Off kizlar yine ben

Buyuk konusmiyim ama esimden baskasiyla olamam. Ben artik yanlizim bundan sonra. Kumari borclari odemek icin oynamis borclarini odemek icin oyle dedi

Buyuk konusmiyim ama esimden baskasiyla olamam. Ben artik yanlizim bundan sonra. Kumari borclari odemek icin oynamis borclarini odemek icin oyle dedi
Borclar calisarak odenir. Sorumluluk altina girmeyip olasiliklar pesinde kosan adamdan koca olmaz. Cocugunuz varsa evlilikten cekinmenizi anlarim. Ama hayat cok guzel. Tabii ki bunlari konusmak icin erken. Ablam ilk esinden ayrildiginda kimseyle evlenmem artik diyordu. 3 yil sonra karsisina sevebilecegi biri cikti ve evliler. Sizin icin de guzellikler diliyorum konu sahibi

Cok tesekur ederim. Ablaniz kac sene sevgili ve kac sene evli kaldi? Ben 10 sene sevgili 4 senede evli. Cok alistim onsuz nasil yasiycam

Cok tesekur ederim. Ablaniz kac sene sevgili ve kac sene evli kaldi? Ben 10 sene sevgili 4 senede evli. Cok alistim onsuz nasil yasiycam
3 yillik sevgililik 1 bucuk yillik evlilik onunkisi de. Ablam cok naif biridir -pek benzemeyiz onunla-ilk sevdigiyle evlendi. Babama vermezsen baskasiyla evlenmem demisti. Adeta kara sevdaya tutulmus gibiydi. Simdi cocugu var 1.5 yasinda. Eski gunlerden konu açıldığında cok safmisim diyor.

Bilemiyorum konu biraz karışık geldi siz yine de eşinize sırtınızı dönmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…