- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi bugunun tarihi
-
Bana göre de insan sevmediği biriyle birlikte olmamalı(geçmişte ne yaşanılmış olursa olsun).3-4 yıllık arkadaşım çok kötü durumda 6-7 aydır ayrı olduğu eski sevgilisi şuan onunla tekrar barışmak istiyor. ama arkadaşımın hayatınına yeni biri girmek üzereyken bu olay gerçekleşti. ve arkadaşımın bana anlattıkları kanımı dondurdu. eski sevgilisi ile birlikte olmuş ve bebeğini aldırmak zorunda kalmışşimdi ben bu kıza ne diyim ki bilemiyorum? bana eski sevgilisini sevmediğini söylüyor. ama bana göre eski sevgilisi ile birlikte olmalı
çok kötü durumda... çok pişman yaptıklarından.
eski konularıma bakarsan benim olmadığımı anlarsınBu arkadaşın sen mi yoksa
Ozaman sanane Arkadaşının özel hayatındaneski konularıma bakarsan benim olmadığımı anlarsın
3-4 yıllık arkadaşım çok kötü durumda 6-7 aydır ayrı olduğu eski sevgilisi şuan onunla tekrar barışmak istiyor. ama arkadaşımın hayatınına yeni biri girmek üzereyken bu olay gerçekleşti. ve arkadaşımın bana anlattıkları kanımı dondurdu. eski sevgilisi ile birlikte olmuş ve bebeğini aldırmak zorunda kalmışşimdi ben bu kıza ne diyim ki bilemiyorum? bana eski sevgilisini sevmediğini söylüyor. ama bana göre eski sevgilisi ile birlikte olmalı
çok kötü durumda... çok pişman yaptıklarından.
bunu cidden yapan adamlar varmısbu ne anlama geliyor?
Kib..arkadaşım ne diyorsun sen ya.! bi bas git konumdan.
hayir o da cevap vermis surmus diye.
evet aldırdıda,sevmiyorsa neden birlikte olsun ki ortada çocukta yokmuş aldırmış baksana.
Konunun başlığınada bakarsan zaten. ne yapmam gerektiğini sordum. başından buna benzer olaylar geçen arkadaşlarımızdan akıl almak için buraya yazdık.Ozaman sanane Arkadaşının özel hayatından
ne yapalım peki? kızlarımız bu şekilde hatalar yaptıları zaman toplumdan dışlayalım mı. ya da öldürelim.Kiminle arkadaslik ettiginizi sorgulamalisiniz bence
haklısında sence ilerisi için sıkıntı yaşamayacak mı hayatında?
gerçekten bu şekilde düşünüyormudur?Sirf bekaretini verdi diye eski sevgilisine mecbur degil. Eski sevgilisi sevseydi ayrilmazdi. Tekrar ihtiyacini giderebilmek icin barismak istiyordur askindan olmuyor. Hayatina baksin
Sevmediği halde biriyle birlikte olmak ölmekten beterdir.ne yapalım peki? kızlarımız bu şekilde hatalar yaptıları zaman toplumdan dışlayalım mı. ya da öldürelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?