Of bıktım ya bıktıımm

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
30
Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hiç sataşmamıştı demin eşimi aradı görüntülü 6 aylık bebegimi gösterdi sonra teli çaldı eşimin görüntü kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo çocuğu görmüyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz göstermiosunuz oda anne telefonum çaldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hiçbişeyin olamadım ya ben zaten virüs zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi görüntülü arayıp göstermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki geçen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını çekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle görüş ne ben senin ananla görüşürm dediki annem normal degilki dedi üst katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigün banada atar dedim yüzünü sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık açmış kocamı fitneliyor

Burama geldi ama piskolojik rahatsız diye her dediğine susayım bu böyle boşanmaya kadar gider

Simdiye kadar bana satasmamisti yazmissiniz demek ki ilk defa oldu. Kadin en azindan rahatsizligini biliyor ve tedavi oluyor demek ki. Bence siz de ofke kontrolu icin destek alabilirsiniz.

Merhaba! Ya dayanamıyorum artık sinirden ağlıyorum kızlar benim kvdem piskolojik rahatsızlığı var şu an iyi değil ama bana hiç sataşmamıştı demin eşimi aradı görüntülü 6 aylık bebegimi gösterdi sonra teli çaldı eşimin görüntü kapandı kaynnam aradı eşimi sonra diyo çocuğu görmüyorum etmiyorum zaten niye kapatıyosunuz göstermiosunuz oda anne telefonum çaldı dedi sonra işte başladı kaynnam ben bebegin hiçbişeyin olamadım ya ben zaten virüs zamanında doğum yaptım eşim kaldı yanımda yok diyoki herşeyi kendiniz yaptınız ettiniz. Annesi görüntülü arayıp göstermiyor ama kendi anasını 5 vakit arar eşimde dediki niye ben seni aramıyomuyum dedi oda arasın anasıdır dedi bende bagardım arkadan duydumu bilmiyorum niye anamızımı Atıcaz dedim sonra başladı tekrar gidip gelmiyorsunuz biyere gitmiyoruz beraber ki geçen hafta ordaydık daha kapattı telefonu eşim kıyameti kopardım yeter dedim yetteeeer ben senin annenin bu laflarını çekmek zorunda degilim benim 800 km uzaktaki anama sataşmasın dedim ondan mı izin almam dedim ararken annemi ben annenle bu saatten sonra asla muhattap olmak istemiyorum dedim ne sen benim ailemle görüş ne ben senin ananla görüşürm dediki annem normal degilki dedi üst katta ki komşusuna iftara atmış yarın bigün banada atar dedim yüzünü sıktı koluma vurdu bende allah belanızı versin dedim kızlar dayanamıyorum artık açmış kocamı fitneliyor
Bence siz de piskolojik destek almalısınız

Öncelikle sizi sakin olmaya davet ediyorum. Vu kadar çileden çıkıp, bağırıp çağıracak bir şey göremedim. Hayatta bazı şeyleri duymazlıktan gelmek lazım

Biri telefonda konusurken arkadan bagirarak telefonun diger ucundakine laf yetiştirilmez. Birsey soyleyecekseniz telefonu alıp soyleseydiniz.
Kv annenizi atın dememiş, kendisinin de anneniz kadar sık aranmasini istemiş sadece. Zaten kadinin psikolojik sikintisi var diyorsunuz, normal değilmiş. "Annem normal değil" diye kendi agziyla soyleyen adam yine annesinin lafiyla fitneleniyorsa sorunu annesinde değil eşinizde arayin bir zahmet.

Sirf o telefondayken arkadan bagirma hareketi beni deli ederdi buarada, eşiniz iyi sabretmiş diyorum sadece.

Sonra eşim benden niye soğudu.Eşim evde durnak istemiyor fln fln...Onun anası senin de anan sayılır..Bazen millet ne çok abartıyor..Kımse bi laf söylemesin diyo..Benim annem görmese özlese o da der napalım hemen delirelim mi? Arayın onuda arada gösterin çocuğu ne var..Yarın bizde yaşlanıcaz...Valla kv. olmak zormuş ...Benimde bir oğlum var..Korkuyorum şimdiden

Biri telefonda konusurken arkadan bagirarak telefonun diger ucundakine laf yetiştirilmez. Birsey soyleyecekseniz telefonu alıp soyleseydiniz. Kv annenizi atın dememiş kendisinin de anneniz kadar sık aranmasini istemiş sadece, zaten kadinin psikolojik sikintisi var diyorsunuz, normal değilmiş. "Annem normal değil" diye kendi agziyla soyleyen adam yine annesinin lafiyla fitneleniyorsa sorunu annesinde değil eşinizde arayin.

Sirf o telefondayken arkadan bagirma hareketi beni deli ederdi, eşiniz iyi sabretmiş diyorum sadece.
Nasıl yani benim aileme bu kaçıncı dil uzatışı atmadığı iftira kalmadı ben hala onun yüzüne bakıyorum suçlu benmiyim şimdi aramıyorsam vardır sebebim ne yani şimdi onu aramadım diye anamıdamı aramayım

Kendi kayinvalidemle sorunum olmadi ama her insan ayni olmuyor tabi bazen insan birbirini idare etmek zorunda kalabiliyor. Esiniz annesine hak vermiyor ki bir sekilde idare etmeye calisiyor dusunun birde onun halini zaten kayinvalideniz diliyle yakiyor kocanizi birde siz yakmayin derim ben bir buyugunuz olarak.ayni sekilde davranan sizin anneniz olsaydi ve siz ne yapsaydiniz annenizi duzeltemeseydiniz nasil mahcup olurdunuz. Birde iyide olsa kotude olsa anne iste birde rahatsizsa esinizde annesini atamaz ki.bence evinizde huzursuzluk cikarmayin esinizle birlik olun bebeginizin keyfini cikarin onun mis gibi kokusuyla tum stresinizi unutun.

Sonra eşim benden niye soğudu.Eşim evde durnak istemiyor fln fln...Onun anası senin de anan sayılır..Bazen millet ne çok abartıyor..Kımse bi laf söylemesin diyo..Benim annem görmese özlese o da der napalım hemen delirelim mi? Arayın onuda arada gösterin çocuğu ne var..Yarın bizde yaşlanıcaz...Valla kv. olmak zormuş ...Benimde bir oğlum var..Korkuyorum şimdiden

Back
X