Yorularınız için teşekkür ederim..
:- ama zaten dün çok havlamış herkes'e hırrlamış. Bende gittim bakmaya , üstüme atladı resmen yere düştüm her yerimi yaladı..
:- o durumda dayanamadım aldım geriye. En iyiside bu diye düşündüm. Çünkü ciddi manada şu intihar konusu canımı sıktı..
O benim oğlum ne olursa olsun düzelir.. çifleştireceğim bundan da yapabiliyormuş..
İsaretleme bahsettiginiz sekilde olmaz,puskurtme ginidir. Ciftlestirip de bir suru yavruya neden olmayin!
Evde tv acin, kong alin, cis pedi koyun. Bir suru yol var.
(null)
Siz kimsiniz ki bana bu tarz aciz tavırla yazıyorsunuz. Birsürü yavruya neden olamyın gibi???? Hayır sizi ne ilgilendirir kısır olmayan bir dişiyle çirfletireeğim yavrularını alıp Bursadan alex'i aldığım yere götürüp vereceğim orda satımı -alımı yapılmakta 1tanede doberman kingdom adında yabancı polis eğitimi için ingiltereye gndereceğim.. interneette yazıştıgım site de olursa gönderirsem sevinecekelri söylenmişti zira kırma olmadan 8tohumda, king doberman yavrusu zor
İsaretleme bahsettiginiz sekilde olmaz,puskurtme ginidir. Ciftlestirip de bir suru yavruya neden olmayin!
Evde tv acin, kong alin, cis pedi koyun. Bir suru yol var.
Yani size söyleyecek söz bulamıyorum..
Hata üzerine hata yapıp kendi başınıza kararlar alıyorsunuz öyleyse neden burda bu konuyu açtınız ?
Köpeğinizi çiftleştirin ortalama 9 yavru olsun size bir erkek yavru gelir diğerlerini karşı taraf satsın dizde 2 köpeğe birden bakamayıp barınağa terkedin..
Biraz vicdanlı, bilinçli olun artık lütfen..
Barinaklar, sokaklar kopek kayniyorken ben bilincsiz merdivenalti uretime karsiyim. Bilincliden kastim da secere olmasidir.
Herkes bir heves aliyor kopek. Sonra cisi kakasi kemirmesi yok ilgilenemiyorum simarikligi...
Ki siz zaten cozum aramiyorsunuz belli ki, direk ciftlestirme odaklisiniz. Dobermanlar hele ki kulak ve kuyruk kesimi yuzunden cahil insanlarin elindeyken ve sorununuzun ciftlestirme olmamasina garanti verebilecekken siz ciftlestirin, yavrularini alir sahiplendirirsiniz. Sonra o yavrular da geri gelir gorun cumbusu.
Kopek egitimi konusunda profesyonel yardim alin. Size de kopege de yazik.
İyi aksamlar.
barınak yazdıysam yanlış yazmışımdır Çiflik'e vereceğim. Barınağa doberman saçma.. ben zaten köepğimin ne kulağını ne kuyrugunu kestirdim. Yapmamda.. Hayat düzenim yüzünden onuu ihmal ediyorum. ama kısmetse 1-2 sneye bahçeli evimiz olucak.. ozman çooook rahat edicek.Teşekkür ederim yorumunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?