Of of of cinnet geçiricem !!!! Eltim evimi elimden almaya çalışıyor

abarttığım birşey yok
evi versin diye bir yorum yazmadım zaten
haklı oldugunu da belirttim.
vermıyorum der biter gider, yedirtmem ,pis kıskanç ,parçalayacağım gibi tabirlere gerek yok sadece.
Valla canim yine sacmalamissin ... komuyu ikili cekismeye getirmicem .. istedigini soyler siz uslupdan bahsedip kalkip kadina cirkef demis birisiniz bununda altini ciziyim ..niye dediniz burda derdini anlatti diye ....

O niye bu yakistirmalari yapti yasadiklarinin baskisi yuzunden .. bu sebeble bence gelin siz daha fazla sacmalamayin biraz uzak kalip dinlenin .

Ne alaka satılığa çıkarmak ?
Kocan ağırlığını koyamıyor mu ki satmazsam eve geçecek gibi bir korkuya kapılıyorsun

Seninki yine iyiymiş bizim kayınbaba yeni alacağımız eve siz eşyalarınızı o eve yerleştirin o eve gidip biz kalalım siz bizim evde yaşayın ordan işe gelip gitmesi zor olur dedi Şükredin yatıp kalkıp en azından taşınmak istiyor eşyalarına konmuyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Valla canim yine sacmalamissin ... komuyu ikili cekismeye getirmicem .. istedigini soyler siz uslupdan bahsedip kalkip kadina cirkef demis birisiniz bununda altini ciziyim ..niye dediniz burda derdini anlatti diye ....

O niye bu yakistirmalari yapti yasadiklarinin baskisi yuzunden .. bu sebeble bence gelin siz daha fazla sacmalamayin biraz uzak kalip dinlenin .
Pardon de çirkef nerede yazmışım gösterebilir misin çok şaşırdım şuanda.

uslubunuz yanlış dedim , söylemediğim kelimeyi bana yansıtmayın lütfen

o dediğin 'çirkef ' kelimesi benim hayatımda kullandığım bir kelime değildir.

sanırım karıstırdın :)

Valla canim banada ayni ortami yaratacaklardi 4 katli apartmanlari var abileri 3 kat annesi de 1 kat meskul ediyor bize yer yoktu ev alcaz die 1 sene oyaladilar sonra 1 senede bi kat daha ciktiricaz apartmana diye bi sene oyaladilar dugunu ertelediler bakti esim olcak gibi degil evinizede sizede dedi ve biz simddi onlardan cok uzakta ama kirada oturuyoruz. Cok sukur iyikide oyle yapmis esim cok memnunum .Vallahi sende hic stres yapma tabi dogalgazli ev goz koyar madem cocugunu cok dusunuyo onunda kocasi cektirsin dogalgazini binaya duygu somurusu yapmasi ay uyuz oldum ha
Benim artık yıllardır bunun oyunlarından entirikalarından migdem bulandı kıskanç ya hastalık derecesinde hemde

Korktuğunuz bir şey mi var ? Çünkü sizin evinizi gelip kimse elinizden alıp yerleşemez. Bu durumda 7 kat yabancıyla aynı kefedeler. Ama siz evi satacak kadar neyden korkuyorsunuz anlamış değilim ?

Evlenirken sanırım o geline haksızlık yapılmış. O kv ile aynı apartmanda iken siz annenize yakın yerden ev aldırtmışsınız. Yani sizin elinizden kolay kolay kimse bir şey alamaz

bende konu sahibinin neden bu korkuya kapıldıgını anlamadım
acaba eşimin aklına girerler diye mi düşünüyor ki
Açıkçası eşinin üzerine tapulu olan evini satılığa çıkartan bir kadın ağzından girer burnundan çıkar o olan aklını da alır .
Bama göre eltideki fesatlık neyse konu sahibindeki de o kadar
Üzerime olan evden kim nasıl çıkarıcak beni anlamış değilim
Zira kocamda millet rahat etsin diye kurulu düzrnimi bozacaksa eviyle beraber kendide yürüsün hayatımdan

bende konu sahibinin neden bu korkuya kapıldıgını anlamadım
acaba eşimin aklına girerler diye mi düşünüyor ki
Yok canım eşim annesiyle küstü bu yüzden madem öyle bende giderim buralardan yüzümü göremezsiniz dedi

Açıkçası eşinin üzerine tapulu olan evini satılığa çıkartan bir kadın ağzından girer burnundan çıkar o olan aklını da alır .
Bama göre eltideki fesatlık neyse konu sahibindeki de o kadar
Üzerime olan evden kim nasıl çıkarıcak beni anlamış değilim
Zira kocamda millet rahat etsin diye kurulu düzrnimi bozacaksa eviyle beraber kendide yürüsün hayatımdan
Ben fesat değilim açıkçası sadece gerekene gerektiği gibi davranıyorum hepsi bu

Korktuğunuz bir şey mi var ? Çünkü sizin evinizi gelip kimse elinizden alıp yerleşemez. Bu durumda 7 kat yabancıyla aynı kefedeler. Ama siz evi satacak kadar neyden korkuyorsunuz anlamış değilim ?

Evlenirken sanırım o geline haksızlık yapılmış. O kv ile aynı apartmanda iken siz annenize yakın yerden ev aldırtmışsınız. Yani sizin elinizden kolay kolay kimse bir şey alamaz
Asıl bana haksızlık yapıldı çünkü onların eşyalarına kadar aldılar ben herşeyi kendim yaptım hep borç ödedim onlar hiç birşey ödemedi

Evet doğru aynende öyle
O zaman hiç bir hakkı yok bunu yapmaya kusura bakmasın ama ben o eltinin......... :-)şimdiye kadar oturmus da şimdi rahat mı batmış onlara da ev alınmış size de ayrıca o kadar masraf yaptığın evden çıkıp ona mı vereceksin hangi hakla hangi hadle soyleyebiliyor böyle biseyi az bile yapmışsın arkandayım sonuna kadar:-)

Back
X