odunlugun bu kadarı....

Valla diyorum ya normalde bogalar odun olmaz pek. Kötü bi gününde falan miydi acaba

boğalar mı ? anlattığı kişi benim abimin aynısı neredeyse .... yengemin isyanları geldi de bir an aklıma . geçmiş olsun konu sahibi en azından özür dilemiş

Çok zıtsınız birbirinize ya... Düşünceleriniz çok farklı, sevgiliniz de çok agresif. Siz sabahtan akşama kadar onun için çabalayın o da 'Kaç para harcadın, hiç gerek yoktu,pilav ve nugget bulacağımı ummuştum inan sadece onları yapmış olsan daha mutlu olurdum' falan desin.Ha tabi birde o koltuğa mum damlama meselesi var ,yazdıklarınız benim bir felaket çıkarmama sebep cinsten şeyler,bırakırdım ben öyle birini

ay aklıma benim sevdicazımın öküzcanlığı geldi aklıma. ben ünide iken bu benim oduncukla senede 3-4 defa ya buluşur yada buluşamazdık. bi doğum gününde işlerini ayarladı bende dersleri hallettim bir günlüğüne gidip geleceğim vakit kısıtlı bir gün içerisinde birşey hazılamam gerek ama ne? en sonunda gittim iple şiş aldım hiç uyumadan o gece atkı ördüm. püskül yapmaya ipim yetmedi gece olduğu içinde çıkıp alamadım bende püskülsüz oluversin dedim. bir sevinçle gittim öküzcanın yanına hediyemi verdim önce paketi açmadan mutlu oldu sevinçle paketi açtı ardından eee bunun püskülü yok ne biçim atkı örmüşsün dedi. bende hiçbirşey demeden ilk otobüsle geri dönmüştüm. :)) hey gidi günler aklıma o zamanlar geldi işte

haklısın bazen bende diyorum ya değerini bilen çıkacak bırak bu odunu diye. ama bu sefer gönlüm seviyorsun saçmalama diyor.

Bir zaman sonra sevmek yetmiyor, insan SAYGI da arıyor.
Sizi aşağılamış resmen. Bu hayatta kimin beni bu kadar alçaltmaya hakkı var ki? Hiç kimsenin. Ben olsam basardım tekmeyi, gitsin kendisine aşçı sevgili bulsun. Ben de benim değerimi bileni bulayım.

Eski konulardan bildiğimiz erkek arkadaşınız değil mi bu? Hangi tarafın doğasında ne var bilemiyorum ama 2015 yılı da böyle geçecek, ondan yana bir şüpheniz olmasın.

Hanımlar teşekkür ederim yorumlarınız için. .. yontulmamis birini yontmak imkansız gibi. Evet değer vermiyor, seviyorum diyor sevgi bu değil. Etrafıma bakıyorum kuzenlerim, arkadaşlarım erkek arkadaşlarını kucumser, insan yerine koymazlar ama hepsi de el üstünde tutulur. Ben elimden geleni yapıyorum ama gördüğüm değer bu kadar. Bu çok üzücü bişey. Ayrılmayı düşünmüyorum çünkü seviyorum. Hep umut duzelecek hersey duzelecek, bu böyle gitmeyecek o da beni mutlu etmek için elinden geleni yapacak diye telkinlerde bulunuyorum. Aslında bişey deyim bu kişi benim için doğru kişi değil biliyorum ama içim hep sabret diyor. Kızlar kendimi iyi hisetmiyrum 1 yıldır.

ben iddalıyım erkekte boğa etkisi ile böyle oluyor :) benmiki de aynı sevgiliyken belki yağdırır öpebilmek elini tutabilmek için evlenince bi sakız parasını kıskanır her ihtiyacın lüks görür onu bırak öyle görüyor diye kaynanalarda öyle sanır.gelin müsrif oldu olur.

İyiki hiç hayalimde olmadı mumlar süsler falan. Gerçekten çoğu anlamıyor da evliyken çoğu hoşlanmıyor ama sevgiliyken böyle surprizlere çok olumlu tepkiler verrbiliyorlar.
Belkide çoğu şeyi tuketmişsiniz..

Düzelecek diye umut ettiğinizle kalırsınız. Asla düzelmez. İnsan neyse odur.
" Seviyorum" diyerek kendinizi ateşe atmayın.
...

Beyaz bir tülbent koyun mum lekesine, ütüyle ısıtın ve ardından hemen silin.

iyide her erkek romantik degildir ki
yada romantiklik anlayisi farklidir
adam söylemis zaten cokda durust geldi bana nugget pilay yeterdi mutlu olmama diye
karsinizdaki insanin sizin olmasini istediginiz giib olmasini beklemeyin
oldugu gibi kabul edin
ayrica mum olayinda hakli bence
dikkat etmeliydiniz

evet odunmuş, neyse öğrenmiş oldun, bundan sonra hep pilav nugget yaparsın, daha mutlu olurmuş ya
bence de erkeklere süpriz yapılmaz, mutlaka bi dangalaklıkları olur, aslında ne süpriz beklicen ne de yapcan, süprizleri arkadaşlarına ya da kardeşine falan yapsan daha mutlu olurlar, en azından emeğinin karşılığı gülümsemeyi ve aşşkınlığı yakalarsın

Benim gibi etçil biriyse hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Pilavla patates yemeği hiç iyi bir kombin olmamış. Ha tabiki emek vermişsin sırf emek yüzünden saygısızlık etmemesi gerekirdi orası ayrı.

Sürpriz yapılmış, burada en son bakılması gereken yemekti .

Sürpriz yapılmış, burada en son bakılması gereken yemekti .
Süpriz emek çaba çok önemseyen biri degil demek ki. Tabiki biri benim için o kadar çabalayacak görmem öyle şeyler ama insanların hepsi öyle degil. Demek ki bu da bir numune odun.

şaka dimi bu. bu kadar olmaz ... :)

ben lekenin çıkması ıcın elimden geleni yaptım.. pek belli olmuyordu da zaten. o gün yaptıgım harcamalardan dolayıydı sanırım siniri. para diye ölüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…