off gerçekten çok kötü hissediyorum :(

Ayriyeten ben kiza o lakabi takmis olsam zamaninda onunla arkadaslik kurmazdim . Benim anlamadigim sizede anlatamadigim nokta cocuk boyle boyle diyor hemde o tarz bir kizla cikiyor sebebi ne olabilir dedim siz ise konuyu cok farkli yone cekmissiniz .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet 21 yaşındasın 8 değil.Ben 21 yaşındayken sevgilinin kafa yapısına sahip insanlardan iğreniyordum hala daha iğreniyorum.21 yaş medeni bir insan olmak için geç bir yaş değil hele ki bu çağda.

Son düzenleme:
Evet 21 yaşındasın 8 değil.Ben 21 yaşındayken sevgilinin kafa yapısına sahip insanlardan iğreniyordum hala daha iğreniyorum.21 yaş medeni bir insan olmak için geç bir yaş değil hele ki bu çağda.

Ben zaten onun kafa yapisiyla alakali soru sordum dikkat ettiyseniz hem boyle dusunuyor hemde boyle yapmis neden olabilir dedim demekki ben dusunememisim size sormusum ..

Düşünemediniz demek?Kızı anlatırken ki kelimeleriniz ne olacak yok kadınmış bilmem ne,sevgilinizin alkol alan kızlara kötü bakmasını da iyi bir şey gibi anlatmışsınız'Benim sevgilim normalde hanım hanımcık,el değmemiş kızlardan' hoşlanır diyerek.Neyse ben eski konularınıza da baktım,ikisi de denk geldiğimde beni hayrete düşüren konulardı,görünce hatırladım.Ben konunun gerçekliği konusunda şüpheliyim açıkçası.

Sebebi sence ne olabilir sekerim ? Hala anlamadiysan acikca soyleyeyim : yatip kalkmak.

Ben mazbutum, ben bilmem neyim diyenlerin agizlarinin en dedigine degil, davranislarina bakacaksin. Sevgilinin agzi mazbutyum demis ama.........

cevap verdim ya, sevgilin mikrop da ondan öyle yapıyor..

Niye yumuşatıp yazacakmışsın ki utanmadan hemcinsine yollu diyen birine? Bunu kadın kadına yaparsa erkek neler söylemez yapmaz.

Ben kimseyi korumam zaten tanımadan koruyamam ama anladığım kadarıyla kız ve annesi yazıda okuduğum kadarıyla pek iyi değillermiş yani neden normal bi kız ilişkisi varken biriyle eski erkek arkadaşıyla alkol alıp uygunuz biçimde yakalansın bana göre bu normal değil normal bi kız böyle bişey yapmaz yani ben yakıştıramam kendi bilen bi insana bunu erkek veya kız farketmez

Keske yorumunuz biraz daha yikici degil de yapici olsaymis ..yinede tesekkurler ..

Siz konunuzu biraz daha usturuplu bir dille yazsaydınız, onun bunun hayatına laf söylememiş,burda size cevap bile veremeyecek, kendini savunamayacak bir insan hakkında konuşmamış olsaydınız emin olun yorumum yapıcı olurdu.

Yanlış olan şeyi bana göre erkekte kızda yapmamalıdır ama bu kızın hanımlığı nerde gerçekten ben anlamadım sizde kıza yollu değil diyorsunuz allah aşkına ya siz bi erkekle beraberken neden eski sevgilinizle alkol alı uygunsuz biçimde yakalanasınız bunun neresi normal anlamadım normal bi kız yaparmı böyle bişey çok uygunsuz tavır yazıda geçen kızın biçimi bana göre

sevgilin pek masum gelmedi bana
anlattığın gibi biri olsaydı öyle bir kızla beraber olmazdı
kendine göre birini bulurdu
ben onun annesi babası oldum demiş yani duygusal açıdan bağlanmış bu kıza
ve aklı hala onda bile olabilir
keşke demek fayda etmiyor işte böyle cetrefilli bir ilişkiye hiç başlamasa idiniz
şuan kafanız da rahat olurdu
ne diyeyim vallahi işiniz zor

Sevgilin mazbut biriyse neden o kızla yatıp kalkmış, o kısıma takıldım ben.
Kaldı ki herkesin tercihi farklıdır.İsteyen sever beraber olur istemeyen bana ters der evlenince beraber olur.
Bugün; erkeğin elinin kiri kadının namusu ayağı yapan yarın sana da aynı şeyi yapabilir. Bunlar da düşün bence.
Neden beraber oldu diye sormuşsun bize ama sorunun cevabını bizler değil sevgilin biliyor; ona sordun mu hiç? Hem böyle düşünüyorsun hem de onunla beraber olmuşsun, neden diye sordun mu ona?..
Onu da boşver, ne olursa olsun karşındaki insanı kadın ya da kız gibi farklı anlamlara gelen sıfatlarla anman hoş değil. Hemcins olmamızdan geçtim, bir zamanlar yakın arkadaşınmış bu kız senin. Belki yanlış anladık ya da yanlış anlattın.
Ama unutmaki, burada pek çok insan yazdıklarını okuyor ve ona göre yorumlarda bulunuyor.
Bir insanı anlatırken bacak arası durumuyla anlatma kadın kız gibi nitelik sıfatları kullanma; hoş değil.
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum ; adama sormazlar mı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye...
Yarın sevgilinin senden faydalanmak istemeyeceği ne malum? Ne malum hakkında dedikodu çıkartmayacağı?..
Yerinde olsam kafsmdaki soruları erkek arkadaşıma sorar cevaplarını alırdım.
Ve asla ama asla dediği ile yaptığı aynı olmayan bu insanla vakit kaybetmezdim.
Çünkü bilirdim ki; yarın o kızın arkasından konuşan benim de arkamdan konuşur...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

en buyuk hata sende bence.. kardesım dedıgın bı ınsanın sevgılısıyle berabersın.. ayrıca kımsenın hayatı senı ılgılendırmez buraya yazmanı gerektırmez annesı, babası soylıcegını soylemıssın, sonra neyse o kadarı benı ılgılendırmez demıssın..

tekrar beğenemiyorum ağzına sağlık

genelevde çalışan kadına bile kötü diyemezsiniz ki buradaki bahsedilen kızın yaptıkları yalnız onu ilgilendirir başka hiç kimseyi ilgilendirmez hele hele forumlarda annesi de kötü kız da yollu yazılması gayriahlaki bir durum.İnsan neyi yadırgarsa başına gelir.Yarın hepimiz anne olacağız ne malum kızlarımızın olup olmayacağı.birine ahlaksız derken düşünün o yüzden.Ya o kişiye yardım edin yol gösterin hakkında gerçek bir endişeniz varsa ya da susun dillendirmeyin olayı bu kadar basit.

Üniversitede hiç unutmadığım bir anım var.Panoya gezide çekilen bölüm resimleri asılmış.Bende bakıyorum yanımda da sınıftan bir kız var bana resimdeki bir çifti gösterek şöyle dedi:"Bu kız var ya bu oğlanla herşeyi yapmış diyorlar..."Benden aldığı cevapsa şu oldu:"sana ne!ne isterlerse yaparlar,ayrıca bu kişiler kaç yıldır çıkıyorlar seviyorlar birbirlerini sana mı soracaklardı?Bir daha bana bunları anlatma sakın."O günden sonrada çok ciddi söylüyorum o kızla kolay kolay muhatap olmadım.

Son düzenleme:
Kızlar konu fake yüksek olasılık,daha önceki konularında da yaşlarını başka başka söylemiş.Aslında ben bunu biliyordum ama o fake üyenin bu olduğunu anlayamadım,hatırlayamadım avatar da olmayınca.Neyse saydırmış bulunduk

Arkadasim kadindi derken ne demek istedin. Sen erkek misin ?

Ben gerisini okuyamadim kizlar. Icim almiyir artik. Bu kadinlarin kafasi nasil degisecek?

Arkadasim kadindi derken ne demek istedin. Sen erkek misin ?

Ben gerisini okuyamadim kizlar. Icim almiyir artik. Bu kadinlarin kafasi nasil degisecek?

İçini rahatlatacaksa konu 'fake' canım.O kadınların kafası da ıslak sopaylan dayak yemedikleri müddetçe değişmez gibime geliyor

Milenacim konuyu okuyamadim cunku sinirim bozuluyor enerjim kalmadi. Senin yazini seve seve okudum bayildim. Bdv nin basina sabitlemeli. :)

çok güzel ve doğru yazmışsın canım

özellikle uçan spagetti canavarı kısmına bayıldım.

erkek arkadasıyla resmen tencere kapak olmuşlar birbirinizden ayrılmayın sakın..

kesinlikle ruh eşlerinizi bulmuşsunuz kafa 10 numara beş yıldız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…