- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
O kimin konusuymuş merak ettimKonuyla alakasız ama başka bir konuda da vardı 600 liralık yüzük
Bu kadar ucuz yüzükleri nereden buluyor bunlar?
En hafif altın yüzük 1200 liraya falan geliyor
Bujiterilerden mi alıyor bu cimriler?
Konuyla alakasız ama başka bir konuda da vardı 600 liralık yüzük
Bu kadar ucuz yüzükleri nereden buluyor bunlar?
En hafif altın yüzük 1200 liraya falan geliyor
Bujiterilerden mi alıyor bu cimriler?
Daha komiğini soyleyeyim evlenirken takı az olursa kiz kardesimin altınlarını tak diyorduKaplama yahut ayarı düşük olabilir.
Tabi, millete karşı gerine gerine şu kadar altın taktık diye çalım atacaklar bedavadan.Daha komiğini soyleyeyim evlenirken takı az olursa kiz kardesimin altınlarını tak diyordu
Keşke insanlara yaklaşınca da otobüsteki gibi yetersiz karakter diye bağırsaDaha komiğini soyleyeyim evlenirken takı az olursa kiz kardesimin altınlarını tak diyordu
Arkadaşlarını tanıyorum kendi gibi işe yaramaz tiplerUtanmadan istemiş iban da atmış iyi ki yollamışsınız elinde koz kalmaz artık. Eski erkek arkadaşınız nasıl bi insan ki arkadaşları nasıl olsun hiç ciddiye almayın arkanızdan yapılan dedikoduları.
Daha komiğini soyleyeyim evlenirken takı az olursa kiz kardesimin altınlarını tak diyordu
Ay dedikodusunu yapsa nolur ya karakter yoksunu asalak umurunda bile olmasın vallaUtanmadan istemiş iban da atmış iyi ki yollamışsınız elinde koz kalmaz artık. Eski erkek arkadaşınız nasıl bi insan ki arkadaşları nasıl olsun hiç ciddiye almayın arkanızdan yapılan dedikoduları.
O zaman saf aptal aşık olduğum için ses çıkarmıyordum anneme söyledim annem söylendi.Sen buna ne cevap verdin ben onu merak ettim :)
Ben de onu diyorum işte mekanın parasını da ödesin masraf yaptık diye espri yapıyorlarmış ya kendince arkadaşları, hiç ciddiye almayın onlar da eski erkek arkadaşınız gibiler belli ki demek istedimAy dedikodusunu yapsa nolur ya karakter yoksunu asalak umurunda bile olmasın valla
Buna da ses çıkarılırdı be.O zaman saf aptal aşık olduğum için ses çıkarmıyordum anneme söyledim annem söylendi.
O zaman saf aptal aşık olduğum için ses çıkarmıyordum anneme söyledim annem söylendi.
Buna da ses çıkarılırdı be.
Kız ben sakin biri değilim ama cidden ona gelince dilim dolanıyordu.Off hem de ne cikarilirdi tadindan yenmezdiBoyle tipler sakin kisileri seciyor.
Babandan nasıl gönderdin kafasına çalaydı keşkeBenim eski sevgilim de ayrildiktan sonra bana aldigi cantayi ve saati istemişti, kullanilmis kadin cantasini ve saatini artik napacaksa, beni son kez gormek icin bahaneydi, ben de rahmetli babamla göndermiştim, kendim goturmemistim. Cantayi saati babamdan alirken hic utanmamis miydi acaba? Ne utanmaz insanlar var ya, sanki biz zorla istiyoruz, bi hediye aliyosun bari basa kakma, zaten ben senden ayrildiktan sonra napayim senin cantani saatini, kullanacak miydim?
Kız ben sakin biri değilim ama cidden ona gelince dilim dolanıyordu.
Onun konusunu biliyorum evlendiyse kendine yazık etmiş. O kadar şey söylendi. Dinlemediyse kendi bilir.
Onun konusunu biliyorum evlendiyse kendine yazık etmiş. O kadar şey söylendi. Dinlemediyse kendi bilir.
Yok kız ne ciddiye alicam kendi beni ciddiye alıyor ki kuduruyor. Hatta bir arkadaşıma mesajlarin ssni attım bu hala seni seviyor elde edemediği için sataşıyor dediBen de onu diyorum işte mekanın parasını da ödesin masraf yaptık diye espri yapıyorlarmış ya kendince arkadaşları, hiç ciddiye almayın onlar da eski erkek arkadaşınız gibiler belli ki demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?