- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Burcunuz ne:)
Sizin burcunuz ne?
Nerede oturuyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcunuz ne:)
Niye solemediniz burcunuzu:))Sizin burcunuz ne?
Nerede oturuyorsunuz
Niye solemediniz burcunuzu:))
Geldi canım cevap yazdm gelmedimi dur yazıyım tekratÖzel den msj attim size gitmedibana özeli bir acarmisiniz
ben de son zamanlarda sizin gibiyim.hergün sokağa çıkıyorum.akşamdan ne iş bulsam da, yarın dışarı çıksam diyorum.evde basıyorlar.
oğlanda evlenip gitti 7 ay önce.büyük bir boşluk hissi.canım ne temizlik, ne yemek yapmak istiyor.
Geldi canım cevap yazdm gelmedimi dur yazıyım tekrat
İnsana öyle ya da böyle dert lazım. Dert olmayınca mücadele olmuyor . Ruh halinin ayarı bozuluyor.
Malesef bu böyle insan doğası.
Tek miydi?
Gorusuyormusun sık ararmi
Gelinle araniz nasil gidiyor
Çok sormusum pardon
Cvp vermek zorunda değilsiniz
tek çocuk. o pek aramaz ama ben günde 3-4 kez ararım.gelinle aram iyi bir sorun yok.ikiside çalıştığı için sık görüşemiyoruz.![]()
Açıldı canım cevabım geldmi burçlar aynı dgl:)Cnm göremedim msj ı bir yavaş lik var sende de varmı msj görünüyor ama açmıyor neyse sen gördün ya aynı mı burçlar söyle bakalım
Öyle deme
Allah dert verip derman aratmasin
Şükür halimize
Yok öyle .Ben öyleydim.Her Türlü imkanım vardı.Hiç derdim karışanım yoktu. İsyediğimi istediğim zaman yapabiliyordum.Maddi manevi. Ama kanser takıntısı başladı 3 günde bir doktordayım hiçbir yere sığamıyorum.
Kocam iflas edince hepsi geçti.
Müzikle enstrümanlarla uğraşın ben mesela önümüzdeki ay keman dersleri alacamMerhaba arkadaşlar
Benim derdim sikilmak bunalmak işsizlik :)
Evliyim isim var çocuğum var evliligim de mutluyum şükürler olsun çocuğum da sıkıntı yok
Aile iyi fln
Ama bende bir yere göğe sigamama var
Ne yapmalıyım is guc temizlik yapmıyorum
Kitap okuyorum sinemaya tiyatroya yemege pikniğe gideriz
Ama yetmiyor bana bir aktivite lazım oyalanmak için
Dert bende deva sizde:)
Merhaba arkadaşlar
Benim derdim sikilmak bunalmak işsizlik :)
Evliyim isim var çocuğum var evliligim de mutluyum şükürler olsun çocuğum da sıkıntı yok
Aile iyi fln
Ama bende bir yere göğe sigamama var
Ne yapmalıyım is guc temizlik yapmıyorum
Kitap okuyorum sinemaya tiyatroya yemege pikniğe gideriz
Ama yetmiyor bana bir aktivite lazım oyalanmak için
Dert bende deva sizde:)
Namaz kılınYa tam olarak söyle bir his
Cayira cimene çıkıyorum sinemaya vs ama tam bosalamiyorum deşarj olamıyorum eve gelirken yolda off diyorum içimden
Mutluyum ama mutsuzum hep bir bosluk bi eksiklik var içimde dolduramadigim
Müzikle enstrümanlarla uğraşın ben mesela önümüzdeki ay keman dersleri alacam
Evinize aksesuarlar yapın yada ev için eksik birşeyiniz varsa almak yerine kendiniz yapın ben mesela store perde yapacam.
Değişik yemekler yapın dünya mutfağından ben mesela geçen ay italyan mutfağına merak salmıştım bu ay Uzakdoğu mutfağına merak saldım
Kendinize takı yapın örgüyle uğraşın ben mesela battaniye yaptım birde iğne oyasından kolye
Spor yapın ben mesela platese başladım yuvarlanıyoruç
Çiçek alın büyütün inanın onlar boy attıkça insanın içini mutluluk kaplıyo ben mesela bu sene 3 salon çiçeği aldım güzel saksılara koydum elimden geldiğince konuşuyorum bakımını yapıyorum ayrıca beni anlıyorlar Üzgün olduğum dönemlerde sararıp soluyorlar mutlu olunca pırıl pırıl açıyorlar..
BEN MESELA....Bugün ne çok ben dedim biraz espiri katmak istedim kusura bakmayın.Yukardaki yapacaklarım veya yaptıklarım bana iyi geldi tavsiye ederim
Namaz kılın