. Aman ne seslencem yatsın uyusun,Hic seslenmeyin..
bagrinacagina destek olsaymis....en güzeli yapmissiniz insan gibi sorunca konuşunca anlamis da size catiyor birde
Kusura bakmayın valla şiddetli bi kavgadan sonra istemsiz olarak öyle yazılmıştırÖnceki konularını okumadığımı söylemiştim,daha normal bir cevap yazabilirdin.
Önemli değil.Kusura bakmayın valla şiddetli bi kavgadan sonra istemsiz olarak öyle yazılmıştır
Aynen peşimden koştu içeri odaya kitledim kendimi durdu durdu kapının önünde gidince baktım kanepesine sere serpe uyumuş, bende kendime cilt maskesi yaptım çay içiyom, arada gözünü açıp belerte belerte bakıyoKonuyu biliyorum, iyi yapmissin ..
Hic taviz verme uyusun ...
Geçer geçer güle oynaya kendi takar bileziği. Erkekler işte.Aynen peşimden koştu içeri odaya kitledim kendimi durdu durdu kapının önünde gidince baktım kanepesine sere serpe uyumuş, bende kendime cilt maskesi yaptım çay içiyom, arada gözünü açıp belerte belerte bakıyo
Aynen peşimden koştu içeri odaya kitledim kendimi durdu durdu kapının önünde gidince baktım kanepesine sere serpe uyumuş, bende kendime cilt maskesi yaptım çay içiyom, arada gözünü açıp belerte belerte bakıyo
Çay içer misin dedim, arsız diyo bana:)Daha cok bakar , birak baksin hic orali olmaaaaa
:))Meşe gürgen palamut altı toprak üstü bulut derdi tasayı unut orman ne güzel ne güzellll...
söyle gitsin
He aynen öyle bi de kardeş ya ötesi yokbence iyi yapmışsın bacım bu kavga iki güne unutulur ama düğünde ne taktığın asla
Çay içer misin dedim, arsız diyo bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?