Isin icinde kumar varsa benim acimdan bosanma sebebi. Buyuk konusmak istememem ama ayni evde canimi namusumu emanet ettigim adam kumar oynuyorsa rizkimizi haram islere harciyorsa kendi yoluma bakarim . Allah pisman etmesin sizi de. Karsiniza insaAllah hayirli insnalar cikarsin
Borclar calisarak odenir. Sorumluluk altina girmeyip olasiliklar pesinde kosan adamdan koca olmaz. Cocugunuz varsa evlilikten cekinmenizi anlarim. Ama hayat cok guzel. Tabii ki bunlari konusmak icin erken. Ablam ilk esinden ayrildiginda kimseyle evlenmem artik diyordu. 3 yil sonra karsisina sevebilecegi biri cikti ve evliler. Sizin icin de guzellikler diliyorum konu sahibi
Borclar calisarak odenir. Sorumluluk altina girmeyip olasiliklar pesinde kosan adamdan koca olmaz. Cocugunuz varsa evlilikten cekinmenizi anlarim. Ama hayat cok guzel. Tabii ki bunlari konusmak icin erken. Ablam ilk esinden ayrildiginda kimseyle evlenmem artik diyordu. 3 yil sonra karsisina sevebilecegi biri cikti ve evliler. Sizin icin de guzellikler diliyorum konu sahibi
3 yillik sevgililik 1 bucuk yillik evlilik onunkisi de. Ablam cok naif biridir -pek benzemeyiz onunla-ilk sevdigiyle evlendi. Babama vermezsen baskasiyla evlenmem demisti. Adeta kara sevdaya tutulmus gibiydi. Simdi cocugu var 1.5 yasinda. Eski gunlerden konu açıldığında cok safmisim diyor.
Kimsenin haberi yoktu, esim ailem cok sasirdi. Ve ailemin aslinda esimin abimin kayinpederiyle boyle bir anlasma yaptigindan haberleri yoktu. Ogrendiklerinde zaten bize soyleseydin biz o adamla is yapma derdim dediler. Guvenmedikleri icin. Benim bile haberim yoktu. Bana yalan soylemisti cunku yine. Birsuru para batirdi esim ve hep yalan dolan. Ne isler cevirdi ve ceviriyor hic haberim yok. Bisey sorduguma kavga cikartiyor. Hesaplara bile baktirmiyor artik