• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odun.

Kizlaarrr hepinizii okuduuumm herkes hakliii..
Ya buna ne diyeceksiniz..:KK51:
Dun zaten uzatmadik aradi konustuk bisey yokmus gibi yildonumumuz yaklasiyr yakinda yasadigi sehire gidicem neyse hemen yeni bi oduncukluga geliyim...
Benim bi gecede alnimda cok fazla sivilce cikti sabah sok oldum yani...:KK43:
Dun gece..
Ben:askim baksnana su yuzume yaa hep sivilce oldu alnim yakinda oraya gelicem ne hale geldim ooff diye yakiniyodum..

Odun: uzulme sevgilim ya evet kotu olmus nasil oldu bi anda neyse ki aliskinim ben bisey olmaz dedi...

Ben duraksadim bi an..
Nasil aliskinsin anlamadim dedim..

ODUN: senden aliskinim bitanem zaten genelde hep olur sende sivilce takilma bu kadar gecer dedi...

Inanin bas edemiyorum bide uzakta
Kurekle vurcam agzina ama yok alis kizim bu adam boyle diyorum ama hep sinir oluyorum
ay senin kocann sosyal zekası düşük sanırım
sakın kızma da annem de aynı böyle yaaa benim durum daha feci düşünsene nasıl büyüdüm
hatta bir kere hiç unutmuyorum ağlıyordum birsini seviyordum o beni sevmiyor diye
annem " üzülme kızım o da bir gün birisini sever" demişti...iki kat ağlamıştım heheh insan öyle mi teselli eder yaaa

Kıyamam ya ahahahah sen de bekliyosun ki "hayır aşkım kötü falan degil bi kaç ufak şey. Sen her halinle güzelsin" falan desin. :KK70:Hepimiz pohpohlamalar, pembe yalanlar, ufak gönül almalar istiyoruz ama adamın beyni öyle çalışmıyo demek ki. Simdi kızsan icinden ne dedim ki diye düsüncek yazık kendince iyi bi sey söyledim sanıyodur. Hani ne var ki ara ara çıkıyo işte sorun degil dedim daha ne diim diyodur:KK70:
Aynisiiii kesinliklee hep boyle oluyo neye kizdigimi anlamiyo ya en cok o sinir ediyo zaten

Arkadaşım sevgilin hani derler ya dümdüz adam.İmalardan,ilişkide politikadan,naz ,niyazdan anlamıyor.İyi birine benzettim.Sevgilime ne anlatmak istiyorsan direkt şöyle kivirma ,ima etme.Anlamaz çünkü,sen kendini yersin
Kesinlikle oyleee yaa bende yengec cok zitiz..
Tam sac bas yolmalik

sakın kızma da annem de aynı böyle yaaa benim durum daha feci düşünsene nasıl büyüdüm
hatta bir kere hiç unutmuyorum ağlıyordum birsini seviyordum o beni sevmiyor diye
annem " üzülme kızım o da bir gün birisini sever" demişti...iki kat ağlamıştım heheh insan öyle mi teselli eder yaaa
:) ahhh aahh senindenisin zormus bacim..
Bilemedim hangi zekasi dusuk..ben henuz odun tespiti koyabildim :)

Konuya güldüm, annenize daha cok güldüm. :rolleyes:

Ahahahah anneniz efsane bi teyzeymiş yalnız kırk yıl düşünsem o an o laf gelmez aklıma yani :confused:

Mesajlasirken
Ben:Askiiimmm keske simdi dunyada kimse bi sureligine olmasaydi sadece sen ve ben
Olsaydik deniz kenarında el ele yuruseydik... dedim..

Ve cevap
Odun: Allah Allah ilginçsin yani cok korkunc hic insan olmamasi..ciddi misin sen romantik mi olmaya calisiyosun. ..
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Dona kaldim, 4 yildir sevgiliyiz hala alisamadim her defasinda odunlukta boyut degistiriyo napcam ben yaa...
Romantik mi olmaya calisiyosun ne demek ayrica..konusmuyorum dun geceden beri..:cry:
Niye olmasinki kimse dünyada
benim sana ne zararim var

ben de bayanların odunlarındanım. böyle romantik cümleler kasmaya gelemiyorum hiç :) bunda küsecek bir şey yok bence gül geç. erkekleri kadınsılaştırmamamız lazım. yeterince dişi gibi davranıyorlar zaten. bırakın fıtratlarına uygun yaşasınlar. sonra biz üstleniyoruz çıt kırıldım erkeklerin görevlerini. yapmayın hanımlar etmeyin :)

1n7bGN.jpg

Kizlaarrr hepinizii okuduuumm herkes hakliii..
Ya buna ne diyeceksiniz..:KK51:
Dun zaten uzatmadik aradi konustuk bisey yokmus gibi yildonumumuz yaklasiyr yakinda yasadigi sehire gidicem neyse hemen yeni bi oduncukluga geliyim...
Benim bi gecede alnimda cok fazla sivilce cikti sabah sok oldum yani...:KK43:
Dun gece..
Ben:askim baksnana su yuzume yaa hep sivilce oldu alnim yakinda oraya gelicem ne hale geldim ooff diye yakiniyodum..

Odun: uzulme sevgilim ya evet kotu olmus nasil oldu bi anda neyse ki aliskinim ben bisey olmaz dedi...

Ben duraksadim bi an..
Nasil aliskinsin anlamadim dedim..

ODUN: senden aliskinim bitanem zaten genelde hep olur sende sivilce takilma bu kadar gecer dedi...

Inanin bas edemiyorum bide uzakta
Kurekle vurcam agzina ama yok alis kizim bu adam boyle diyorum ama hep sinir oluyorum

bence odunluk değil adam dobra ve çok masum hani aklındaki diilinde gibi iç pazarlığı yok.

ya alakasız ama bısey sorabılrımıyıım ???
yenı konus baslatmak istiyorum nerden yapabılırım ???

yarıldım:KK70::KK70::KK70: Bazen bizde de olur böyle seyler kah ondan kah benden :KK69: Bence sevimli :p

Mesajlasirken
Ben:Askiiimmm keske simdi dunyada kimse bi sureligine olmasaydi sadece sen ve ben
Olsaydik deniz kenarında el ele yuruseydik... dedim..

Ve cevap
Odun: Allah Allah ilginçsin yani cok korkunc hic insan olmamasi..ciddi misin sen romantik mi olmaya calisiyosun. ..
:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Dona kaldim, 4 yildir sevgiliyiz hala alisamadim her defasinda odunlukta boyut degistiriyo napcam ben yaa...
Romantik mi olmaya calisiyosun ne demek ayrica..konusmuyorum dun geceden beri..:cry:

yaşlarınız?

Back
X