Off kizlar yine ben

Usenmedim konularına göz attım.Esin zaten sana 4/5 ayda bir bosanalim der ,üstüne sana "ne kadar gurursuzsun insan kendisini istemeyen birisi ile evli kalır mı" şekli de gurur kırıcı sözler sarfedermis. Arabam bozuldu diyerek benden aldığı parayla gidip kumar oynamışligi bile olan adamla evliliğimin devam etmesinin gerektiğini düşünmem bile...hakkinda hayırlısı olsun

Cok tesekur ederim konularima baktiginiz icin. Oyle guzel anlattinizki aslinda Bazen unutuyorum yaptiklarini. Hicte affetirmeye cabalamadi inanirmisin. Ben hep duzelttim aramizi Kendimi okadar ezik hissediyorumki bazen okadar gucsuz ve mutsuz. Bi 5 sene sonra hayatim nasil olacak ben hep boylemi yasiycam esim hic degismiycekmi diyerek neredeyse 4 seneyi devirdim

Ben olayi tamamen acikliyamiyorum. Tam net anlatamadigim icin abim sanki cok kotu bisey yapmis gibi yansiyor anliyorum ama inanin oyle degil. Sizde haklisiniz tam anlatamadigim icin boyle yorum yaptiniz tabi anlattigim seye gore

Olayı mesajla anlat o halde nedir ne değildir anlayayım çünkü bu şekilde üstü kapalı oluyor.

Kufur etmesi kesinlikle kabul edilecemez bende istemem etmesini firsatta vermem ama kocan gidemezsin diyosa nikahimdasin ki hakli ondan izinsiz gidemezsin hem dinen yanlis hemde sonradan is daha da buyur bence gitme iyice huzurunuz bozulmasin

İyi de madem bu kadar kötü bir adamsa neden hala evlisiniz?

Ve cok kucuk bi detay ama esim cok takintili biri piskolijisi bozuk biri. Kendi beni kac kere kandirdi yalan dolan hersey var esimde. Kendisi bana yalanlarin en buyuklerini soyler eder ve bir baskasi ufacik bisey yapsa onu unutmaz,oyle biri yani.

Yalan dolan gırla, küfürbaz ama iyi biri eşiniz?

Yani normalde böyle birine kıymet verilip, gönlünü hoş tutmaya çalışılmaz, ama 2 saatlik bir yemek için de evinizde hır çıkacak gibi.

İyi de madem bu kadar kötü bir adamsa neden hala evlisiniz?
Hep duzelir dedim kendi kendime birakmak istemedim. Onca yildir beraberiz hep bi umut ettim iste. Iyiyken cok iyi hakkini yemek istemiyorum. Ama piskoljiside iyi degil uzuluyorumda bu yuzden onun icin. Piskologa gitmeyi reddeti bi cok kez

Yalan dolan gırla, küfürbaz ama iyi biri eşiniz?

Yani normalde böyle birine kıymet verilip, gönlünü hoş tutmaya çalışılmaz, ama 2 saatlik bir yemek için de evinizde hır çıkacak gibi.
Benim sinir oldugum konu yemekte abim kardeslerimde olacak. benim gitmemem bana cok sacma geliyor boyle sebepten dolayi gitmemek. Sizce haksizmiyim? Kendisi bana neler etti amaben bikere bile boyle pislik cikarmadim. Oyle diyince cikarsaydin ozaman diyo kendisi tabi

Hep duzelir dedim kendi kendime birakmak istemedim. Onca yildir beraberiz hep bi umut ettim iste. Iyiyken cok iyi hakkini yemek istemiyorum. Ama piskoljiside iyi degil uzuluyorumda bu yuzden onun icin. Piskologa gitmeyi reddeti bi cok kez
Eğer bu şekilde devam edilecekse eşinizi dinlemekten başka çareniz yok.
Adam zaten rest çekmiş.
Eeeee siz de boşanmak istemediğinize göre mecburen onun dedikleri olacak.

Eğer bu şekilde devam edilecekse eşinizi dinlemekten başka çareniz yok.
Adam zaten rest çekmiş.
Eeeee siz de boşanmak istemediğinize göre mecburen onun dedikleri olacak.
Esini dinlemen gerek bunu biliyorum ama bana sacma gelen seyi dinliyemiyorum. O yemege gitmessem, bidaka boyle bisey oldugunda yine pislik cikartacak ve yine kavga edicez. Busefer gitmedim diyelim, bidaha oldugunda kesin giderim. Kendimi taniyorum, nekadar sevsemde bana bu sekilde yasak koymasina coks inir oluyorum

Yani adam tepenize çıkmış zaten, belli. Ben de lafını dinlemezdim sanırım, ama tepkisini siz daha iyi ölçersiniz.

Ayrıca borç diye para alıp, geri mi vermediler? O da dolandırılmasaydı, sizin bir suçunuz yok ki...

Tabii gidebilirsiniz.
Kavga gürültü yaşamak sizin tercihiniz.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama arkadaş kısa özet geçince hemen desteklemişsiniz, sevmiyor mutsuz sevmiyorsanız siz bilirsiniz. Bu sizin evliliğini sizden iyi kimse bilemez ama tuhaf bir şey hissettim okurken gitmediğimiz için kızmış gibisiniz, yaptığı kötü şeyler aklınıza gelip gitme konusunda kendinize mantıklı bir sebep buluyorsunuz. Bence adam haklı aynısını eşiniz ailesinden biri yapsaydı sizde aynısını yapardınız. Eski tartışmalarında haksız ise o konuyu o zaman hallet biriktirip üst üste koyma bu konu için haklı ama diğerlerinde siz daha iyi bilirsiniz. Ben olsam çocuklarımın rıskını çalan aracı olan yanımda bile olamaz kardeşim dahi olsa para kazanmak biriktirmek kolay mı

Bahane aramak degil ama o sorunlarda hala oldugu icin arkadas yazinca icimden geleni yazdim. Esim hep onu dinlememi ister (tabi esler birbirini dinlemeli) ama kendisi beni dinlemez. Evlendigimizden beri kumar oynama bu is biter dedigim halde kac kere yakaladim. Hatta kumar oynadigini ogrendigimde benden ayrilmak istedi. Nasil bana guvenmessin diye agladi. Zoruma gidiyor bana bukadar yuklenmesi bide simdi dinlersem sacma buldugum biseyi, ozaman herzaman bekler diye korkuyorum. Cok karisik ya uff. Abim konusunu tam acikliyamadigim icin sanki dolandirmasini desteklemis gibi gorundugunun farkindayim haklisiniz ama oyle degil asinda. Dolandiran kisiyle zaten gorusmuyorum, gorsembile selam felan vermiyorum bitirdim yani

Para degil ama baska bisey istedi o adam para karsiliginda. Yani direk olarak para vermemisti esim ama adamin para kazanacagi bisey karsiliginda esim adamdan para alicakti. Adam teklif etmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…