• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odunlugun bu kadarı....

düşüncen çok güzel ama aslında pilavın yanına et yakışır patates , patates salatası falan ben olsam nugget daha lezzetli oldugu için ben de üzülürdüm :)
bir de eve mutfak eşyaları tabak filan almışsın muhtemelen ona bozulmuştur evde bi sürü şey var ne gerek var gibisinden, kendi paranla mı aldın ondan mı harcadın acaba, kendin aldıysan bu kadar söylenmesi saçmalık.

ilk yaptığı nispeten açıklanabilir olsa da o mum lekesine kadın gibi saatlerce söylenmesi hiç hoş olmamış bi de ne demek yani annem beni öldürür sen 2 dk da mahvettin , bi kanepe senden daha mı önemli ya bence bu çocuk seni sevmiyo olabilir ayrı şehirlerde ayrı hayatlar yaşıyosunuz

düşüncen çok güzel ama aslında pilavın yanına et yakışır patates , patates salatası falan ben olsam nugget daha lezzetli oldugu için ben de üzülürdüm :)
bir de eve mutfak eşyaları tabak filan almışsın muhtemelen ona bozulmuştur evde bi sürü şey var ne gerek var gibisinden, kendi paranla mı aldın ondan mı harcadın acaba, kendin aldıysan bu kadar söylenmesi saçmalık.

ilk yaptığı nispeten açıklanabilir olsa da o mum lekesine kadın gibi saatlerce söylenmesi hiç hoş olmamış bi de ne demek yani annem beni öldürür sen 2 dk da mahvettin , bi kanepe senden daha mı önemli ya bence bu çocuk seni sevmiyo olabilir ayrı şehirlerde ayrı hayatlar yaşıyosunuz

evde adam akıllı eşyası yok tabak çanak felan. ben de o güne özel iki kişilik bardak tabak çanak aldım. heves ettim ve hepsini kendi paramla aldım.

annesi dünya tatlısı bir kadın ve o mum lekesini görse hiç birşey demez üzmemek için sormaz bile. ara ara sinirli oldugunda kendini kaybediyor. sevgiye gelince ondan da arasıra şüphe etsem de seviyor. yani bir erkeğin sevdiğini bi kadın anlamaz mı?

iyide her erkek romantik degildir ki
yada romantiklik anlayisi farklidir
adam söylemis zaten cokda durust geldi bana nugget pilay yeterdi mutlu olmama diye
karsinizdaki insanin sizin olmasini istediginiz giib olmasini beklemeyin
oldugu gibi kabul edin
ayrica mum olayinda hakli bence
dikkat etmeliydiniz

Aynı fikirdeyim..
Herkes adamı harcamış ama ... ben bu derece yerden yere vuracak kadar birşey göremedim..
Cimrilikle ne ilgisi var.. fizuli şeyleri sevmiyor.. adamın yapısı bu.. rolmü yapsaydı gerçek neyse yansıtmış..
Ya itiraf ediyim adam benim erkek versiyonum gibi..:KK48::KK48:
nugget pilav yapsaymışş tamammış... hem kendinide market market yoracağına
2 gün gelipte kap kacak almaya ne gerek var.. ben adamı anlıyorum..
Bence sen bu adamı bırakma konu sahibi:63:

Aynı fikirdeyim..
Herkes adamı harcamış ama ... ben bu derece yerden yere vuracak kadar birşey göremedim..
Cimrilikle ne ilgisi var.. fizuli şeyleri sevmiyor.. adamın yapısı bu.. rolmü yapsaydı gerçek neyse yansıtmış..
Ya itiraf ediyim adam benim erkek versiyonum gibi..:KK48::KK48:
nugget pilav yapsaymışş tamammış... hem kendinide market market yoracağına
2 gün gelipte kap kacak almaya ne gerek var.. ben adamı anlıyorum..
Bence sen bu adamı bırakma konu sahibi:63:

bırakmak gıbı bi düşüncem yok asla :) ama o gun anlaması gerekirdi heves ettim. sevdiğim adam için mutlu olacagını düşündüğüm şeyler yapmaya çalıştım. mum olayını da hala anlayamıyorum millet evi baştan aşağı mumlar akıtmaz kimse benimkilerin akıcağı tuttu...

İyide kendi paranızla almışsınız, bu nasıl cimrilik ?
Beraber mi yaşıyorsunuz ? Yazdıysanız kaçırmış olabilirim; kaç yıldır birliktesiniz ?
Birgün, sevginin aslında çokta önemli olmadığını anlayacaksınız saygı ve huzurun yanında.

İyide kendi paranızla almışsınız, bu nasıl cimrilik ?
Beraber mi yaşıyorsunuz ? Yazdıysanız kaçırmış olabilirim; kaç yıldır birliktesiniz ?
Birgün, sevginin aslında çokta önemli olmadığını anlayacaksınız saygı ve huzurun yanında.

1 yıl 3 aydır beraberiz. beraber yaşamıyoruz farklı şehirlerdeyiz.kesinlikle haklısınız sevgi de bi yere kadar. ama şuan naparsam yapayım mantıgımle kalbim sureklı catısır halde galip gelen kalbim oluyır.

ay çok sinir bozucu .Sen o kadar uğraş gördüğün muameleye bak.Anlamazlar işte erkek milleti değilmi.İncelikten ne anlarlar..

gecen hafta sevgilimin yanındaydım kızlar. ya gunlerdır içim içimi yiyor bu durumu kimseye de anlatamıyorum.

benim odun sevgilim hazır işe gitmişken akşama güzel bir süpriz yapayım dedim. hep hayalimdi mumlar, yemek, güller... bilmediğim bi şehirde sabahtan uyanıp önce market alışverişini yaptım, sonra bir sürü büyüklü küçüklü mumlar aldım, iki tabak, bardak bir kaç mutfak eşyası daha aldım. eve geldim yemeği yaptım, masayı hazırladım.
mumları yerleştirdim. herşey tam istediğim gibi olmustu. ki sabahtan akşama kadar akşam için hazırlanmaktan helak olmustum ama kendimi de ihmal etmedim tabi...

bir önceki gün konusmustuk pilavla nugget yapacaktım. o günkü menü de pilav, havuç mücver, rus salatası, salata, patates yemeği, ve tatlılar yaptım. nuggetı unuttum :KK43:

eve geldi heyecanla açtım kapıyı... şöyle etrafa baktı gülümsedi hiç bişey söylemedi.
ardına masaya geçince nugget yapmadın mı diye sordu, unuttugumu söyledım. ne kadar para harcadın dedi bu sorulacak soru mu. ya ben sen mutlu ol diye sabahtan aksama kadar hazırlık yapıyorum dediği şeye bak.
sonradan hayatım teşekkür ederim herşey çok güzel olmuş ama keşke masraf yapmasaydın. bugun ben iş yerinde eve gidince pilav ve nugget bulacagımı ummustum inan sadece onları yapmıs olsan daha mutlu olurdum dedi. abartmıssın iki mum da yeterdi. para harcamasaydın su bu... moralimi alt üst etti. masayı kaldırdım suratım asıldı sonra gönlümü almaya calıstı öpmeler sarılmalar felan, derken mumun kanepeye damladıgını gördü kıyameti kopardı... annem senelerdir gözü gibi bakıyor bunlara iki dk da mahvettin. dikkatsizsin, sakarsın, düşüncesizsin... abartısız bir saat konustu konustu. dır dır konusunda bayanların adı çıkmıs.
sırf sesini duymayayım diye gectım odaya yatıyorum ama sesini duymamak ne mümkün kendi kendine hala konusuyor. en sonunda dayanamadım ben de kızdım olduysa oldu bir kere soylersin. bir saat konusmazsın. yeter artık dedim. tartıstık heyecanla bekledıgım aksam bu sekılde bitiyordu...
yuzunu gormeyım dıye yıne gectım odaya yattım bu sefer arkamdan gelmıs özür dilerim. kırmak ıstememıstım. biliyorsun beni saman alevi gibiyim abarttım farkındayım. gibi laflar etmeye devam etti. sonuc dayanamadım barıstım ama o gunden sonra o aksam aklımdan cıkmıyor.
canım sıkılıyor, düşünceler içerisindeyim.... sadece yazmak rahatlamak ıstedım.

balik bastan kokar cnm sen bilirsin de,cok kaptirma kendini bu adama..

ana kuzusu ve cimri. üstelik kadına, paranın lafını eden erkeklerden haz etmiyorum.

umutsuz mu dersin... yani dışarı çıktıgımızda asla parayı bana ödetmez. ama 5 kuruşunda hesabını yapar. evinde kendi odası ve mutfak hariç petekleri açmaz ki onu anlayışla karsılarım. istanbul gibi bi yerde bir ton kira veriyor bişeylerden kısması gerek. ama ben gitmişim yanına yemeği salonda yiyoruz ve titreye titreye yedim o yemekleri. en son o süprizi yapacagım zaman salonun peteklerini açtım hergün sayacı kontrol eden biri o günde sanırım fazla yandıgını anladı biraz da ona mı atarlandı nedir...

Kusura bakma odun az geldi yontulmamis bu bildiğin kalas iyi sabir var sende de daha masadaykem cikar giderdim. Ben olsam umduğunu bulamamis

Kusura bakma odun az geldi yontulmamis bu bildiğin kalas iyi sabir var sende de daha masadaykem cikar giderdim. Ben olsam umduğunu bulamamis

gerçekten soyle bakıyorum da 1 yılı aşkın beraberiz sabrım bi türlü taşmak bilmedi... şimdi ileriyi düşünmeden herşey tozpembe geliyor biliyorum yarın evlensek pembesi gidecek tozu kalacak.

umutsuz mu dersin... yani dışarı çıktıgımızda asla parayı bana ödetmez. ama 5 kuruşunda hesabını yapar. evinde kendi odası ve mutfak hariç petekleri açmaz ki onu anlayışla karsılarım. istanbul gibi bi yerde bir ton kira veriyor bişeylerden kısması gerek. ama ben gitmişim yanına yemeği salonda yiyoruz ve titreye titreye yedim o yemekleri. en son o süprizi yapacagım zaman salonun peteklerini açtım hergün sayacı kontrol eden biri o günde sanırım fazla yandıgını anladı biraz da ona mı atarlandı nedir...

Umutsuz diyemem o da kendine uygun birini bulur elbet. Mesele tam olarak şu. Sen bu cimrilikle yasayabilir misin? Yani sana uygun mu? Bence degil :)

Sevdiceğimle gelirlerimiz bir yerde toplanır harcamalar beraber yapılır. Bana bir şey aldığında bu yüzden ev ekonomisine ne kadara patladığını bilmek isterim ben de. Ama direk ne kadara aldın niye aldın off ne yaptın ne gerek var demem. Ayıp etmiş... Karakteri böyleyse yapılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. En azından odunluğunun farkında ki gönlünü almış. :)

Umutsuz diyemem o da kendine uygun birini bulur elbet. Mesele tam olarak şu. Sen bu cimrilikle yasayabilir misin? Yani sana uygun mu? Bence degil :)

aslında o günü ne kadar harcama yaptıgımı sordgunda ben de cok düşündüm. bu adamla bir ömür geçer mi? evlensen nolacak diye. özünde aslında iyi biri vicdanlı, merhametli bunları düşününcede aklımdaki bütün olumsuz düşünceler gidiyor:)

Back
X