off kızlar ben mi abartıyorum ?

peonia

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
233
108
303
32
dün erkek erkadaşıma yıldönümümüzdü.. unutmadı ama keşke unutsaydı diyorum en azında kızar küser belki rahatlardım. ama saat 12 yi geçtiğinde lise yıllıklarına yazılandan daha vasat bi yazı yazdı facebook duvarıma. işte birbirimize katlanamadığımız zamanlar da oldu ama hep yanımdaydın falan böyle mesaj mı olur dedim içimden ama bişey diyemedm. sonra buluştuk en azından bi çiçek bi küçük de olsa bişey belmeişim ya da hediyeye gerek yok özel bişey yapsaydık ya da değişik bişey beklentim yüksekti sanırım çok hayal kırıklığına uğradım. yemek yedik ve beni
eve gönderdi. normalde benden daha romantiktir. önceden çiçek alırdı hediye alırdı ama yıldönümü yani. ve şimdi kendimi trip atmaktan alamıyorumm çok mu abartıyorum

ikimiz de 20 yaşındayız. 1 yıldır çıkıyoruz ve sadece 1 yıllık değil 3 yıllık bi geçmişimiz var

sevgilinin morali bozuksa öyle davranmış olabilir. bu davranışa göre kesin bişi söylemek doğru olmaz. yıl dönümü özel geçmeli tabiki. ben öyle büyük bişi beklemem belki bi güzel söz, belki hoş bir küçük sürpriz, belki masum tatlı bi öpücükle de kutlanabilir. seni tatmin edememiş ancak olumsuz düşünme. son zamanlar da dalgın felan mı ?

sevgilinin morali bozuksa öyle davranmış olabilir. bu davranışa göre kesin bişi söylemek doğru olmaz. yıl dönümü özel geçmeli tabiki. ben öyle büyük bişi beklemem belki bi güzel söz, belki hoş bir küçük sürpriz, belki masum tatlı bi öpücükle de kutlanabilir. seni tatmin edememiş ancak olumsuz düşünme. son zamanlar da dalgın felan mı ?

hayır her zamanki gibi aslında hala da bi sorun yok çok iyi davranıyo sabahtan beri iltifatlar.. yani odun falan bi erkek olsa derim ki anlamıyo ya da yapamıo aklına gelmiyo ama ondan beklentim yüksekti ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorum

canım erkekler yıldönümlerini kadınlar kadar önemsemezler,

hatırlamaları bile büyük lütuftur:))

biz bayanlar olarak beklentilerimiz biraz yüksek oluyor,

günlerce düşünürüz acaba bana ne süpriz yapıcak diye ama erkek beyni son anda alarm veriyo

yani çok üzme kendini normal bir erkek davranışı işte:)

canım erkekler yıldönümlerini kadınlar kadar önemsemezler,

hatırlamaları bile büyük lütuftur:))

biz bayanlar olarak beklentilerimiz biraz yüksek oluyor,

günlerce düşünürüz acaba bana ne süpriz yapıcak diye ama erkek beyni son anda alarm veriyo

yani çok üzme kendini normal bir erkek davranışı işte:)

sanırım haklısın benim kadar önemsememiş olabilir benim aklımda çok güzel bir fikir vardı ama yapamadım ve şu histen kurtulmaya çalışıyorum

sorun olacak kadar büyük bişi yok bence, öyle hissetmen normal çünkü istediğin gibi olmamış.. o kadar takılma canım aşkınıza bakın :16:

Canım benim önemsediğimi kırıldığımı anladı dün sabah çiçekler hediyeler sürprizler gönlümü almaya geldi yerim ben onu yaa :16: :16: :16:

Back
X