ay aynen benimde öle ben göğsüme limon tuzu sürdüm almadı gece hiç limonyuzu falan tınlamadı öle emdi bende kesintisiz uykularımı özledim ya :1shok:BİBERON VE EMZİK DE almıyo,gece uyanınca ille de emmek istiyo(
yeni evde daha kararlı olucam inşallah.geceler kabusum oldu walla...
bundan yaklaşık 5 ay öncesine kadar odasında olan oğlum yeni evimize gelince çok değişti. bende ne olduğunu anlamadım. umarım sen başarılı olursun. ben yeniden deneyeceğim.
Malesef Nilhan artık benimle yatmak istiyor. hele dün gece sabaha kadar belki 100 kere anne dedi. beni özlemisininde etkisi büyük. ama havalar düzelsin odasına. onun için en sağlıklı olanı bu bence.:sm_confused: :a015değişti derken?sizin yanınızda yatmya başladı di mi?
canim cok normal kac yasinda senin ki bilmiyorum ama biz iki hafta zorlanmistik yeni eve gectigimizde..surekli agliyordu evimize gidelim diye..bazen korkarak uyaniyordu..ama cok sukur benimsedi evini:1yes2: ama sakin kizma anlayisli olmaya calis..ve mumkunse surekli yeni odasinda vakit gecirin ogle uykularini en azindan orada uyumaya baslasin..
Fikirlerin ve desteğin için sağol. Ayrıca inek sütü konusunda bizim doktorumuzda aynı düşüncede. sevgiler.:1yes2:
hanımlar merhaba. konu başlığınız farklı ama derdime belki derman olursunuz umuduyla yine de yazacağım :)
benim oğlum 15 aylık. bizim derdimiz uyumak istememesi. nasıl direniyor görseniz.... gitmediğim dr. kalmadı. pedagog bana yatağına yatırıp artık yatma zamanı dememi ve yanına uzanmamı söyledi ( 2 yaşına kadar yanına uzanabilirmişis ama 2 yaşından sonra oturarak uyuyana kadar beklemek gerekiyormuş). ve ne yaparsa yapsın onunla ilgilenmemi söyledi. bunu denedim ama o kadar çok ağladı ki nerdeyse hastanelik olacaktık. başaramadık
bu da yetmedi melila diye bitkisel bir sakinleştirici verdi. o da kar etmedi. akşamları sırf yorulsun diye apartmanda merdiven inip çıkıyoruz ama o küçücük bedende nasıl bir enerji doluysa öyle ben yürüyen zombiye dönüştüğüm halde o yorulmuyor bile... uyku zamanları bizim için tam bir işkence. var mı önerisi olan? herşeyi denemeye hazırım?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?