Odayı Ne Zaman Ayırdınız?

biz 7 aylıkken denedik 1 hafta olmadı. olmadığı gibi huyu değişti çocuğun aradan 1.5 ay geçmesine rağmen hala geceleri ağlayarak uyanıyor. şimdi keşke ayırmasaymışım diyorum. daha doğrusu zaten tekrar birleştirdik odaları da hani keşke denemeseymişim. yada daha küçükken deneseymişim diyorum

bizde hala aynı odada kalıyoruz, çalışıyorum tüm gün ayrıyım zaten kuzumdan, akşamda bakıcımızdan alıp eve gittiğimde biraz benimle oynayıp 1-2 saat uyuyor sonra uyanınca bi süre daha oynuyoruz birlikte tüm günde gördüğü 4-5 saat zaten bide gece ayrı odalarda yatamam doğrusu... ayıran arkadaşlara saygım sonsuz ama ben bi süre daha aynı odada kalmak istiyorum, belki bencillik belki deil ama olmuyor ayrı gayrı zaten ayrıyım yeterince (( meriçinde hiç niyeti yok zaten, o ben yemek yaparken uyuduğunda bile belki 4-5 kez uyanıyor ben yanına gidip elini tutunca ben burdayım diyince dalıyor tekrar uykuya... zaten koca evde torutopu 3 kişiyiz... ayrı odalarda kalmıyoruz, aynı odada ohhhh misss gibi uyuyoruz valla:)) sabah uyandığında yüzündeki gülücükleri görmek yataktan bana yaptığı oyunlar muhteşem :)))
abimin eşi 1,5-2 yaş gibi ayırdı ve hiç zorlanmadılar hem yiğenim hem annesi...üstelik çişe alışma süreciydi onu bile başarıyla atlattılar.

merhaba arkadaşlar veb daha yeni üye oldum.doğum önceside girer okurdum formları ama üye olmamıştım.şimdi bende bu kulüpteyim.benim de oda ayrı değil ama çok istiyorum ayırmayı yani heves ediyorum.bebeğimin odası cicili bicili oyuncaklar maviş maviş perdeler falan ama hala emmediği halde çok uyanıyor.ne yapıcam bilmiyorum.

biz ayıralı çok oldu .mışıl mışıl uyuyor kereta alıştı yeni yatağına.(kocamdan bahsediyorum) :roflol:

biz ayıralı çok oldu .mışıl mışıl uyuyor kereta alıştı yeni yatağına.(kocamdan bahsediyorum) :roflol:

canım çok güldürdün beni yaa doğru söylüyosun bizde çocuğun yatağını ayırcamıza kocaları daha çok yatağından ayırıyoruz eee çocuklar parmağında oynatıyolar bizi valla Allah uzun ömür versin yavrucaklarımıza...opuyorumnanaktan

canım aramıza hoşgeldin aynı zamanda bebişin hayırlı olsun yalovayı çok severim göçmen mah. tarafında teyzem oturuyor ayrıca eşim askerliğini orada yaptı sen neresindensin yalovanın kaydirigubbakcemile5

dimii valla hemde nasıl oynatıyorlar.hem bu daha başlangıç,ilerde bunlar büyüyünce neler yapacaklar bize kim bilir :bbo:

hoşbulduk canım.ben yalovanın termal ilçesindeyim.duymuşsundur herhalde termal kaplıcalarını.vereliniortak[/QUOTE]

duydum canım duymazmıyım çok gittik termale gezmeye güzel biyerde oturuyorsun beğeniyorum oraları zemuszemus

biz odayı ayırmayı düşünürken aynı yatakta yatmaya başladık. o kadar çok şehirler arası gezdik ve degişik evde kaldıkki kızım kalkıp düşer diye birlikte yattık üçümüz. ve artık muhteşem üçlü aynı yatakta

ya yanı yatakta çok zor eşim de az kalsın adayı bizim yatağa alıştırıyordu hasta olunca kıyamadı yanımızda yatırmaya başladı gece benim haberim olmadan tabi :) bizde park yatak var şehirdışına falan çıktığımızda yanımızda götürüyoruz bizimle yatmaya alışmasın diye

hoşbulduk canım.ben yalovanın termal ilçesindeyim.duymuşsundur herhalde termal kaplıcalarını.vereliniortak

duydum canım duymazmıyım çok gittik termale gezmeye güzel biyerde oturuyorsun beğeniyorum oraları zemuszemus[/QUOTE]

e gel ozamanı bi gün hamama sokayım seni .bi de kese atayım.parlatayım.olmaz mıkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ben henüz erken olduğunu düşünüyorum..geceleri uyanıyor çünkü..1 yaşından sonra.gelecek yaz ayırırım büyük ihtimalle..ıhh dese kalkıyorum..başka odada olursa uyanamam belki..sürekli üzerini açıyor birde..sabaha kadar kalkıp üstünü örtüp geri yatıyorum..uyur gezer modundayım yani..

benım yatak odamda karyolasında yatıyor odasında yatırmaya kıyamadın bıde cok uyanıyo benımkı 1 yasuna gedı hala 3 veya 4 kez memeye uyanıyı ustunude cok acıyo uyku uyumuyorum ama artık su yaz gelsın dırek odasına sorun cıkarcagını sanmıyorum cunku bızım yataga hıc alıstırmadım sımdıde ben yanımda yatırmak ıstesem bıle yatmaz besıgını arıyo sızler naptınkız ayırdınız mı kızlr

biz hala ayırmadık kendi beşiğinde bizim odada yatıo. ama bazen aramıza alıyoruz belli olmuo yani. belki taşınma durumumuz olabilir belki de bu evde kalırız ama yakın zamanda ayırmak istiyorum da ben nasıl rahat uyurum o baska odadayken onu bilmiyorum:)

ben aslında ayırdım buğrahanın odasını sözde ama ayırmak bi yana buğrahan bizimle yatmak istiyo:çok üzgünüm: geceleri meme ağzında yatıyo... en fazla uyuduğu 1 saat :çok üzgünüm:

bende park yatak yanımda gidiyorum yatılı gidersem anneme yada kayınvalideme. biz nerde yatıyorsak kuruveriyoruz iki dk. şimdi ben gündüzleri kendi odasındaki yatakta yatırıyorum geceleri de bizim odadaki yatağında uyutuyorum. üzerini sürekli açıyo dört dönüyo beşiğin içinde sabaha kadar. bende uyku tulumu aldım büyük rahatlık üzerine bide ince battaniye atıyorum onu bile atıyo üzerinden yaz sonu hepten atarım odasına şimdi hala gece uyanıyo emmek için 2 3 saatte bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…