Burnumla ilgili hassas olduğumu biliyor.. çocukken kaza geçirmiştim.. Ama bir özür dilemesi gerekir değil mi.o da yok.. hiç özür dilemez öyle inceliği yok. Bazen diyorum ona, sanki 20 yıllık evliymişisiz gibi hissettiriyorsun, ortada aşk yok ama sadakat var.. Tamam bana sadık kalsın ama sevgisini de belli etsin.. iki güzel sözü benden esirgeyen adam anca dalga geçmesini biliyor. Çok kızgınım. Şu an konuşmuyoruz.
Ben dayanamadım yine de mesaj attım ona. Yine de özür dilemedi.özür diledi hatasını anladı deseydin çok farklı cevap verirdim ama bence daha ilişkinizin başında boyle davranan adam adam olmaz be arkadaşım vaktini harcama derim:97: sonra geçen zamanına yanarsın bi söz vardır hani unutma "kütük tersten okuyunca gene kütük"tür:18:
evet çok zor biri. Nereye kadar sabredicem bilmiyorum.özür dilemesi gerekirdi bencede.eğer özür dilemeyi aklına getirmediyse ya hatırlat ya da hiç söyleme kendin bilirsin.böyle adamlar çok zor oluyorlar.sanki biraz nazik davransa incileri dökülecek!
Evet hep tartışıyoruz, tam iyiye gidiyoruz derken bir şey daha çıkıyor. Böyle geldi böyle gider :2:bence kendisini göstermiş... ilerleyen zamanlarda daha iyiye gitmeyecektir diye düşünüyorum.
Canım birlikteyken sevgisini hareketleriyle belli ediyor ama her zzman birlikte olamıyoruz şimdi şehir dışında kendisi. görüşemediğimiz zamanlarda da arayıp sorsa nolur sanki. Bana beni nasıl sevdiğini söyle bileyim de seni sıkmayayım dyorum, "öyle işte" diyor. Öyle işte ne demek bilmiyorum. Sevgini anlat diyorum sevgi nasıl anlatılır diyor bana. Anlamadım ben bu işi. Sana "aşkım sen kilo mu aldın" diyormuş sevgilin ama benim ki bana aşkımla iligi cümle kurmadı hiç. daha çok balım der o da aklına geldiğinde. 2 3 günde birbazı erkekler sevgisini belli edemez.(tabi bayanlar içinde geçerli)seni seviyorum dedikten sonra sana bende diyorsa bu filmi izle derim GHOST(HAYALET) 1990 filmidir.
benim erkek arkadşımda kilolarımla dalga geçer.oturur birlikte güleriz
aşkım sen kilomu aldın der yok canım bugün bi şişkinlik var derim.olsun benim aşkıma buda yakışıyo der.ve ben şıp kilo veririm
biraz kendinle barışık olman lazım önemli olan o bence
insan sevilisiyle nsl dalga geçer ya hele ki hassas oldğu konuda.
ayılık bu
Erkek "kalem" kadar ince olsa da hammaddesi "odundur."
sizin daha yeni sayılır.bizde farklı şehirlerdeyiz ve birlikte olmaya başladıktan 3 ay sonra 117 gün yüzyüze görüşemedik :84::84:
ama şimdi maşallahımız var 4.5 sene bitti.bu sene sonunda sözlencez inşallah.
ilk dönemler birbirini tanıma dönemidir.ama bi kaç hareketinden yok ben yolun başından döniyim deme.sakın zaten ilerleyen dönemlerde değişir değiştiriim diyede düşnme.bi insan belli yaşa geldiyse onu kimse değiştiremez.iyisiyle kötüsüyle herşeyi gözünün önüne getir.
mesafeler hiç bir zaman engel değil unutma
maşallah 117 gün nasıl sabrettn :) aman allah ayırmasn ne gzl uzun zmndr sevgli olmanz.
dediğin gbi insan 7 sinde neyse 70 inde de o olursevgilimde beni çok değiştrmye çalştı ama olmadı şimdi ise ayıyız
valla bende bilmiyorum nasıl sabrettim :26:
amin inşallah
şimdi yine günleri sayıyorum 1 hafta geçsin diye bekliyorum
hayatın bi kere şartlarına ters karşındaki insanı değiştirmek.ne düşünerek yapıyolar hiç bilmiyorum :26:
üzülme sen değerini anlar aklı başına gelir zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?