evet aynı sorun bizdede var üstünü örtünce uyanıyor uyku tulumunu bende düşündüm annem lamış ama daha hava o kadar soğumad ıdiye giydirmiyorum onun yerine 3-4 kat giydiriyorum arada bakıyorum terlerse bir katını çıkartıyorum en üste yelek gibi bişey giydirdiğim için çıkarması kolay oluyor
yok yahu kalorifer yansa giydirirmiyim o kadar gündüz hava 20 derece civarında ama gece çok düşüyor buz gibi oluyor ada da üstünü örttürmüyor mecbur kalın giydiriyorum bu arada kalın pijaması yok mevsimliklerden 2-3 kat yapınca aynı hesaba geliyor ama terlemiyor zaten terlicek gibi olsa çıkarıyorum hemen bi katını ben kendimle kıyaslamıyorum çünkü ben sıcakta yatamam illa elim ayağım soğuk olcak üstüme de pek bişey örtememcanım okadar çok giydirilir mi yazık bi kat kalın pijama giydir tabii uyanır uyuyamaz sen olsan uyuyabilirmisin gece kaloriferler yanmıyor mu neden bu kadar çok giydiriyosun terlemesi daha kötü terlerse daha çok hasta olur teri üstünde soğursa zatüreye kadar yolu var allah korusun nasıl alıştırırsan öyle gider ben kızımada oğlumada kendim nasıl giyiniyosam aynı giydiriyorum biraz daha kalını o kadar rahatçada uyurlar
ben odayı hemen ayıramam çünkü abimiz var ders çalışıyo erken yatıyo daha mümkün değil belki ilerde oturma odasını iptal edip direk ayrı odalar yaparım onlara
aman ne olcak ben oğlumu 3,5 yaşındaydı ayırdım çünkü doğuda evim sobalıydı mecbur aynı odada kaldık yazın da memlekete gidiyodum kaloriferli eve çıkınca ayırdım hiçde zorlanmadık bizde, oğlumda
dr lar ya 6. aydan önce ayırın yada sonra ayırmayın diyorlar.ayrıca ayırın dedikleri yatak sadece,oda değil yani.bence ayırma birleştir geri.ya süheyla dr lar 6. aydan sonra ayırın demiyolarmı? ben öyle bildiğim için ayırdım ya birleştirsekmi tekrar acaba?
işte bende bunu diyorum ileriki yaşlarda ayırmak aslında bilinenin aksine daha kolay.bak 3,5 yaşında ayırmış süper.ne gerek var küçücükken ayırmaya dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?