O ayrılık konusunu açmıyor böyle olunca diyorum ki kendi kendime;
Olur ya evlendik.. O zaman geri dönüşü çok zor olacak.. Ayrılmak için bugünleri arayacağım biliyorum..
Şimdi görüşmeyelim dedim, birkaç gün sonra ayrılacağımdan çok eminim.
Çünkü bana naparsan yap diyen biri o, artık ayrılsam da umrunda olmayacak..
Bakalım şu birkaç gün içinde özür dileyecek mi merak ediyorum..
Tabii ki yelkenleri suya hemen indirmeyeceğim.. Off Allah'ım yardımcım olsun.. Hiç başıma gelmemişti böylesi, ne zormuş sevipte ayrılmak...
az önce sölediğiniz ve yazdığınız yorumlarla farklı bişey sölüyorsunuz şu an.
burnu sürtmesi acı vermek anlamına gelmez elbette.ama sevdiği bi insanla ya uyuşursun ya uyuşmazsın.ama kalkıp ben nasılsa onu değiştirim demek belli bi yaşa kadar yaşamış birinin davranışlarının kendi isteğiniz doğrultusunda değiştirmek olur.ve bu kendinizi hem karşınızdakini yorar.
eğer bişeyler olmuyosa oturup konuşmak gerek kalkıp karşısındakini değiştirmek değil.
verdiğiniz örenktte çok kişi hapise karakteri yüzünden girmiyo bir anlık bişey yüzünden giriyo ve evet bunun rehabilitesi var.ama bahsedilen şey karakter değişikliği.
Daha sevgilinmisssss...birk gtsinnn cnnn..daha uzun zmn vr oonunde kimler cikcak karsina..sevgili mutlu olmak icindir ama sen onla mutlu olamiomusunkiii...
birbirnizi tanımak için geçirdiğiniz bir süre şu an.ya olur ya olmaz zaten bi ilişki.ama eğer birbirinzie "saygınız" yoksa hiç devam etme
saygımız var.. Bari bir o olsun değil mi.. :)
Bana kötü bir şey söylemedi şimdiye kadar, ben de ona..
kavgamız sadece benim ona olan güvensizliğim, onun da bunun için çaba göstermemesi..
saygı derken şundan bahsetmek istedim
sen kendini ifade ediyosun ama o buna karşı bişey yapmıyor.bu birlikte olduğun birinin düşüncelerine saygısızlık ve çok önemli
tamam anladım :) O saygımız da var çok şükür..
dediğim gibi ben bir tek ilgisizliğinden şikayet ediyorum.
Segilim sonuçta o benim ve ondan güzel şeyler duymak isterim.. Ben söylediğimde onun da söylemesini bekliyorum ama yok. Çok garip. Şakayla karışık birşeyler der bana karşılık olarak..
Beni sevdiğini en son 2 hafta önce söyledi ki yeniyiz
Ama benim şımarttığım doğru.. Çok ilgi gösterdim kendimi geri çekmeliydim.
Bir erkeği değiştirmeye çalışmayın kütük tersten okununca da kütüktür.. bırakın ilgi göstermiyorsa değişmesin baktınız olmuyor yol verin gitsin..
ya genelde ilişkilerin ilk ayları hatta ilk yılı-kendi adıma-çok iyi geçer, evet tartışmalarda olabilir ama en güzeli bence ilk aylardır...yani hatta ben bazen keşke ilk zamanlardaki gibi olsam diyorum yani...7/24 görüşmek isterdik, tabi bu bizim ilişkimiz için geçerliydi...
ama siz şimdiden bu ilgisizliklerinden yakınıyorsunuz, yani bunun zor olmakla yada kişilikle alakası yok bence, ilk zamanlar uç uç böcekleri gibi mutlu mesut dolaşırsınız ortalıklarda...o yüzden bu ilişkinin enerjisini pek hissedemedim açıkçası, bence yol yakınken sizin için uğraşmayan bir için sizde uğraşmayın bence
Ben iki soru sormak istiyorum iki olası sebep aynı zamanda bunlar; ilki, ona "burnumla ilgili hassasiyetim var." dediyseniz zamanında, bu zayıflığınız kullanmaması mümkün değil sonuçta bir erkek karşınızdaki, zayıf olmanız hata onun karşısında.
İkincisi de özel şeyler yaşadınızsa eğer erkenden, kafasında o ilişkiyi bitirmiştir.
Her iki durumda da o bitirmiş zaten, sizin özür beklemeniz hata.
İkinci söylediğiniz şey olmadı.
İlk söylediğiniz şey ise bana çok saçma geldi kusura bakmayın. :)
-------
Kazanan ben oldum bu arada kızlar..
2 gün hiç bir şekilde mesaj atmadım aramadım sormadım..
Dün beni aradı, "artık yoluna koyalım bir şeyleri, seninle konuşmak istiyorum" diyip yüzyüze görüştük.
Ben sizlerden ve yakın çevremden aldığım güçle ilişkiyi sonlandırmak istiyorken, o egosunu kırdı ve benden özür diledi.
Ayrılmak istiyormuş gibi davrandım o kadar uzaktım ki ona farketti bunu.. Kararlıydım da zaten..
Ben ilişkimizle ilgili herşeyi ama herşeyi bütün isteklerimi anlattım.
Bunları kabul ediyorsan devam edelim, yoksa ben bu ilişkide yokum diye noktayı koydum.
Elinden gelenin fazlasını yapacağını ama benim de biraz onu anlamamı istedi.. Hani erkek ya, her dakika sevdiğini söylemek, benim beklediğim ilgiyi göstermek biraz güç geliyormuş ona.
Daha sonra, konuşmadığımız 2 gün içerisinde yağlıboya resmimi yapmış bana onu hediye etti.
Ben çok şaşırdım verdiğinde, ondan ilk defa hediye aldım hatta.
Bakacağız artık.. Ayrılık yok şimdilik. Ama söylediklerinizin hepsi aklımda ve bundan sonra ipler bende.
Burnumla ilgili hassas olduğumu biliyor.. çocukken kaza geçirmiştim.. Ama bir özür dilemesi gerekir değil mi.o da yok.. hiç özür dilemez öyle inceliği yok. Bazen diyorum ona, sanki 20 yıllık evliymişisiz gibi hissettiriyorsun, ortada aşk yok ama sadakat var.. Tamam bana sadık kalsın ama sevgisini de belli etsin.. iki güzel sözü benden esirgeyen adam anca dalga geçmesini biliyor. Çok kızgınım. Şu an konuşmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?