kizlar konuya nasil basliyacagimi bilemiyorum 1.5 senedir cok guzel giden ve ciddi dusundugumuz bir iliskimiz var erkek arkadasimla o kadar caliskan efendi iyiki ve bana cok guven veriyor ilk defa karsima guvendigim ve beni cok mutlu eden birisi cikti. Anneme ondan bahsettim bir kac ay once hersey normaldi taki mezhepini ogrenene kadar ben aleviyim erkek arkadasimda suni ama bu ne onun icin neden benim icin farkediyor ve yurtdisinda yasiyoruz boyle seylerin hala bu devirde olmasina aklim almiyor..ilk basta fazla sesini cikartmiyordu annem ama ailesiyle tanistigimi ve ciddilestiigimizi ogrenince tavri cok daha artti surekli ondan ayrilmami yoksa evlatliktan reddedicegini soyledi evlenince evine basmam vs vs ve ben boyle kucuk bisey icin benim icin anlami bile olmayan bisey icin cok mutlu oldugum bir iliskiden kopmak istemiyorum...annem bir haftadir benimle konusmuyor ben evde olmadigim zaman babama birseyler ima edip agliyormus ve babam bizi yuzlestirdi bugun yine ne oldugunu sordu ama soyleyemedim aslinda babam yumusak kalpli birisi onceden ne oldugu farketmez iyi biri oldugu surece derdi annemin dolduruslariyla oda fikrini degistirmisti,,hem arkadaslarim hem erkek arkadadasim babama annemden once bu olayi soylememi istiyor ama ben korkuyorum..babam erkek arkadasim oldugundan suphelendigi icin bana surekli Turkiyeye tasinalim universiteyi orda bitir vsvs seyler diyor..ve bu benim cesaretimi dahada kiliyor ne yapmam gerekiyor onuda bilmiyorum ne ailemden vazgecebilirim nede sevdigim adamdan...fikirlerinize ihtiyacim var ne yapmaliyim?
türkiyede daha dün katliamlar oldu insanlar diri diri yakıldı bu mezhep çatışmaları yüzünden ..nefret çok büyük , hristiyanla müslüman arasında yoktur böyle büyük bir nefret ..,, annene hak veriyorum evlendikten sonra çok sorun oluyor ..şimdi sadece annen sorun yapıyor ,peki sevgilinin ailesinin bu durumu sorun edip etmediğini biliyor musun ?? onlar da aynıysa bin beter ,hayat zindan olur sana diyim. , ben bizzat yaşamadım ama akrabalarımdan biliyorum.. ben bu yüzden aşkımı kalbime gömdüm .. Allah kolaylık versin çok zor bir durum ..
yaşınızı çok merak ettim..
bence birini tercih etmek zorunda kalırsan aileni tercih et..
eğer çok seviyorsan ve hemen evlenmeyi düşünmüyorsan ki 1.5 senen varmış daha ,annenlerin biraz suyuna git , ilişkini ailenden bir süre sakla görüşmüyormuş gibi yap gözlerinin içine sokma yani,,yanlarında telefonla konusma mesela ..okul çıkısı falan görüş oyle gece ayriyetten çıkma ciddi değilmiş gibisinden..okulunu bitirdikten sonra bildiğini okursun ailen de affeder bence sonuçta öteki taraf sorun çıkarmıyorsa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?