• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of ! ne olacak??

hazansonbahar

hayata tutunma zamanı...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
106
0
96
İstanbul
mrb kızlar eşim boşanmaya çok hazır arayıp sormak yerine benim onu merak etmemi istiyor.bilmiyorum ben de iyi niyet besliyorum hala sanırım kendime benneyaptımkikötülük ediyorum

aslında daha önce de yazmıştım.eşimden ayrı yaşıyorum.eşim bana fiziksel ve psikolojik şidet gösterrdi evi terkettim ...şimdi ailemin yanındayım ama eşim beni hiç aramıyoor beni hiç merak etmiyor.ben değerimi analr belki dedim ama o zaten ayrılmak istiyor...

Arkadaşım hem psikolojik hem fiziksel şiddet gördüğünüz adam sizi bu saatten sonra arasa ne fark eder ki?:delphin:
Siz kendinizi kurtarmaya bakın..
Şükredin halinize ki ailenizin yanındasınız..:Saruboceq:

ablam da sizler gibi düşüüyor bana hergün kurtulduğuna şükret diyoo..ama ben sanırım kabulllenemedim bu kadar erken vazgeçilmeyi...

seni arayıp evine dön deseydi o eve dönücekmiydin?? şiddet gördüğün psikilojjik olarak bile baskı gördüğün o eve o adama dönücekmiydin??bence boşanmak için hazır olduğuna şükretmelisin ya aksi olsaydı ya zorluk çıkarsaydı??

canım kaderde ne varsa onu yaşayacaksın,gerçekten şükret ki ailen yanında.ölenin arkasından kaç gün ağlanıyo bunu da unutursun.
Allah yardımcın olsun..:Saruboceq:

anlamıyorumki sizi o istese bütün bunlara rağmen döneceksiniz. dönmemenizin tek engeli onun istememesi anlaşılan..ablanızı dinleyin bari, bizi dinlemiyorsunuz. 2 konunuzuda okudum ve yazdım. herkes size bırak dedi,. ama 3 cü kere aynı konuyu açıyorsunuz. ve hala bir ümit arıyorsunuz. 2ci konunuzun başlığı şiddetti. lütfen bunu hatırlayın bari....

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.zor bir dönemden geçiyorum.atlatmak içininanın çok çaba sarfediyorum.bana dua edin kızlar..

bence affetmeniz için eşinizin ciddi psikolojik sorunlar yaşamış , tedavi olmuş, yaptığı şiddet eylemlerini bu hastalığa bağlayabilmiş ve sizide buna ikna edebilmiş olmalı!!
şu durumda boşanmanızdan ve kendi yolunuza bakmanızdan başka seçenek ben göremedim..
hakkınızda hayırlısı olsun inşallh.

seni arayıp evine dön deseydi o eve dönücekmiydin?? şiddet gördüğün psikilojjik olarak bile baskı gördüğün o eve o adama dönücekmiydin??bence boşanmak için hazır olduğuna şükretmelisin ya aksi olsaydı ya zorluk çıkarsaydı??

tesekkur ederim arkadasim sozuyun uzerine diyecek bir soz bulamadima.s.

yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.zor bir dönemden geçiyorum.atlatmak içininanın çok çaba sarfediyorum.bana dua edin kızlar..

Dua edilir tabii de..
Ama bence siz size tüm kötülükleri yapan bu adamı hala seviyorsunuz bence.. Ki bu çok saplantılı bir iş..:çok üzgünüm:
En yakın zamanda psikolojik destek almanızı öneririm.. :delphin:
İnşallah aklınızdaki düşüncelerden sıyrılır,huzurlu bir hayata dönersiniz..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah:Saruboceq:

Rabbim yardimciniz olsun...Evlilik iki tarafinda mucadelesini gerektiriyor.Bir tarafa pes ettiginde,digeri ne kadar cirpinsa da malesef olmuyor.Esinizle de muhakakkak konusmussunuzdur evliligi kurtarmak adina,hakkinizda hayirlisi olsun...

mrb kızlar eşim boşanmaya çok hazır arayıp sormak yerine benim onu merak etmemi istiyor.bilmiyorum ben de iyi niyet besliyorum hala sanırım kendime benneyaptımkikötülük ediyorum

canım bak elinde bi mesleğinde var ...
kendi ayakların üstünde durabiliyosun...
o seni istemiyorsa sen onu hiç isteme....
çoğu kadın şiddete aldatmaya ragmen elinde işi gücü ve gidecek yeri olmadığı için katlanıyo....
şanslısın ki ailen yanında...

işin içinde şiddet varsa aramaması daha iyi bence canım senin için.o zaman birde değiştiğini sanarak umutlanıp tekrar hayal kırıklığına uğrayabilirdin:çok üzgünüm:
kendini yıpratma bence.başına gelen bir deneyim olarak düşün ve yoluna devam et dimdik.mutlu günlerin seni beklediğini düşün ki öylea.s.

Kendine kötülük yapıyorsun evet. Ama sakın. Sana saygı duysa zaten şiddet olmazdı. Heleki sevse hiç kıyamazdı. Hastalıklı bir insandan kurtulduğuna şükret. Allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
Back
X