- Konu Sahibi bugunun tarihi
-
uzak durun hatta dışlayın. arkadaşlık etmeyin. çünkü sevdiğiyle beraber olmuş. vurun kahpeye olayı .E evlenmeden bekaretini kaybedenlere şu hayvanlara bastıkları damgadan basıyorlar oky bilmiyor musun. Üstünde de el değerek paketlenmiştir yazıyor.
bu şekilde konuşmanız üzdü gerçekten beni. insan bazen tabularını yıkamıyor malesef. ben çok katı biriyim bu konularda ve sizin gibi bakış açısına sahip değilim. her insan farklıdır
Bunu yapanların arasında bekâretini kaybetmeden her haltı yiyenlerin olması da ayrı ironi.E evlenmeden bekaretini kaybedenlere şu hayvanlara bastıkları damgadan basıyorlar oky bilmiyor musun. Üstünde de el değerek paketlenmiştir yazıyor.
Ben bisey yapmadim arkadasim damgaysa kendi eliyle yapmis bak alnina filan surmus diyo kizneden .damgalandımı kız beraber oldu diye
O ne demekBekaret kanını alnına sürmediyse şart değil bence bilemedim ki :S
Öyle deme kuzu onlar temiz, pak, gıcır gıcır. Hediye paketini ilk kocaları açacak.Bunu yapanların arasında bekâretini kaybetmeden her haltı yiyenlerin olması da ayrı ironi.
Ben bisey yapmadim arkadasim damgaysa kendi eliyle yapmis bak alnina filan surmus diyo kizbu neyin kafasidir anlamadim sizi bilnem ama cokta olagan bir durum degil bunlar
Off çok sert!!!Cıks. sen katı değilsin.
Bu hikayedeki şahıs da sensin bana kalırsa.
Hikayeyi değiştirdin ki geçmişinle örtüşmesin.
Bir nevi fantezi bir hikaye kurarak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.
Hatta katı göstermeye çalışıyorsun kendini ki vicdanın rahatlasın.
Bence önce insanlara yaklaşımın konusunda kendin için yardım almalısın, çok kaba tavırlarfarkındaysan cvp verdin bu şekilde. şimdi senden ricam birak arkadaşım için yardım almaya çalışıyorum.!
gerçekten bu şekilde düşünüyormudur?
ALLAH Aşkına neyin kafası bu hiç anlayamıyorum. ben ya da değilim ne fark eder bi soru sorduk ve akıl vermek isteyenler yazsın dedik. hem ben olsam burada ki insanlardan mı çekinip yazmayacağım neyin kafası bu ALLAH aşkına.. hiç birinizi tanımıyorum etmiyorum bile, neyden ve kimden çekineceğim.?Cıks. sen katı değilsin.
Bu hikayedeki şahıs da sensin bana kalırsa.
Hikayeyi değiştirdin ki geçmişinle örtüşmesin.
Bir nevi fantezi bir hikaye kurarak kendini rahatlatmaya çalışıyorsun.
Hatta katı göstermeye çalışıyorsun kendini ki vicdanın rahatlasın.
ALLAH Aşkına neyin kafası bu hiç anlayamıyorum. ben ya da değilim ne fark eder bi soru sorduk ve akıl vermek isteyenler yazsın dedik. hem ben olsam burada ki insanlardan mı çekinip yazmayacağım neyin kafası bu ALLAH aşkına.. hiç birinizi tanımıyorum etmiyorum bile, neyden ve kimden çekineceğim.?
hakLısınızÇok fazla Allah Aşkına dediğinin farkında mısın
Yakinda bunlarda normal karsilanir. E napalim oldurelimmi dimi amaArkadaşım kimse normal bir durum, ohh ne güzel bide yeni sevgilisinden hamile kalsın demedi! Şu saatten sonra yapılacak olanı sordu cevaplarda ona göre geliyor. Ayrıca böyle namus timsali kişilerin bastırılmış duygularını nasıl bastırdıklarıda (o namussuz dediklerinden bin kat daha namussuzluk yaptığı) malumumuz, bu yüzden fazla önde gitme derim gerek yok! Umarım en hafife indirgeyerek yazdığım mesaj anlaşılmıştır!.
Yakinda bunlarda normal karsilanir. E napalim oldurelimmi dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?