cumartesi ablamın kınası var bende kına için kırmızı bir elbise aldım dün teyzem sen niye kırmızı giyiyorsun ablan niye giymiyor dedi beni çok soğuttu.
ablam zaten kına için kendine kabarık yeşil bir elbise diktirdi bindallısı da var.ben hatamı yaptım acaba lütfen bana bir akıl verin.
Benim kınamda giyeceğim elbisenin rengi nar çiçeği ve bindallım var,
24 yaşında ki yeğenim de kırmızı elbise giyecek :))
Bazen teyzeler gereksiz yere konuşup insanların canlarını sıkabilirler :)
Canım belli ki teyzeniz adeti yanlış biliyor.Kınada kırmızı,düğünde beyaz giyilmez kuralındaki mantık gelinden rol çalmamak,onla benzer kıyafeti giymiş olmamaktır.(Bana kalırsa bu da saçma ve gereksiz de) sizin durumunuzda iyice mantıksız teyzenizin dediği zira elbisesi yeşil zaten,siz de yeşil giyseydiniz o zaman olabilirdi.Teyzeniz boş yere ortamı germiş.
cumartesi ablamın kınası var bende kına için kırmızı bir elbise aldım dün teyzem sen niye kırmızı giyiyorsun ablan niye giymiyor dedi beni çok soğuttu.
ablam zaten kına için kendine kabarık yeşil bir elbise diktirdi bindallısı da var.ben hatamı yaptım acaba lütfen bana bir akıl verin.
Allah kimseyi kınasında kırmızı, düğününde beyaz giydirecek kadar düşman etmesin kimseye. Teyzen haklı ben direk küserim ne yalan söyleyeyim müsaade de etmem giyilmesine
Yok be yavrumm ya eski kafalılık işte. Gelin dışında kımse beyaz giymez vıdı vıdı vıdı.Yahu millet bilmiyor mu gelinin kim oldugunu. Gerdeğe onun yerine beyaz elbise giyenimi sokarlar diye bu korku
Şimdi moda kınamda bir ben bordo hürrem kıyafeti vardı geri kalan yakın arkadaşlarım ve akrabalarıma özellikle kırmızı aldırmıştım
valla kuzum bir burun kıvırdıki sorma sanki kendi kınası oluyormuşta benim kırmızı giymemi istemiyormuş gibi bir süzme bakışlar kinayeler falan ayyyy biranda soğuttu beni
Tatlım o gün sizin gününüz ablanın kınasında düğünün de elbette şıkır şıkır olacaksın istediğini giyeceksin başka ne zaman olacak bu işler, ondan sebeep duymayacaksın :) he he diyip geçecek yine kendi bildiğini yapacaksın :)
Şimdiden iyi eğlenceler :)
Öyle şey olur mu canım. Ne sıkıntı olabilir ki kırmızı giymende.
İçine sinmediyse değiştir ama bence sorun yok giyilir.
valla içim rahatladı canım
canım kafana hiç takma. bnde kendi kınamdan düğünümden örnek veriyim
kına gecemde koyu kırmızı tarltanlı bindallı giydim yengem kırmızı elbise giydi hiçte bişey demedim niye diyim ki
düğünümde kızkardesim beyaz abiye çok beğendi beyaz abiye aldı hatta bazıları onu gelin zannetmiş tebrik etmişler
kına bnm kınam düğün bnm düğünüm.
ne yengeme hayır giyme bn kırmızı giycem dedim
nede kızkardesimin bayıldığı beyaz abiyesinden vazgeçirdim bnm dememe kallmadı zaten ablamgil falan kardesme beyaz almayalım ablan gelinlik giycek olmaz dediler bn bişey demedim kardesim beyaz abiyesni giydi
hiçbişey demedim niye diyim ki heveslerini kırmak moral bozmak ne kadar kolay. böyle insanlara sinir oluorum.
bnm kına gecesi tacım hani hürrem falan taktığı taclar varya zincirle asagı sarkan tasları vardı o tacı kuaförün tam alnıma taktı yani tasları tam kasımın üstünde sallanıodu çok beğendm kuaförümden bnden hariç o gün 4 gelin çıkardılar hepsi sacıma bayıldı gidip o tacdan aldırıp yaptıranlar bile oldu o gün. eve geldim halam o tacı gördü ne dese beğenirsin ? 'o ne öyle kürler gibi taslı tacı gözlerine indirmişsn hiç güzel olmamıs ' dedi hemde görür görmez. Öyle sinir oldum ki hafif arkamı döndüm sen ne beğenirsin ki zaten dedim kızı da yanmdaydı hiç aldırış etmedim canımı da sıkmadım tacımı da taktım.Herkesin lafına bakarsak mutlu olamayız unutma. Bildgni yap. Teyzenin takıldığı nokta çok sacma.
Bu dert mi Allah askina?
Ya teyzeni bosver, istedigini giy; ya da magazaya elbiseyi iade edip baska bir renk elbise al. Bunun neresi dert?
iade etme şansım yok tatlım mağaza kabul etmiyor yenisini alacak durumda değilim şuan malum düğün arifesi
Teyzeni bosver o zaman, giy gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?