Odun nasıl yontulur ?

Ha bu adam senden ne çekti be piremses.
Yeter da yeter yaziktur adamcaguza.
Desinler uğruna etmeduguni birakmadun.

Yalnız birşey soracağım.
Hasta mısınız acaba? Ağır sorunlarınız var.
Hastayken neden size sürpriz yapsın?
Ayrıca bir iyi bir kötüyüz içimden sürpriz yapmak gelmiyor diyorsunuz,peki o neden yapsın sürpriz? Gerçekten prenses olduğunuzu falan mı sanıyorsunuz ya,Allah yardımcınız olsun.

Gerçekten bu kadar beklenti içinde olmanız beni şaşırtıyor..
Allah yardım etsin beyfendiye.

bekle canım benım daha ne olmuş ki 7 sene

ben bu seneden ümitliyim hadi bakalım ,

gerçi bu arada , bu beklentimden adamın haberi yok

2019 a bu umutla girdim dermişim

Benimkine ilk sene laf çakardım. Sadece o değil ben de unutmuşum iyi mi?
Prenses olmasa hiç aklımıza gelmeyecek. Dur bi hatırlatayım

Nişanlınız hastayken neden sizin eve gidip süpriz yapmadı diyorsunuz, ama sizin izinli olduğunuz gün adam kendi ağzıyla istiyor bizim eve gidip kapıyı açar mısın diye onu bile kabul etmiyorsunuz. Bu nasıl bir çifte standarttır.

Bak dün eşimi birsuru mum falan yaktım bekledim müzik ortam çok güzel dedim şimdi gelir bana iltifat eder . Geldi bu mumları niye yaktın dedi sence boşanmalı mıyım
Benim adam da bana "mum sever misin" diye evinde yakıp romantik ortam hazırladığı mumların fotoğrafını atmıştı.
Benim cevap "yakmak için mi" olmuştu O kadar romantizm yok bünyemde
Sonra çok dalgasını geçti tabii, "yok üstüne damlatmak için sormuştum, sapık kadın, ne demek yakmak için mi başka ne için olacak" diye

Madem hasta bence o seni beklemiştir. Erkekler hastalığı gözünde fazla büyütürler çok hasta olmasada. Sen onu beklicene sen gitseydin keşke de biraz ilgi gösterseydin. Bidahaki sefere de o senin istediğini yapardı. Karşıdan beklemeden önce kendin adım at biseyler için. Şunu yap bunu yap dersen yapmaktan ziyade uzaklaşır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…