Off kizlar yine ben

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Gunaydin hanimlar,

Direk konuya giriyorum ama simdiden ozur dilerim bu kacinci konum. Diyceksinizki bikmadinmi
Abimin kaypederi kocami dolandirdi. Abim istemedende olsa buna biraz sebep olmus gibi gozukuyor su an, tam acikliyamiyorum orasini. Bunun uzerine yengem, yani abimin esi, kocamla konusmadi bi sure babasi suclu oldugu halde. Daha sonradan cok samimi olmasa esime adim atti ve bikeresinde ilk yengem konustu esime. Esimle biz cok sey yasadik,onceki konularimi bilenler vardir belki. Abim zaten esimden gicik aliyor bi kac senedir bu yuzden. Bi kac ay oncede bu anlattigim dolandirma olayi olunca esim abimide sucladi. Ama abim inanin oyle kotu biri degil. Yani esim dolandirilinca banada zarari olacagini bilir ve bilerek buna sebep olmaz.

Simdi gelelim benim sorunuma. Esim abimin evine gitmeme felan pek karismiyor, bu olay ilk oldugunda istemiyordu ama sonradan biraz yumsadi. Hatta kendiside bikere gitti. Abimin olayida pek buyutulcek bisey degil ama yinede anlatmak istedim tum detaylari bilin diye hanimlar. Biz boyle ailecek kuzenlerle felan arada yemek yeriz yada guzel seyelr yapariz. bu hafta sonu yine biseyler yapmak istedilar karili kocali yemege gitmek istedilar. Esim tutturdu ben gelmem sevmedigim kisilerle yemege diye. Abime surekli kufurde eder yada hakaret (arkasindan yuzune degil) bu tabi zoruma gider. Her neyse esim gitmem dedi ve sende gidemessin bensiz dedi. Gidecekleri yer cok yakinda ve sadece bi yemek. Kardeslerim felanda olacak. Bende hadi simdi gitmedim sensiz, baska bir zaman sen gelmediginde sanki gitmiycemmi dedim. Bana gidersen biter bu is nikahimdasin ve benim dedigimi yapacaksin, yapmassan s*tir ol git felan dedi kizlar. Zaten kufurde eder cogunlukla, sinirlidir cok. Tabi iyiyken cok iyidir hakkini yemiyim. Ben o yemege gitmeyi dusunuyorum cunku bana bu sekilde karismasi bana cok sacma geliyor hanimlar. Haksizmiyim? Siz olsaniz neyapardiniz? Okudugunuz icin cok tesekur ederim.

Esiniz önce bir ağzını toplasın. Evet dolandırılmis ve tepkisini anliyorum. Zarari karşılandı mi? Sahsen beni bosanmakla tehdit eden adamı bosarim (eşim bunu gayet iyi bilir, ne ben öyle bir tehdit ederim nede ol). Bence bu durumu sakin kafayla tekrar konusun, ama önce sizinle saygılı bir şekilde konuşmasını bilsin. Dolandıran siz değilsiniz sonuçta

Bilmiyorum ya bizde genelde sevdiklerimiz ve sevmediğimiz kişiler aynıdır.
Benim hoşlanmadığım biriyle kocam görüşse ben de bozulurum.
O yüzden ben görüşmezdim.

Yani kusura bakmayın ama eşiniz çok haklı.
Hem dolandırılacak hem de hiç bir şey olmamış gibi gidecek..
Eşiniz yine meseleyi büyütmemiş
Bence üzerine gitmeyin.
Ben annem ve babamdan başka kimseyi eşimden üstün tutmam açıkçası.

küfür kısmında haksız. ama diğer konularda haklı gib. ben olsam ben de gitmem, eşimin gitmesini de istemem.

Önceki konularınızı eşinizle olan şeyleri bilmiyorum ama Abinizin kayınpederi eşinizi dolandırmış yanlış mı okudum siz de eşinizden onlara karşı anlayışlı olmasını veya yemeğe gitmesini mi istiyorsunuz. Yani kbakmayın da adam haklı. Benim kocamı gerizekalı yerine koyanlarla da ben beraber olmak istemem.

Kendi gelmek istemiyorsa gelmesin haksız sayılmaz ama size karışması saçma sonuçta aileniz söz konusu

Bilmiyorum ya bizde genelde sevdiklerimiz ve sevmediğimiz kişiler aynıdır.
Benim hoşlanmadığım biriyle kocam görüşse ben de bozulurum.
O yüzden ben görüşmezdim.
Abimin kayinpederi dolandirdi, abim degil. Ve cok kucuk bi detay ama esim cok takintili biri piskolijisi bozuk biri. Kendi beni kac kere kandirdi yalan dolan hersey var esimde. Kendisi bana yalanlarin en buyuklerini soyler eder ve bir baskasi ufacik bisey yapsa onu unutmaz,oyle biri yani. Abimin kayinpederiyle gorusmuyorum. Ama abimide silemem boyle kucucuk bisey icin siz silermiydiniz? Yani cok kucuk bisey sadece bi konusma olmus abimde bunu kendisi esime soylemis zaten.

Abim dolandirmadi. Ben zaten dolandiran kisiyle gormusmuyorum

Abimin kayinpederi dolandirdi, abim degil. Ve cok kucuk bi detay ama esim cok takintili biri piskolijisi bozuk biri. Kendi beni kac kere kandirdi yalan dolan hersey var esimde. Kendisi bana yalanlarin en buyuklerini soyler eder ve bir baskasi ufacik bisey yapsa onu unutmaz,oyle biri yani. Abimin kayinpederiyle gorusmuyorum. Ama abimide silemem boyle kucucuk bisey icin siz silermiydiniz? Yani cok kucuk bisey sadece bi konusma olmus abimde bunu kendisi esime soylemis zaten.

Abim dolandirmadi. Ben zaten dolandiran kisiyle gormusmuyorum
Ben anne babam haricinde eşim olmuş bir insandan başka kimseyi üstün tutamam. Eşim o benim en mahremime girmiş. Kayınpederi dolandırırken yengenin abinin hiç mi haberi olmamış. Veya yenge ve abi kpederle görüşmüyor mu

Bu kadar detaylı anlatmamışsınız.
Elbette silmem ama şöyle bir durum var ; ben biraz soğumasını beklerdim olayın.
Ama tabi size küfür eden bir adamla da nereye kadar?

küfür ediyor ama iyi biridir diyorsunuz , adam sana rest çekmiş ve hala sakinsin , hayret ettim

Dolandiran abimde degil ama abime takti. Abimi oldu bitti birazda kiskanir zaten acik soylemek gerekirse. Kendi aile baglari iyi degil, benimkide ona tuhaf geliyo olabilir. Bu omur boyu surer boyle, yani her disarda biseyler yapmak istediklerinde beni gondermek istemiycek. Kendisi gelmesin tamam anlarim, ama bana neden karisiyor anlamiyorum. Bide bukadar buyutmesi yokmu, yok bosaniriz yok hersey biter yok annenlere gelmem yilbasinda bilmem ne. nikahimdasin beni dinliyceksin. beni adam yerine koymadin hic felan. Kendisi bana neler cektirdi, onlari hic aklina tutmaz bey efendi onlari unutur cunku isine gelmez. Saygili olacagini dusunmuyorum cunku annesine bile saygisi yok sinirlendiginde. Annesini sever ama sinirlenirse kufur bile eder annesine yani

Eşiniz olayı büyütmemiş de siz de mi tepki vermediniz? Dolandırılmaktan bahsediyorsunuz. Abim de izin verdi diyorsunuz. Adam o yemeğe gitmek istememekte haklı. Siz giderseniz zaten o evlilik bitmiştir bence. Karı koca olmak bu değil. Bir zahmet eşinizle oturun evde. Adama sırtını dönen sizsiniz. Ben de olsam "boşarım seni" derdim. Küfür filan bunlar yanlış şeyler ama dolandırıcı insan da her küfrü hak ediyor.

Kimsenin haberi yoktu, esim ailem cok sasirdi. Ve ailemin aslinda esimin abimin kayinpederiyle boyle bir anlasma yaptigindan haberleri yoktu. Ogrendiklerinde zaten bize soyleseydin biz o adamla is yapma derdim dediler. Guvenmedikleri icin. Benim bile haberim yoktu. Bana yalan soylemisti cunku yine. Birsuru para batirdi esim ve hep yalan dolan. Ne isler cevirdi ve ceviriyor hic haberim yok. Bisey sorduguma kavga cikartiyor. Hesaplara bile baktirmiyor artik

Ben olayi tamamen acikliyamiyorum. Tam net anlatamadigim icin abim sanki cok kotu bisey yapmis gibi yansiyor anliyorum ama inanin oyle degil. Sizde haklisiniz tam anlatamadigim icin boyle yorum yaptiniz tabi anlattigim seye gore

Esinizin zarari telafi edildi mi? Abinizin dolandirma hikayesinde rolü neydi. Annesime küfür eden adamdanda hayir gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…