eğer çok seviyorsan ve hemen evlenmeyi düşünmüyorsan ki 1.5 senen varmış daha ,annenlerin biraz suyuna git , ilişkini ailenden bir süre sakla görüşmüyormuş gibi yap gözlerinin içine sokma yani,,yanlarında telefonla konusma mesela ..okul çıkısı falan görüş oyle gece ayriyetten çıkma ciddi değilmiş gibisinden..okulunu bitirdikten sonra bildiğini okursun ailen de affeder bence sonuçta öteki taraf sorun çıkarmıyorsa ..
Bu konuşulanlara bakarsanızda anlarsınız ama alevi arkadaşım çoktur kız vermeyi sevmezler sunnilere alırlar ama vermezler bunun nedeni ne benim ailem yada çevremde bir çok kız alevi ile evlendi neden evleniyosun alevi denmedi ama kız alevi unca işler değişiyo genelde neden??olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bak biz karadenızlıyız,eniştem kürt ve alevi,eniştemı çok ama çok severim,ama acaip severim,ama şimdi yeğenlerim var,ben merak ediyorum büyünce çocuklar ne dicek,alevimi sünnimi?bunu anlatması zor tatlım,ama ailene uyma,dediğin doğru bu zmanda doğru birini bulmak zor,onun aileside senı sprun etmıyorsa sen aşkının yanında sağlam dur derim ben sana..
konu dışı olacak ama aileniz nasıl verdi ablanızı kürt birine.hani önyargı yok muydu?ben de karadenizliyim de öyle bi durum bende de var.sadece meraktan sordum.
hayır,hiç olmadı,sülalede çok sever...siz iyi düşünün,yapabilcekmısnız?benımde öle bı durumun oldu,ailesi sorun etti,istemedi,ayrıldık..eğer onun aileside razı ise ailen ikna olur inş..