Ben kiza yollu falan demedim erkek arkadasimida savunmuyorum sadece sizden yasca kucuk oldugum icin bir fikir istedim 21 yasindayken bazi seyleri goremeyebiliyor insan . Yinede yorumlariniz icin tesekkur ederim ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet 21 yaşındasın 8 değil.Ben 21 yaşındayken sevgilinin kafa yapısına sahip insanlardan iğreniyordum hala daha iğreniyorum.21 yaş medeni bir insan olmak için geç bir yaş değil hele ki bu çağda.
Ben zaten onun kafa yapisiyla alakali soru sordum dikkat ettiyseniz hem boyle dusunuyor hemde boyle yapmis neden olabilir dedim demekki ben dusunememisim size sormusum ..
Ayriyeten ben kiza o lakabi takmis olsam zamaninda onunla arkadaslik kurmazdim . Benim anlamadigim sizede anlatamadigim nokta cocuk boyle boyle diyor hemde o tarz bir kizla cikiyor sebebi ne olabilir dedim siz ise konuyu cok farkli yone cekmissiniz .
Ayriyeten ben kiza o lakabi takmis olsam zamaninda onunla arkadaslik kurmazdim . Benim anlamadigim sizede anlatamadigim nokta cocuk boyle boyle diyor hemde o tarz bir kizla cikiyor sebebi ne olabilir dedim siz ise konuyu cok farkli yone cekmissiniz .
Niye yumuşatıp yazacakmışsın ki utanmadan hemcinsine yollu diyen birine? Bunu kadın kadına yaparsa erkek neler söylemez yapmaz.
Keske yorumunuz biraz daha yikici degil de yapici olsaymis ..yinede tesekkurler ..
ya kaç aydır aklımı kurcalayan bir mesele var aslında üyeliğimide sırf o soru için açtım ama 1 hafta kadar unuttum sonra yine aklımı kurcalamaya başladı.. erkek arkadaşımın eski sevgilisi benim de önceden kardeşim dediğim insandı çok yakındık neyse bizim aramız açıldı o sırada o kız benim şuan ki sevglimle çıkmaya başladı 1 yıl kadar çıkmışlar yani çıktıkları dönemde biz zaten kızla konuşmuyorduk uzun zamandır. kız öncesinde adı duyulmuştu herkes bana konuşma derdi ve kadındı.sevgilimle ayrıldılar ve 7 8 ay kadar sonra biz çıkmaya başladık.hatta daha öncede açtığım konuda söylemiştim ikimiz birbiirmzden nefret ederdik sevgilimle.ben o kızın eski sevgilisi diye oda o kızın arkadaşıyım diye neyse..o kızla çok şey yaşamışlar beraber olmuşlar hatta o kızın aile durumuda kötü annesi hergün biriyle babası ile ayrı falan neyse o kadarıda beni ilgilendirmez Allah yardım etsin . ayrılıkları ise çok kötü olmuş kızı eski sevgilisiyle alkol alırken yakalıyor ve uygunsuz bir biçimde baya kötü olaylar olmuş alkol almak bana göre kötü değil ama sevgilime göre bir kızın alkol alması çok ama çok kötü ve o kız sürekli gece kuluplerine giden biri ...işte biz çıkmaya başladık .. normalde sevgilim çıkacağı kızın namuslu hanımefendi el değmemiş olmasını ister biliyorum onu tanıyorum öyle biri yani çıktığı kız onun istediği kız tipinin tam tersi.. düşünüyorum o kızın böyle olduğunu bile bile neden onunla görüştü ? benim şuan elimi tutarken bile gözümün içine bakan insan o kızla neden beraber oldu.kullandı diyeceksiniz ama hayır kullanmamışta ben onun annesi ablası abisi babası herşeyi olmuştum o ise bana bunu yaptı demişti bir keresinde.. beni sinir eden şey ise erkek arkadaşımla konuştuğum yaptığım herşeyde o kızıda çok iyi tanıyor olmamın verdiği duygula acaba diyorum onunlada bunu yaptılar mı acaba ona nasıl davranıyordu acaba onunla ne oldu acaba şu mu oldu bu mu demekten ilişkime konsantre olamıyorumerkek arkadaşım o kızı unutmuşş mudur ? o kız hala seviyor haber gönderiyor sürekli ve biz hangi cafeye gitsek bi bakıyoruz geliyor kendini göstermeye geliyor. erkek arkadaşımda o hala beni seviyor ama olmayacağını bildiği için kahroluyor falan demişti ve çok üzülmüştüm hala o kızla mı ilgileniyor diye kendimi çok kötü hissediyorum . o kadar takıntı yaptım ki açıp kızın burç yorumunu okuyorum erkek arkadaşımın burcuyla falan kıyaslıyorum çok kötüyüm
Valla anlatmaktan dilimde tüy bitti,ama sizin gibi kadınlar böyle adamları sonuna kadar hak ediyor.Bence kardeşim sen bu adamla nişanlan,sonra de ki ben bu adamla ne de olsa evleneceğim onun kadını olacağım(!) , git bu adamın koynuna gir,sonra bu adam seni terk etsin,gel burada' Kızlaaaaar kızlığımı kaybettiiiim,yardım edin lütfen müstakbel kocişimi nasıl kandırırım,zar dikme ameliyatları ne kadardııııır?' diye konu aç olur mu?Bir kadın kendini daha ne kadar düşürebilir,bir de kadındı demişsiniz,tabiki kadın XX eşey kromozonuna ve bir vajinaya sahip tüm insanlar kadın.Sevgiline göre de bir kızın alkol alması kötü demek ne kadar da dindar,mazbut bir adammış vallahi tam cennetlik.Kendisi her türlü naneyi yiyor,ama kızların alkol almasına takıyor,hangi dinmiş o,hangi dinde ,ahlaki yapıda zina,alkol yalnızca kadına haram?.Uçan Spagetti Canavarı'na tapıyor herhalde erkeğin.El dememiş ne yahu,otomobil mi alıyor adam gitsin pastörize sütle evlensin madem onlar da el değmeden üretiliyor.Yemin ederim okurken sinirlerim bozuldu.Valla sizin o kadını tarif ederken kullandığınız kimi kelimeler benim sizin zihniyet yapınızı görmeme vesile oldu,bence bu adam tam size layık.Bir de bunları adamın iyi özellikleri olarak anlatmışsın ya ne diyeyim,vay demek sevgilin hanım hanımcık,eline erkek eli değmemiş kız arıyor namuslarını kirletmek için(!)Ne kadar da soylu bir davranış.Kraliyet ailesine haber salalım da adama şövalyelik nişanı versinler.Normalde sözlerime dikkat ederim bdv'de,kimseyi kırmak istemem ama bu zihniyetteki insana güzel bir üslupla konuşmak hiç içimden gelmiyor.
tekrar beğenemiyorum ağzına sağlıkAaaa ama oldu mu şimdi bu laflar?Yıkıcı değil yapıcı olmamız lazım,konu sahibesine tavsiye verelim.Ben diyorum ki bu adam bu kızdan cinsellik ister,kız birlikte olursa:' Vaaay,yolluya bak demek başka erkek istese onla da beraber olacaktı,ben bunu evimin kadını yapmam.'diyecek;yok kız kabul etmezse de o zaman da başka kadınlarda erkeklik ihtiyaçlarını(!) karşılayacak kızımıza da :'Ama ben erkeğim' diyecek.Sen ne dersin ne yapsınlar?
Ben kimseyi korumam zaten tanımadan koruyamam ama anladığım kadarıyla kız ve annesi yazıda okuduğum kadarıyla pek iyi değillermiş yani neden normal bi kız ilişkisi varken biriyle eski erkek arkadaşıyla alkol alıp uygunuz biçimde yakalansın bana göre bu normal değil normal bi kız böyle bişey yapmaz yani ben yakıştıramam kendi bilen bi insana bunu erkek veya kız farketmez
Arkadasim kadindi derken ne demek istedin. Sen erkek misin ?
Ben gerisini okuyamadim kizlar. Icim almiyir artik. Bu kadinlarin kafasi nasil degisecek?
Valla anlatmaktan dilimde tüy bitti,ama sizin gibi kadınlar böyle adamları sonuna kadar hak ediyor.Bence kardeşim sen bu adamla nişanlan,sonra de ki ben bu adamla ne de olsa evleneceğim onun kadını olacağım(!) , git bu adamın koynuna gir,sonra bu adam seni terk etsin,gel burada' Kızlaaaaar kızlığımı kaybettiiiim,yardım edin lütfen müstakbel kocişimi nasıl kandırırım,zar dikme ameliyatları ne kadardııııır?' diye konu aç olur mu?Bir kadın kendini daha ne kadar düşürebilir,bir de kadındı demişsiniz,tabiki kadın XX eşey kromozonuna ve bir vajinaya sahip tüm insanlar kadın.Sevgiline göre de bir kızın alkol alması kötü demek ne kadar da dindar,mazbut bir adammış vallahi tam cennetlik.Kendisi her türlü naneyi yiyor,ama kızların alkol almasına takıyor,hangi dinmiş o,hangi dinde ,ahlaki yapıda zina,alkol yalnızca kadına haram?.Uçan Spagetti Canavarı'na tapıyor herhalde erkeğin.El dememiş ne yahu,otomobil mi alıyor adam gitsin pastörize sütle evlensin madem onlar da el değmeden üretiliyor.Yemin ederim okurken sinirlerim bozuldu.Valla sizin o kadını tarif ederken kullandığınız kimi kelimeler benim sizin zihniyet yapınızı görmeme vesile oldu,bence bu adam tam size layık.Bir de bunları adamın iyi özellikleri olarak anlatmışsın ya ne diyeyim,vay demek sevgilin hanım hanımcık,eline erkek eli değmemiş kız arıyor namuslarını kirletmek için(!)Ne kadar da soylu bir davranış.Kraliyet ailesine haber salalım da adama şövalyelik nişanı versinler.Normalde sözlerime dikkat ederim bdv'de,kimseyi kırmak istemem ama bu zihniyetteki insana güzel bir üslupla konuşmak hiç içimden gelmiyor.
İçini rahatlatacaksa konu 'fake' canım.O kadınların kafası da ıslak sopaylan dayak yemedikleri müddetçe değişmez gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?