Beni bugün engellemis o canımı sıktı yarın gene açacak yine polemik yaratacakSadakan olmus kuzum. Allah kurtarmis :)
Ama şöyle bir tweet atmayı düşünüyorum " elde edemediği kişiyi mutlu ve huzurlu görünce kurduran insan çirkefliği". Kesin görür ve uzerine alınır sizce yapsam mi yoksa boşver mi diyosunuzKatibin Ruhu
Beni bugün engellemis o canımı sıktı yarın gene açacak yine polemik yaratacak
O zamanlar ekonomik durumum müsait değildi bu gune kısmetmişiyi yapmışsınız ben genelde sessiz kalıp engelleme taraftarıyım o yüzük parasını da ayrılır ayrılmaz atardım sanırım. Böyle bir adama mesaj atarak egosunu bir daha şişirmez muhatap olmazsın olur biter.
Hahahahahhahahaua60 tl paranın para olduğu zamanlar diyormuşum
Öyle bir adamla muhatap olma egosu dibe bastın bence. ilgi gösteririz umurlarında olmaz duygu bitince de ne yapsa boşO zamanlar ekonomik durumum müsait değildi bu gune kısmetmiş
200 canımattığın her mesaj ona değer verdiğini gösterecek, terbiyesiz mahlukat, parasını ödemen iyi olmuş, her parasız kaldığında seni taciz de edebilirdi, söylediğini yapmamış, hayvanların da rızkına girmiş, Allaha havale et zaten köpeklere it diyenleri insan gibi görmüyorum ben
yalnız 200 lira mı ödediniz 600 lira mı ödediniz, o kısmı kaçırmışım , ben 200 lira öderdim
Açarsa engelleyecem onla uğraşamamÖyle bir adamla muhatap olma egosu dibe bastın bence. ilgi gösteririz umurlarında olmaz duygu bitince de ne yapsa boş
Sen onu hiç engelleme bir ay sonra sana döner yine mesajla
Yok bebeğim parayı aldığı gibi toz oldu
Mutluyum kuzum, iki dk geldi huzurumu kaçırdı diye kafama takmam çok teşekkürler.İt işte nolcak lütfen mutlu ol Allah haset edenlerin şerrinden korusun hepimizi
Cidden bu aklıma geldiDurust adammissin cidden soyledigini yapip sokak kopeklerine yedirmissin deseydiniz cok mu abartmis olurdunuz , bilemedim...
Kaplama yahut ayarı düşük olabilir.Konuyla alakasız ama başka bir konuda da vardı 600 liralık yüzük
Bu kadar ucuz yüzükleri nereden buluyor bunlar?
En hafif altın yüzük 1200 liraya falan geliyor
Bujiterilerden mi alıyor bu cimriler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?