Öf sıkıldım bana bi el atsaniz

ben de son zamanlarda sizin gibiyim.hergün sokağa çıkıyorum.akşamdan ne iş bulsam da, yarın dışarı çıksam diyorum.evde basıyorlar.
oğlanda evlenip gitti 7 ay önce.büyük bir boşluk hissi.canım ne temizlik, ne yemek yapmak istiyor.

ben de son zamanlarda sizin gibiyim.hergün sokağa çıkıyorum.akşamdan ne iş bulsam da, yarın dışarı çıksam diyorum.evde basıyorlar.
oğlanda evlenip gitti 7 ay önce.büyük bir boşluk hissi.canım ne temizlik, ne yemek yapmak istiyor.

Tek miydi?
Gorusuyormusun sık ararmi
Gelinle araniz nasil gidiyor

Çok sormusum pardon
Cvp vermek zorunda değilsiniz

İnsana öyle ya da böyle dert lazım. Dert olmayınca mücadele olmuyor . Ruh halinin ayarı bozuluyor.

Malesef bu böyle insan doğası.

tek çocuk. o pek aramaz ama ben günde 3-4 kez ararım.gelinle aram iyi bir sorun yok.ikiside çalıştığı için sık görüşemiyoruz.:KK69:

Allah bozmasın :)
Benim kv ile aram iyi olmadı olamadı oğlum da var hep ektigimi bicecekmisim gibi geliyor
Şimdiden söyle yaparım konuşurum diye dikte ediyorum (yanlış anlasilmasin oglunu evlendiren herkese sorarım korkudan meraktan değil )

Öyle deme
Allah dert verip derman aratmasin
Şükür halimize

Yok öyle .Ben öyleydim.Her Türlü imkanım vardı.Hiç derdim karışanım yoktu. İsyediğimi istediğim zaman yapabiliyordum.Maddi manevi. Ama kanser takıntısı başladı 3 günde bir doktordayım hiçbir yere sığamıyorum.
Kocam iflas edince hepsi geçti.

Yok öyle .Ben öyleydim.Her Türlü imkanım vardı.Hiç derdim karışanım yoktu. İsyediğimi istediğim zaman yapabiliyordum.Maddi manevi. Ama kanser takıntısı başladı 3 günde bir doktordayım hiçbir yere sığamıyorum.
Kocam iflas edince hepsi geçti.

Şükür şükür şükür
Her zaman şükür her halimize şükür

Rahatlik batıyor insanoğluna onda da sen haklısın

Merhaba arkadaşlar
Benim derdim sikilmak bunalmak işsizlik :)
Evliyim isim var çocuğum var evliligim de mutluyum şükürler olsun çocuğum da sıkıntı yok
Aile iyi fln
Ama bende bir yere göğe sigamama var
Ne yapmalıyım is guc temizlik yapmıyorum
Kitap okuyorum sinemaya tiyatroya yemege pikniğe gideriz
Ama yetmiyor bana bir aktivite lazım oyalanmak için

Dert bende deva sizde:)
Müzikle enstrümanlarla uğraşın ben mesela önümüzdeki ay keman dersleri alacam

Evinize aksesuarlar yapın yada ev için eksik birşeyiniz varsa almak yerine kendiniz yapın ben mesela store perde yapacam.

Değişik yemekler yapın dünya mutfağından ben mesela geçen ay italyan mutfağına merak salmıştım bu ay Uzakdoğu mutfağına merak saldım

Kendinize takı yapın örgüyle uğraşın ben mesela battaniye yaptım birde iğne oyasından kolye

Spor yapın ben mesela platese başladım yuvarlanıyoruç

Çiçek alın büyütün inanın onlar boy attıkça insanın içini mutluluk kaplıyo ben mesela bu sene 3 salon çiçeği aldım güzel saksılara koydum elimden geldiğince konuşuyorum bakımını yapıyorum ayrıca beni anlıyorlar Üzgün olduğum dönemlerde sararıp soluyorlar mutlu olunca pırıl pırıl açıyorlar..

BEN MESELA....Bugün ne çok ben dedim biraz espiri katmak istedim kusura bakmayın.Yukardaki yapacaklarım veya yaptıklarım bana iyi geldi tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar
Benim derdim sikilmak bunalmak işsizlik :)
Evliyim isim var çocuğum var evliligim de mutluyum şükürler olsun çocuğum da sıkıntı yok
Aile iyi fln
Ama bende bir yere göğe sigamama var
Ne yapmalıyım is guc temizlik yapmıyorum
Kitap okuyorum sinemaya tiyatroya yemege pikniğe gideriz
Ama yetmiyor bana bir aktivite lazım oyalanmak için

Dert bende deva sizde:)

Spor

Müzikle enstrümanlarla uğraşın ben mesela önümüzdeki ay keman dersleri alacam

Evinize aksesuarlar yapın yada ev için eksik birşeyiniz varsa almak yerine kendiniz yapın ben mesela store perde yapacam.

Değişik yemekler yapın dünya mutfağından ben mesela geçen ay italyan mutfağına merak salmıştım bu ay Uzakdoğu mutfağına merak saldım

Kendinize takı yapın örgüyle uğraşın ben mesela battaniye yaptım birde iğne oyasından kolye

Spor yapın ben mesela platese başladım yuvarlanıyoruç

Çiçek alın büyütün inanın onlar boy attıkça insanın içini mutluluk kaplıyo ben mesela bu sene 3 salon çiçeği aldım güzel saksılara koydum elimden geldiğince konuşuyorum bakımını yapıyorum ayrıca beni anlıyorlar Üzgün olduğum dönemlerde sararıp soluyorlar mutlu olunca pırıl pırıl açıyorlar..

BEN MESELA....Bugün ne çok ben dedim biraz espiri katmak istedim kusura bakmayın.Yukardaki yapacaklarım veya yaptıklarım bana iyi geldi tavsiye ederim

Teşekkür ederim fikirler için; )
Evimi sevmiyorum o yüzden evle ilgili hiçbir şey yapmiyorum ilgimi çekmiyor(taşınma imkanı yok)

Spor iyi olur hem zayıflamam gerek
Müzik bilmiyorum becerebilirmiyim ama halk oyunları olsa güzel olur

Çiçek yetismiyor evimde :( soluyor
Yemek yapmak tan nefret ederim
Temizlik yapmaktan nefret ederim

Eee ne kaldı?

Back
X