Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hiç sataşmamıştı demin eşimi aradı görüntülü 6 aylık bebegimi gösterdi sonra teli çaldı eşimin görüntü kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo çocuğu görmüyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz göstermiosunuz oda anne telefonum çaldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hiçbişeyin olamadım ya ben zaten virüs zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi görüntülü arayıp göstermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki geçen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını çekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle görüş ne ben senin ananla görüşürm dediki annem normal degilki dedi üst katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigün banada atar dedim yüzünü sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık açmış kocamı fitneliyor