Of Of.. Ne Demeliyim Sizce.?

Savunulan nedir söylermisiniz peki? Siz sevgilisine dönsün dediniz, onu hamile bırakıp,aldırmaya izin veren, gururuyla oyanıp ortada bırakan, en özelini ondan alan kişiye dönsün dediniz! Bu hangi dinde ve millette var acaba! Ya söylemek istediklerinizi tam ifade edemiyorsunuz yada ciddi ciddi bağnazca bir düşünce içinde içten içe gülerek kınıyorsunuz,alay ediyorsunuz! Açıklarmısınız hangisi?

Kinamak degil niyetim bunun normal karsilanip hatta savunulmasi hayretle karsilayanlara ise verilen bu tepki tuhaf degilmi
Yazmayayım dedim ama dayanamadım.Kim savunmuş ki burda yapılan şeyi? Burda konuşulan konu o çocuğa dönsün mü dönmesin mi olayı..Siz kıza arkadaşlığını bitir gibilerinden konuşmuşsunuz..Neden bitirsin hastalıklımı arkadaşı? Canavar mı? Hırsız mı ? Katil mi? Ne kadar çok seviyorsunuz milletin namusunu eleştirmeyi..Ayıp veya günah tamam öyledir hemfikir olabiliriz..Ama günah o kızın,namusta o kızın..Bir hesap vereceksede Allahla onun arasındadır..Siz ne hakla bu şekilde konuşabiliyorsunuz..Siz böyle konuşarak daha büyük ayıp yaparak günaha giriyorsunuz..Sizin bir kız çocuğunuz olup,bu tarz bir olay yaşamayacağının garantisini verebilirmisiniz? HAYIR!! O yüzden çok beylik laflar etmeyin bence...

Son düzenleme:
Yarabbim neyin kafasını yaşıyor insanlar...
O adama dönmesini münasip görmüşsünüz... Pes diyorum...

Üsluplara dikkat edelim lütfen.
2. kez uyarı yaptım, bir 3. sü olmaz. Konu sahibesinin yazdıkları üzerinden değerlendirin konuyu, bahsettiğin kişi sensin diye yazıp konu dışına çıkmaya gerek yok ayrıca.

sanane kimle birlikte olacağından onunla yattı diye mecbur mu gelmiş geçmiş...hayır muhafazakar kesimden biriyim evlilik dışı ilişkiye dibine kadar karşıyım da be arkadaş bu bana başkasının kimle birlikte olması gerektiğine müdahale edebilme hakkı tanımıyor ki.

arkadaşınızın beraberlik yaşaması asla kınanıcak bir şey değil bence bu iki kişi arasındadır ve evlenmeden de yaşanabilir beraberlik bence gayet normal ben yaşamamıyorum diye yaşayanıda kınamam herkesin kendi kararı ama bebek aldırması olmamış ya
neden korunmamış neden dikkat etmemiş yazık değil mi o cana..
hayır doğursaymış daha iyi olmazmış tabiki ama dikkat etseymiş ya azcık
ayrıca bebek aldırmış o adamdan asla gerçek bi sevgi yaşayamaz bence o adamla
artık yeni bi sayfa açsın kendine
inci sözlükte okumuştum kızın biri sırf bu bekaret olayına gıcık olduğu için çokta aşık olmadığı sevgilisiyle beraber olup kurtuldum bu beladan kafam rahat artık şuanki eşimde hiç problem etmiyo edemezde zaten yazmış helal dedim içimden kıza

Herkese sormuşsunuz neyin kafası diye..
Hatta üç satırlık yorumunuzda iki kez sormuşsunuz.
Da..
Sizinki neyin kafası.
Hiç sevmem böyle söylemleri ama sizinle aynı dilden konuşayım dedim.
Kiminle olacağı sizi hiç ilgilendirmez.
Hele sevmediği biriyle olsun istemeniz de abesle iştigal..

böyle ciddi kararları kendi vermeli insan..sonuçta bebeğini aldırırken size sormamış..hata yapacaksada yapmayacaksada kendisinin yapsın...

Üniversite 2. sınıf öğrencisi.
Okula okumaya mı gidiyor? Yoksa sevgilisiyle birlikte olup birde çocuk mu aldırmaya mı?
Ne günlere kaldık Allahım sen bizim evlatlarımızı koru.

Allah arkadaşını ıslah etsin.

Bir daha eski sevgilisine dönmesin. Yeni birini de hayatına almasın.. Aklını başına alsın. Okulunuzu okuyun. Topluma faydalı bireyler olun. Ailelerinize layık evlatlar olun. Herşeyin zamanı var.
Biraz manevi değerlerinize sahip çıkın.

Bekaretini verdi ona ve üniversite 2.sınıfta olduğu için yapmak zorunda kalmışlar.
lise değilki bu ewlenemesinler üniverstede ewlenebilirlerdi o çocugun suçu geri dönmesin sewmiyomuş zaten ikinci çocuktan hoşlanıyosa anlatsın olanları çocuk tamam derse ona gitsin bence

Olmuş bitmiş.
Anlaşamamış ki ayrılmışlar zamanında..
Bekaret için kendini mecbur hissedip evlenip sonra ayrılan bir ton insan var...
Aklı varsa arkasına bile bakmasın... aynı hatalarıda tekrarlamasın..
Ruhu bozulur insanın.. kendine yazık.

Kesinlikler eski sevgilisine kesinlikle bir şans vermesin, arkadaşını kullanmak istiyor.Yakın bir arkadaşımında başından geçti aynı durum.Her yeni ilişki başlangıcında eskisi kafa karıştırdı vb bir sürü olay.En son resti çekti ,nolarını değiştirdi ,yeni biri girdi hayatına evlendi onunla bir kızı var ve o salak için yaptıklarına çok pişman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…