Of Of.. Ne Demeliyim Sizce.?

Bana göre de insan sevmediği biriyle birlikte olmamalı(geçmişte ne yaşanılmış olursa olsun).
Geçmişi unutup ileriye bakmalı.

Bana göre de eski sevgiliyle olmalı

Size açık bir şekilde fikrinizi sorduysa söyleyin. Gerisine karışmayın.

Eski sevgilisiyle sevişmesi değil, korunmaması hata. Ben olsam bu kadar travmatik bir sonucu olan hatayı tekrarlamam, önüme bakarım.

haklısında sence ilerisi için sıkıntı yaşamayacak mı hayatında?

Belki yaşar belki Yaşamaz .
Bu arkadaşının seçimlerine ve birazda şansına bağlı tabi..
mesleği elinde kendinden emin bir kadın
olduktan sonra kimseye de minnet etmez ağzında açtırmaz.
herkes hata yapabilir sevmiş güvenmiş yanlış yapmış ama bu hata sadece arkadaşının değil.
Bu yükü de ömür boyu taşımak zorunda da değil .

Kız her kimse, sen veya arkadaşın farketmez.

Kendisine ve bebeğine sahip çıkmayan bir adamla asla bir araya gelmemeli. Yaptığının sorumluluğunu almayan biriyle, nasıl birlikte olacak? Madem çok seviyordu, ne diye evlenip bebeğe sahip çıkmamış?

Ayrıca madem hayatında yeni biri var onunla denemeli. Neden eski sevgilisine dönsün istiyorsun? Arkadaşından nefret ediyorsun, onun kötülüğünü istiyorsun herhalde. Kusura bakma ama sırf birlikte oldu diye onunla olmalı diyemezsin.

Gerçekten arkadaşını seviyorsan, gerçek dostsan, sana bunu yapan, seni kürtaja mecbur eden erkekle asla birlikte olmamalısın demen lazım.

Neden eski sevgilisiyle olmak zorunda. Birlikte oldu diye eksildi mi noldu yani? Madem buraya konu açıp yardım almak isteyecek kadar seviyorsun arkadaşını. Ona destek ol. Tekrar bir hata yapmasını önle.

ne yapalım peki? kızlarımız bu şekilde hatalar yaptıları zaman toplumdan dışlayalım mı. ya da öldürelim.
Sevmediği halde biriyle birlikte olmak ölmekten beterdir.
Sizin düşünceniz de bence öldürmekten farksız,sevmediği halde sırf seviştikleri için "bence eski sevgiliyle devam etmeliler" diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…