kimse yok mu
Bi tek gelin kirmizi giyinecek yada beyaz giyinecek diye kural yok.Ha ablaniz size boyle bi sitem de bulunmadiysa hic baskalarinin lafiyla kendinizi.huzursuz etmeyin.bakalim ki dostlugami diyorlar
Bende altin rengi kiyafet giymistim ve bindallim vardi.
Ama inan o heyecandan pek bakmadim bile kim ne giymis.
Aman ya bosver,insan mutlu huzurlu olsunda,ablan iyi evliligi olsunda gerisi bos.
Bi tek gelin kirmizi giyinecek yada beyaz giyinecek diye kural yok.Ha ablaniz size boyle bi sitem de bulunmadiysa hic baskalarinin lafiyla kendinizi.huzursuz etmeyin.bakalim ki dostlugami diyorlar
cumartesi ablamın kınası var bende kına için kırmızı bir elbise aldım dün teyzem sen niye kırmızı giyiyorsun ablan niye giymiyor dedi beni çok soğuttu.
ablam zaten kına için kendine kabarık yeşil bir elbise diktirdi bindallısı da var.ben hatamı yaptım acaba lütfen bana bir akıl verin.
Neden hata yapasın ki?
Kırmızı renk harika bir seçim sonuçta gelinin kardeşisin ve kendini göstermelisin.
Bence kırmızı ile Kına'nın ablandan sonra en taş kızı olacaksın
28 Yaşindayim okadar cok seye sahit oldumki.oz teyzem.bizim alt katta oturuyor daha gecen gun gelen gorucuyu geri cevirmis hem calisip hem okuyormusum yukari cikmalarina.bile firsat vermemis.ama benden.8 yas kucuk torununun bile isteyenlerini her ortamda.anlatir.o yuzden anam dan baskasina.guvenmiyorumdostluk konusunda haklı olabilirsin teyzem 17 yaşında 50 beden giyen kızına daha elbise bulamamış ondan olabilirmi acaba
28 Yaşindayim okadar cok seye sahit oldumki.oz teyzem.bizim alt katta oturuyor daha gecen gun gelen gorucuyu geri cevirmis hem calisip hem okuyormusum yukari cikmalarina.bile firsat vermemis.ama benden.8 yas kucuk torununun bile isteyenlerini her ortamda.anlatir.o yuzden anam dan baskasina.guvenmiyorum
Canım bence de hiç dert edecek bir konu değil. Kına da genelde gelinler kırmızıyı tercih ederler, o yüzden böyle bir durum var. Düğünde beyaz elbise giyilmemesi gibii. Ama ablan zaten yeşil giyecekmiş, bu durumda bir benzerliğiniz olmayacak zaten. Benzerlik yoksaa sorun da yok demektir :) İçin rahat olsun, sen süslenmene bak :)
Gelin genelde kirmiziyi kinada kendi tercih eder diye akillarda yer etmis. Ama artik cevremde arkadaslarim kuzenlerimde dahil kimde gorduysem farkli renk giyiyorlar. O nedenle icin rahat olsun. Ablan halinden memnunsa bunlara kulak asmiyorsa sende takilma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim kuzenimin kınasında kuzenmn elbisesi yeşildi kardeşide kırmızı abiye almıştı hiçte sorun yapmadılar. giyin gönül rahatlığı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?