biz ayıralı çok oldu .mışıl mışıl uyuyor kereta alıştı yeni yatağına.(kocamdan bahsediyorum) :roflol:
merhaba arkadaşlar veb daha yeni üye oldum.doğum önceside girer okurdum formları ama üye olmamıştım.şimdi bende bu kulüpteyim.benim de oda ayrı değil ama çok istiyorum ayırmayı yani heves ediyorum.bebeğimin odası cicili bicili oyuncaklar maviş maviş perdeler falan ama hala emmediği halde çok uyanıyor.ne yapıcam bilmiyorum.
canım aramıza hoşgeldin aynı zamanda bebişin hayırlı olsun yalovayı çok severim göçmen mah. tarafında teyzem oturuyor ayrıca eşim askerliğini orada yaptı sen neresindensin yalovanın kaydirigubbakcemile5[
hoşbulduk canım.ben yalovanın termal ilçesindeyim.duymuşsundur herhalde termal kaplıcalarını.vereliniortak
:lepi: :roflol: :roflol: :roflol:biz ayıralı çok oldu .mışıl mışıl uyuyor kereta alıştı yeni yatağına.(kocamdan bahsediyorum) :roflol:
hoşbulduk canım.ben yalovanın termal ilçesindeyim.duymuşsundur herhalde termal kaplıcalarını.vereliniortak
e gel ozamanı bi gün hamama sokayım seni .bi de kese atayım.parlatayım.olmaz mıkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?