya süheyla dr lar 6. aydan sonra ayırın demiyolarmı? ben öyle bildiğim için ayırdım ya birleştirsekmi tekrar acaba?

ya süheyla dr lar 6. aydan sonra ayırın demiyolarmı? ben öyle bildiğim için ayırdım ya birleştirsekmi tekrar acaba?
dr lar ya 6. aydan önce ayırın yada sonra ayırmayın diyorlar.ayrıca ayırın dedikleri yatak sadece,oda değil yani.bence ayırma birleştir geri. lmaz: kızdırma beni gelmiyim yanına.ver bakamıyosan kuzuyu bana ben alırım kucağıma uyuturum İnci kardeşiyle birlikte :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ya ben de birleştireyim o zaman ben de niye uyumuyo bu çocuk diyodum

yoook verirmiyim hiç adoşumu :))))

ver sen yenisini yap:) ya bizimkilerde bana böyle deyip duruyor.bunu ver sen yenisini yap kendine.kek yapıyoz sanki :))))

ahahahahhahaha kız süheyla hiç güleceğim yoktu alemsin :))))))))

biz aynı oda ayrı yataklarda yatıyoruz.... defnenin odası müze oldu kaydirigubbakcemile3

ben yavaştan odasına alıştırmaya çalışıyorum.. bugüne kadar oynamaya bile girmedik odaya pat diye atmayım dedim defnemi korkar ..

şimdilik ısınma turlarındayız... gidip oyun oynuyoruz yatağın içinde. duvarlardaki resimleri seviyoruz.

bide kış geldi... kalorifer iii hoşta bizimki bi terliyor bi üşüyor. uyku tulumları vardı hediye gelen elyaflı içleri terletir diye kullanmadım verdim birilerine...

sonuç : bizde herhalde kış sonuna kadar ayrı odalarda olucaz...

benimkide iki yaşında aynı odada ayrı yataklarda yatıyoruz gece kalkıp kaç defa üstünü örtüyorum.Bazen uykusunda korkup ağlıo ayrı odalarda zor olur diye düşünüyorum.:Saruboceq:

arkadaslar niye öyle diyosunuz!oglumda benim kuzum ama rahati icin kendi odasinda kendi yataginda yatiyor.gece kesinlikle uyanmiyor aaksam 8 de yatar en gec 9 sabahta en gec 9 da kalkiyo.uyaninca yataginda ilkönce oynar sonra anne diye bagirip beni cagiriyo.

sirf rahatiniz icin onu kendi odanizda birakiyosaniz yanlis yapiyonuz.bosuna dememisler agac yasken egilir diye... kusura bakmayin

Sanırım 4 aylıktı Selen kendi odasında yatmaya başladı..
zaten beni emmior gece beslenmeye de kalkmıyor..
Odalar yan yana ev de kaloriferli..
Eee daha ne bekleyeyim ki..

biz de 6. ayının başında ayırdık. bazen sabahları çok huysuzlanınca yatağa getiriyorum oynuyoruz. onun dışında kendi odasında yatağında yatıyor.

ahh ahh... benim oğlum 9 aylık ve odayı ayırmayı bırakın yanımda yatmak istiyor yanımda yatmadığı zaman sabaha kadar sürekli ağlıyor yarım saate bi uyanıyor. ben onu emzirirken uyuyakalıyorum bazen yanında tabi oda uyuyor o zaman bi bakıyorum sabah olmuş... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…