- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi bugunun tarihi
-
Kinamak degil niyetim bunun normal karsilanip hatta savunulmasi hayretle karsilayanlara ise verilen bu tepki tuhaf degilmiBu alaycı tavrınız hiç hoş değil.. Kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş insan unutmayın!
ne yapalım peki? kızlarımız bu şekilde hatalar yaptıları zaman toplumdan dışlayalım mı. ya da öldürelim.
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.Kim savunmuş ki burda yapılan şeyi? Burda konuşulan konu o çocuğa dönsün mü dönmesin mi olayı..Siz kıza arkadaşlığını bitir gibilerinden konuşmuşsunuz..Neden bitirsin hastalıklımı arkadaşı? Canavar mı? Hırsız mı ? Katil mi? Ne kadar çok seviyorsunuz milletin namusunu eleştirmeyi..Ayıp veya günah tamam öyledir hemfikir olabiliriz..Ama günah o kızın,namusta o kızın..Bir hesap vereceksede Allahla onun arasındadır..Siz ne hakla bu şekilde konuşabiliyorsunuz..Siz böyle konuşarak daha büyük ayıp yaparak günaha giriyorsunuz..Sizin bir kız çocuğunuz olup,bu tarz bir olay yaşamayacağının garantisini verebilirmisiniz? HAYIR!! O yüzden çok beylik laflar etmeyin bence...Kinamak degil niyetim bunun normal karsilanip hatta savunulmasi hayretle karsilayanlara ise verilen bu tepki tuhaf degilmi
sanane kimle birlikte olacağından onunla yattı diye mecbur mu gelmiş geçmiş...hayır muhafazakar kesimden biriyim evlilik dışı ilişkiye dibine kadar karşıyım da be arkadaş bu bana başkasının kimle birlikte olması gerektiğine müdahale edebilme hakkı tanımıyor ki.3-4 yıllık arkadaşım çok kötü durumda 6-7 aydır ayrı olduğu eski sevgilisi şuan onunla tekrar barışmak istiyor. ama arkadaşımın hayatınına yeni biri girmek üzereyken bu olay gerçekleşti. ve arkadaşımın bana anlattıkları kanımı dondurdu. eski sevgilisi ile birlikte olmuş ve bebeğini aldırmak zorunda kalmışşimdi ben bu kıza ne diyim ki bilemiyorum? bana eski sevgilisini sevmediğini söylüyor. ama bana göre eski sevgilisi ile birlikte olmalı
çok kötü durumda... çok pişman yaptıklarından.
konu sahibide kendi veremediğinden bize sormuş bekareti verende çocuğu aldıranda kendisi bence.böyle ciddi kararları kendi vermeli insan..sonuçta bebeğini aldırırken size sormamış..hata yapacaksada yapmayacaksada kendisinin yapsın...
lise değilki bu ewlenemesinler üniverstede ewlenebilirlerdi o çocugun suçu geri dönmesin sewmiyomuş zaten ikinci çocuktan hoşlanıyosa anlatsın olanları çocuk tamam derse ona gitsin benceBekaretini verdi onave üniversite 2.sınıfta olduğu için yapmak zorunda kalmışlar.
olabilir huhukonu sahibide kendi veremediğinden bize sormuş bekareti verende çocuğu aldıranda kendisi bence.
kızlarımız demişsin bu senin kızın mı yoksa hehene yapalım peki? kızlarımız bu şekilde hatalar yaptıları zaman toplumdan dışlayalım mı. ya da öldürelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?