- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Esimi dolandiranla yemege gitmiyorum. Ben o kisiyle gorusmuyorum. Abim dolandirmis gibi yansidi anlattiklarima gore sizde haklisiniz, ama abim dolandirmadi esimi. Esim resmen abimle aramin bozulmasini istiyor, bunu kendiside itiraf etti az onceEşinin ağzı bozukluğu dışında haklı olduğunu düşünüyorum. Adam dolandırılıyor ve karısı dolandıranlarla yemeklerde. Eşinin o yemeğe gelmesı çok sacma olurdu ,senın gıtmen de sacma. Sende bu hareketı yaparak eşine küfür etmiş kadar oluyorsun zaten.
Abinin kayınpederi dolandırmadı mı brn mı yanlıs anladım? Sonucta aynı aileden sayılırlar. Inan kı benım de zoruma giderdi. Esin haklı canım maalesef.Esimi dolandiranla yemege gitmiyorum. Ben o kisiyle gorusmuyorum. Abim dolandirmis gibi yansidi anlattiklarima gore sizde haklisiniz, ama abim dolandirmadi esimi. Esim resmen abimle aramin bozulmasini istiyor, bunu kendiside itiraf etti az once
Konuyu biraz daha duzgun anlatmassam, konu baya bi karisacak galiba kusura bakmayin kizlar. Yinede anlatim asagi yukari ozaman. Bi isi esim adama pasladi ve onun karsiliginda adam esime aylik bir odeme yapicakti. O adamda o is sayensinde tabi para kazanacakti. Bir kac ay odeyip, odemekten vazgecti adam. Bu arada esiminde adama borcu varmis (adaminki kadar asla degil). Bu adam abime gitmis demis bana borcu var ama odemiyor, abimde ozamanda sende ona olan borcunu verme o vermiyorsa demis. Abim adamin parayi esime vermek istemedigini duyunca kendisi esime anlatmis adama oyle dediginiBence yaşanılan durumu yakın bir örnekle anlatmalisin bize.Mesela iş yapicaz diye bizden para alınması başka şeydir,bize bir iş yaptırılıp ürün teslimine rağmen para ödenmemesi başka şeydir,bir şeyin alim-satiminda aracılık ettirilip komisyon verilmemesi başka şeydir .Biraz orneklersen abine konuyu nasıl getiriyor esin daha net anlarız
Tesekurler yorumunuz icin. Abim esime karsi normal davrandi herzaman. Yengemde konusmadi yani zaten fazla konusmazlardi ama bi kac kere konusmadigi oldu annemgilin evinde. Ben esimi zorlamiyorum gelsin gitsin felan diye ama benim gitmemide istemiyor. Abimin evine gidebilirmisim istersem yengemle bile cikip gezebilirmisim ama o yemege gitmemi istemiyormus. Ve bunu araya sogukluk girsin diye yaptigindanda eminim acik soylemek gerekirse. Esim boyle seylericok sever ara bozmayi felan. Kendiside babasiyla küs, abisiyle küs. Yani onun icin cok normal aileyle küsmek konusmamakYengenle esin gorusmek zorunda değil konusmazsa konusmasin normalde böyle kocası için ailesine tavır alanlara karşıyım ama hem esinizi dolandirip hemde onlar size tavır aliyorsa eşinin arkasinda dur derim sonuçta abin eşinin arkasinda duruyordur ama eşinin öyle sk... git falan demeside ayıp hemde çok ayıp bence eşinle konuş bu konuda ama haklı olduğu yerde esininde arkasında durki oda seni savunabilsin sana aynı şeyler yapildiginda
Evet yani birazda kendi hatasi tabi borcunu gec odemesi. Bencok yoruldum evliligim suresinde. Bu olay bi kac ay once oldu. Ama bundan oncesindede esim baska seyler icin hayati zindana cevirdi. Arabam bozuldu, babamla arabami onlarin evinin onune cektik babam yapsin arabayi diye, ona bile cildirdi. Babamin sayesinde arabam surelecek hala gelmisti halbuki. Yok o erkek degilmiymis neden karisiyomus babam bilmem ne:SKeşke abin hiç karışmasaymis konuya....esine de helal olsun..... kendi borcuna sadık olmuyor ,yapmadığı işten komisyon alamamasini kan davası haline getiriyor.Verseymis borcunu alsaymis komisyonunu
Güzelim otur kendi konularını tekrar tekrar oku.Bu adamla yaşlanmak istiyor musun?İlerde sana bir bardak su verir mi ölç-tart ona göre hareket et.Esin senin adına borç yaptığında adam....elindekini avucundakini senden almaya çalıştığında adam...arabanı baban tamir ettiğinde mi adamligini çiğnedin!?Evet yani birazda kendi hatasi tabi borcunu gec odemesi. Bencok yoruldum evliligim suresinde. Bu olay bi kac ay once oldu. Ama bundan oncesindede esim baska seyler icin hayati zindana cevirdi. Arabam bozuldu, babamla arabami onlarin evinin onune cektik babam yapsin arabayi diye, ona bile cildirdi. Babamin sayesinde arabam surelecek hala gelmisti halbuki. Yok o erkek degilmiymis neden karisiyomus babam bilmem ne:S
Evet cok dogru bir noktaya deyindiniz. Bende iste bu hareketlerini anlayamiyorum. Isine nasil geliyorsa oyle davraniyor. Elden ayaktan dussem bana bakar bence ama cok saygisiz ve asagilik kompleksi var esimde. Baskasinda bisey olsun onun istedigi bisey, kiskanir yani anlarim. Hatta bazen sirf bu yuzden o kisidende gicik alir. Abimden cogu zaman gicik almistir eminim. Gicik alabilir eger hakliysa bunda sorun yok. Ama benim abim oldugunu ve duzgun konusmasi gerektigini anlamali ki kendi yaptigi yanlislar daha buyuk oldugu halde. Simdiki evliligim istedigim gibi gitmiyor ve boyle bir evlilik istemiyorum acikcasi. Ama hep umut ediyorum duzelir diye, bilemiyorumGüzelim otur kendi konularını tekrar tekrar oku.Bu adamla yaşlanmak istiyor musun?İlerde sana bir bardak su verir mi ölç-tart ona göre hareket et.Esin senin adına borç yaptığında adam....elindekini avucundakini senden almaya çalıştığında adam...arabanı baban tamir ettiğinde mi adamligini çiğnedin!?
Anladim ozman ya gitmiceksiniz ya rest cekeceksiniz ki ceksenizde bişey olacağını sanmiyorum benim esimde kuzenimin düğününe gitmeme izin vermemişti gidersen gelme dedi tamm gelmem dedim şimdi kendide gelecek onlarınki tehtitTesekurler yorumunuz icin. Abim esime karsi normal davrandi herzaman. Yengemde konusmadi yani zaten fazla konusmazlardi ama bi kac kere konusmadigi oldu annemgilin evinde. Ben esimi zorlamiyorum gelsin gitsin felan diye ama benim gitmemide istemiyor. Abimin evine gidebilirmisim istersem yengemle bile cikip gezebilirmisim ama o yemege gitmemi istemiyormus. Ve bunu araya sogukluk girsin diye yaptigindanda eminim acik soylemek gerekirse. Esim boyle seylericok sever ara bozmayi felan. Kendiside babasiyla küs, abisiyle küs. Yani onun icin cok normal aileyle küsmek konusmamak
Gitmedim babam gitme oturun evde sorunlarinizi konusun dedi. Esim hic konusmaya yanasmadi bosaniyoruz busefer kesinAnladim ozman ya gitmiceksiniz ya rest cekeceksiniz ki ceksenizde bişey olacağını sanmiyorum benim esimde kuzenimin düğününe gitmeme izin vermemişti gidersen gelme dedi tamm gelmem dedim şimdi kendide gelecek onlarınki tehtit
Üzüldüm hakkinizda hayırlısı olsunGitmedim babam gitme oturun evde sorunlarinizi konusun dedi. Esim hic konusmaya yanasmadi bosaniyoruz busefer kesin
Tesekur ederim. Cok sacma geliyor boyle biseyden bosanmak. Ama kendisi biz evlenmeden onceden kumar oynuyomus ve hep oynamis resmen oyle dedi. Bende eger benden artik bisey saklamiycaksan durust olacaksan ve giderlere bakabileceksem devam edebiliriz yoksa benim icinde bitti artik dedim. Hic orali bile olmadi ya hic tamam deniyelim frlan demedi. Ben neler cektim esim yuzunden bana neler yapti, o boyle kucuk seylerden bosanmak istiyor. InanamiyorumÜzüldüm hakkinizda hayırlısı olsun
Ozman en mantıklı karar boşanmak kimsenin kahrını çekmeye gelmedik bu dünyayaTesekur ederim. Cok sacma geliyor boyle biseyden bosanmak. Ama kendisi biz evlenmeden onceden kumar oynuyomus ve hep oynamis resmen oyle dedi. Bende eger benden artik bisey saklamiycaksan durust olacaksan ve giderlere bakabileceksem devam edebiliriz yoksa benim icinde bitti artik dedim. Hic orali bile olmadi ya hic tamam deniyelim frlan demedi. Ben neler cektim esim yuzunden bana neler yapti, o boyle kucuk seylerden bosanmak istiyor. Inanamiyorum
Hic kucuk bir detay degil dogrusu. Evlilik birliginin temelini sarsacak ddurumlar yasamissiniz. Esiniz tedavioldu mu mesela? Yemege gidip gitmemekten daha oncelikli cozulmesi gereken bir konu bence buAbimin kayinpederi dolandirdi, abim degil. Ve cok kucuk bi detay ama esim cok takintili biri piskolijisi bozuk biri. Kendi beni kac kere kandirdi yalan dolan hersey var esimde. Kendisi bana yalanlarin en buyuklerini soyler eder ve bir baskasi ufacik bisey yapsa onu unutmaz,oyle biri yani. Abimin kayinpederiyle gorusmuyorum. Ama abimide silemem boyle kucucuk bisey icin siz silermiydiniz? Yani cok kucuk bisey sadece bi konusma olmus abimde bunu kendisi esime soylemis zaten.
Esiminde adama borcu varmis. Adamda abime demis parami vermedi daha diye. Abimde o an sende ozaman onun parasini verme demis. Daha sonra esime pekte yardimci olmamis kayinpederi oldugu icin. Esimede soyledim haklisin abim suclu diye. Ama bunu bukadar buyutmesi normali sizce? Tedavi olmadi ve kabul etmiyorda maalesef. Bosanmaya karar vermis bende kabul ettim. Bana durust yalansiz dolansiz kumarsiz bir evlilik vereceksen devam ederim yoksa bende etmem dedim. Oda ben degismem dedi ve bitirdikHic kucuk bir detay degil dogrusu. Evlilik birliginin temelini sarsacak ddurumlar yasamissiniz. Esiniz tedavioldu mu mesela? Yemege gidip gitmemekten daha oncelikli cozulmesi gereken bir konu bence bu
Cok uzuluyorum ama genede. 14 yilimi verdim, oda verdi tabi. Ama kendisi bana cok kotu seyler yasatti ve ben ona hic bosanma kelimesi etmedim bugune kadar. Onun etmesi zoruma gidiyor cunku onun bana yasattiklari cok daha onur kirici ve uzucuyduOzman en mantıklı karar boşanmak kimsenin kahrını çekmeye gelmedik bu dünyaya
Isin icinde kumar varsa benim acimdan bosanma sebebi. Buyuk konusmak istememem ama ayni evde canimi namusumu emanet ettigim adam kumar oynuyorsa rizkimizi haram islere harciyorsa kendi yoluma bakarim . Allah pisman etmesin sizi de. Karsiniza insaAllah hayirli insnalar cikarsinEsiminde adama borcu varmis. Adamda abime demis parami vermedi daha diye. Abimde o an sende ozaman onun parasini verme demis. Daha sonra esime pekte yardimci olmamis kayinpederi oldugu icin. Esimede soyledim haklisin abim suclu diye. Ama bunu bukadar buyutmesi normali sizce? Tedavi olmadi ve kabul etmiyorda maalesef. Bosanmaya karar vermis bende kabul ettim. Bana durust yalansiz dolansiz kumarsiz bir evlilik vereceksen devam ederim yoksa bende etmem dedim. Oda ben degismem dedi ve bitirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?