Ödemese miydim?

Yok kız ne ciddiye alicam kendi beni ciddiye alıyor ki kuduruyor. Hatta bir arkadaşıma mesajlarin ssni attım bu hala seni seviyor elde edemediği için sataşıyor dedi tabi benim ego tavan
Hayır bebişkem, kendi haline ağlıyor o. Öyle mikkkemmel adama yapılır mı böyle, de mi.?

Arkadaslarini mama yiyen itler olarak goren adamdan ne beklenir ki?
Boşverin iyi yapmışsınız en azindan "senin parana minnet etmiyorum " seklinde güçlü bir durusunuz olmus
O cok pislik biriymiş bir kadina yaptığı iyiligi bile başa kakiyor üstelik bunu arkadaslariyla yapiyor resmen igrenc bir grup arkadaş!
Allah korumus böyle bir "köpekten"

Teşekkür ederim aynen öyle.

Birçok insanda var bu biliyor musunuz? Partnerine ya da partner adayina bir yemek ikram edip ayrılık anında bunu diline dolayan erkekler... Bir hediye aldı diye o kişiyi kendisine amade etmek isteyen kayin aile veya akrabalar... Biz ona sünnette çeyrek taktik, şimdi arayıp emanetimizi isteyelim diyen kk üyeleri...
En iyisi kimseden bir şey kabul etmemek. Siz ikram/hediye/jest derken karşınızdaki ticaret yapıyor meger

Kaldı ki evlilik teklifi yüzüğüydü sıradan bir hediye bile degil. Zararın neresinden dönsem kâr dedi heralde.

ben sizin yerinizde olsam 200 tl öderdim

Niye attın neyse attın bir kere

Gereksiz bi konuşma . Twitlerinizi beğense dahi mesaj atmanız saçma ve gereksiz . Eski sevgilinin üslubu da iğrenç ayrıldık yüzüğü ver yüzük kayboldu parasını yollayım bu muhabbet tam ergen konuşması kusura bakmayın . İkiniz de olgun değilsiniz . Para falan yollamazdım kaybettim der geçerdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…