off gerçekten çok kötü hissediyorum :(

Aşık olmuş olabilir, erkekler bazen hercai kızları severler. Unutup unutmadığını sen anlayabilirsin ona yorum yapamıcam

kadındı kelimesinden sonrasını okumadım.

diğer youmlara baktım sinirle ben mi takıntılıyım diye...

doğru düşünmüşüm. cinsellik her iki cinsinde hakkı. kimin ne yaşadığını yaptığını yargılamak senin haddin değil.

yarn öbürgün sana da bu laflar söylendiğinde yüzün olsun. Belki suçlu belki suçsuz ki cinsellik yaşamış olmak suç değil zaten.

anlamadım ben. Gerçekten

Bir kadın başka bir kadına bunları dememeli yahu?

Yok ben kadın değilim diyorsan git ameliyat ol.

Tövbe estağrfirullah

Bizzat evlilik öncesi ilişkiye karşı biri olarak yazdıklarını büyük bir sinirle okudum.
Erkek arkadaşın o kızla yatıyor kalkıyor kızın adı çıkıyor sonra siz güzel bir ilişkiye başlıyorsunuz. Aman da aman sen el değmemiş saf temiz KIZ sevgiline layık, o ise KADIN!
Kadınların toplumda bu hale gelmesinin en büyük sebebi işte yine biz kadınlar. O kız pardon senin deyiminle kadın senin gözünde ne ise erkek arkadaşın da öyle olmalı. Onun adı çıktı diye arkadaşlığınız zedeleniyor ama onunla aynı haltı yiyen adamla sevgili oluyorsun. Çok ilginç. Kusura bakma ama sen bu kafayla çok şey hakediyorsun.
Daha da yazıp elimi yormuyorum, çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…