Of üzgünüm ama doğru yaptım ..

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
çOK kötüyüm çookk

Köpeğimi biraz önce ücretsiz başka birine sahiplendirdim..

Evde çok sıkılıyor zaman ayıramıyorum ve, bunun yüzünden evin birkaç yerine işiyordu..

Zorundaydım ama şuan çok kötüyüm..

Nasıl kafamı dağıtsam bilemedim, çocuğum bebeğim herşeyim gibi oldu benim aynı yatakta yatardık yediğim içtiğimiz..

Neysse ne sonuçta gitti , kötüyüm..

Bu durumu yaşan varmı yaşayan yaşamayan arkadaşlar bukadar bağlandığım bir canlıdan nasıl ayrılıcam ruhen bedenen..

ben de kedimi şirin bi bebekken alan,zamanla (tabiiki kendilerince çok haklı sebeplerle!!) sıkılıp atan bi aileden ücretsiz sahiplenmiştim
üzülme,yeni sahipleri ona sevgisini verebilecek birileriyse köpeğin bu süreci kolay atlatıabilir!
Tabii senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim,çocuğun yeniden altına işemeye başlasa çocuk hasreti çeken birine ücretsiz mi sahiplendirecektin,merak ediyorum!!

Aman ne olacak(!),hayvan sonuçta.

Rica ediyorum,sorumluluğunu alamayacağı işlere kalkışmasın kimse.

haklısın lakin ben 30 günlükken aldım alex'i ozmanlar çalışmıyordum sonradan işim oldu, ama işime dediğim küçük köpek işemesi değil yarım Tas.. 4-5 yere hergün..

:- Benim için kolay değil, en azından evime çok yakın bir yerde bahçeli evi olan bir arkadaşıma verdik ama hafta 1-2 görüceğim çünkü bahçeli ev alma olasılığımız var ozaman geri alabilirim çocuğumu...

yoksa zaten benim 2.dobermanım onların sevgisini hissetiğim gördğüm için tekrar biri daha aldım..

yorumunuzu saçma buldum çünkü şartlarım elverişli değil onu aksatıyorum, çıkartamıyorum çalışıyorum, bu yüzden

tanıdığım bir arkadaşıma verdim.. İşemeside bir nevi detay ama evde yookken o işediklerine basıp heryere basması onunla ilgilenememem...

benimde kedim var. onun için tatile bile çıkamadığım zamanlar oldu.
üzgünüm bu durumu yaşamadım ve asla yaşamayacağım için size yardımcı olmam mümkün değil.

nasıl çocuğunuzu birine bırakmıyorsanız kediniz köpeğinizide bırakmamalısınız. o size alışmış. yaşayacağı travmayı düşünseydiniz keşke..

Senin durumunu bende yaşadım sekiz haftalık golden ım vardı yedi ay falan bakmıştım üniversiteye hazırlanma hemde apartmanda besleme sorunu olduğu için sahiplendirdim.. Ayrılmak çok zor olmuştu eve gelip topunu görünce ağlamıştım baya bi kaç gün sanki evdeymiş gibi gelmişti ama yoktu.. Üzülme hem bak sen arkadaşına vermişsin bahçeli bi eve geçince alınca geri alırsın..

Yediğinizin içtiğinizin ayrı gitmediği, aynı yatakta yattığınız hayvan yeni sahiplerinde sizin kokunuzu aradığında da yaptığınızı doğru bulacak mısınız?

Hevesle alıp, bakımı zor geldiğinde bıraktığınız hayvanların da duyguları var asıl kötülüğü o zaman yapıyorsunuz.

Bakamayacak kimse hayvan sahiplenmesin rica ediyorum.

ah kedi ahzavallı köpekcik ne haldedir kimbilir şimdi.alıştığı evden ve sahibinden uzakta.emin ol sen ondan daha çabuk unutursun

uzun zamandır bır kuş almak ıstıyorum oğlum hayvanlara alışsın sevsın dıye ama burda bıkaç konu açıldı kuşum öldü dıye oyuzden alamadım hala çünkü kaybedersem çok üzülürüm biliyorumsanırım bı hayvana bakmayı düşünsem ınsanlardan daha çok değer verırım çünkü gerçekten zararsızlar

neyse sızede hak verıyorum zaman ayıramıyorum dıyorsunuz belki ord daha ıyı bakılır ama ben yerınızde olsam ayrılamazdım sanırım

Size daha öncede söylemiştim sorununuzu yalnızca kısırlaştırma ile çözebilirdiniz ki şiddet kelimesini kullanmanıza rağmen çözüm önerisi sunmuştum diğer arkadaşlarım gibi..

Sizse ceza yönteminin ardından köpeğinizi sahiplendirdiğinizi söylüyorsunuz. 3 köpeğim var tüm sosyal hayatım, özel hayatım kısıtlanıyor ve ben bir gün olsun ne bu kısıtlanışlarımı ne kızanlarını ne kemirmelerini, çişlerini, tüylerini sorun etmedim. Şu saatte bile sırf büyük oğlumun keyfine uyanığım..

Hayvan bakımı sorumluluk en önemlisi bağımlılık, sevgi gerektirir. Keşke tüm olumsuzluklarını düşünerek karar verseydiniz o çocuğu hayatınıza sokmaya.. Şimdiki üzüntünüzü siz atlatırsınız dilerim o yavrucakta kolayca atlatır ne yazık ki ben size değil o çocuğa üzüldüm..

Dilerim bir daha hayatınıza sorumluluğunu alamayacağınız bi canı sokmazsınız..

kedisini/köpeğini verenlerin sebebi de zaten ya "hamile kaldım" ya da "evde çok yalnız kalıyor." ha bir de aileden birinin birden çıkan alerjisi.

yahu o hayvan!, saatlerce bekler sahibini, geldiği zaman da, unutur ne kadar zaman beklediğini. iyi yaptığınızı sanıyorsunuz ama hiç iyi yapmamışsınız, şimdi saatlerce değil günlerce/haftalarca/aylarca bekleyecek sizi.

geri alın, 1 saat mi ayırabiliyorsunuz, o 1 saati sevgiye boğarak geçirin.

kendi kızımı düşündüm, ALLAH KORUSUN.

köpekler intihar ediyor, biliyorsunuz değil mi?

İnsanlar neden üstlenemeyecekleri sorumlulukları alırlar anlamam.
Hele ki bir canlıya sahiplik etme konusunda.

Hayır doğru yapmamışsın.
Bunun için sunduğun gerekçeler ise traji-komik.
Çok bencilce bir davranış.

Madem hayvan bakmak için sorumluluk alamıyorsun niye o hayvanın vebaline giriyorsun anlamadım.

Ayrıca yaptığın çok bencilce bir davranış.

İnsan çok değer verdiği bir şeye bunu yapamaz.

Şuanda hangi bahanelere sığınırsan sığın kendini kandırmış olursun.

Ben de üZülerek tavşanımı sahiplendirdim. 1,5 yıl baktım ama başka şehre taşınınca evde uygun yer olmadı. Ve her şeyi kemirmeye bize saldırmaya başladı yalnızlıktan bunalıp. Kocaman tarlası ve 2 tane daha tavşanı olan bir tanıdığa verdik. 1 ay sonra gittim gördüm o diğer tavşanlar oynuyordu hatta eş bulmuş o yüzden vicdanım artık daha rahat. Yine de özledim tabi. Gidip görünce rahatlarsın sen de.

Benim de su an da 2 yasında bır goldenım var. Bende çalıştıgım ıcın evde cok yalnız kalıyordu . tepkı olarak tuvaletını yapmıyordu ama eve zarar verıyordu. Verdıgı zararlar hıc umrumda degıldı ama yalnızlıgına uzuluyordum. Kı hıc ılgısız kalmıyordu sabah aksam tuvalet ıcın gezmeye cıkarıyordum ve ısten gelınce ne kadar yorgun olursam olayım masajını oyununu ekık etmıyordum. Ama yınede yalnız kalmasın dıye yanına bır tane on aylık cocker aldım. sımdı hepımız cok mutluyuz . Allah onların sağlığını korusun onlarsız bır hayat degıl bır gun bıle dusunemıyorum. ıkı hafta aılemın yanına gıttım agladım gıderken ve ordayken .

onlar tamamen bızı aılesı olarak göruyor. Varsın onlar yuzunden gezemeyım, sosyal hayatım olmasın evıme kımse gelmesın ama onlar mutlu olsun yeter. yanı yalnız kalıyor dıye tek cozum baska bır aıleye gıtmesı degıl anlatmak ıstedıgım bu. umarım yenı ailesi onu mutlu ederkı cabuk atlatır bunu.

Vakit ayıramıyorsanız emin olun o köpek için en doğrusnu yapmışsınız, düşünsenize dediğiniz gibi bebek gibi ilgi isteyen bir canlı, diğer türlü eziyet oluyor hayvancağıza..
Kardeşimin köpeği vardı, o da lgilenemiyordu, hayvan o kadar ilgisiz kalıyordu ki resmen psikolojisi bozuluyordu, onun için iyi olanı yaptınız bu yüzden içinizi ferah tutun..yazık cidden

Bak soyle soylim sana.Benim bir kedim var.Annemin evindede var.Annem calısıyor.Lokum anneme cok bagli annemde ona.Ve inanırmısın günde 1 kere eve kakasini yapıyo.Halının ustune.Ve annem aynen cocuk gbi bakıyor ona.Hic bir sekilde vermeyi dusunemeyiz bile....Benim evimdeki kedim.Ortada duran kavonzlarmı,tuzluklarımı herseyimi kırdı.Kırsin gene alırım.Ama ne olursa olsun asla veremem onu.Ben kahrolurum.Azıcık bisey olsa aynı cocuk gbi basında bekliyorum.Ve su an kopeginiz cok kotu durumdadır.Cok yalnıs yapmıssnz..Benm kapımda baktıgm bir dunya kedi var.Onlardan bi tane eksk gorsem biseymi oldu diye kafayı yiyorum.Herkese soyluyorum bakamıcaksanz shiplenmeyin,almayın hayvan.İnannki kedim yuzumden kac arkadsmla irtibti kestim.Benim kedimi sevmeyen gelmesin bana.Evin bireyi oda.Cok üzüldüm..Yapsaydınız keşke.

Yorularınız için teşekkür ederim..

:- ama zaten dün çok havlamış herkes'e hırrlamış. Bende gittim bakmaya , üstüme atladı resmen yere düştüm her yerimi yaladı..

:- o durumda dayanamadım aldım geriye. En iyiside bu diye düşündüm. Çünkü ciddi manada şu intihar konusu canımı sıktı..

O benim oğlum ne olursa olsun düzelir.. çifleştireceğim bundan da yapabiliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…