off offf kocam çok gelenekçi

Famm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
1.088
873
43
33
Bir yıllık evliyim kocam hala aileme ısınmadı. Her gittiğimizde sıkılıp çıkmak istiyor. Arkadaşlarıyla sadece eğleniyor. Bazen beni bile unutuyor. Ne yapmalıyım

bizim gösterdiğimiz özveriyi ne yazıkki erkekler gösteremiyor
Yapıcak bişeyde yok, belki konuşabilirsiniz zamanla kendini düzenler öyle öyle
De, gelenekçilikle nasıl bağladınız?

bizim gösterdiğimiz özveriyi ne yazıkki erkekler gösteremiyor
Yapıcak bişeyde yok, belki konuşabilirsiniz zamanla kendini düzenler öyle öyle
De, gelenekçilikle nasıl bağladınız?
Bazen o kadar feodal düşünüyor ki hiç anlayamıyorum. Ve ben kocam la on yıldır beraberdim yeni bir yıl oldu evlendik

10 yılda gelenekçi olduğunu anlayamadınız mı?
Misal ben, toplumcu, kim ne derci, bana göre düşünme yetisi olmayan bir insanla yapamam.

Bebek de varmış. Hakkınızda hayırlısı olsun. Elalem ne derciler, elalem kadar cahildir ve bu kafa yapısı da değişmez.

Bir yıllık evliyim kocam hala aileme ısınmadı. Her gittiğimizde sıkılıp çıkmak istiyor. Arkadaşlarıyla sadece eğleniyor. Bazen beni bile unutuyor. Ne yapmalıyım
Eşim çok bencil olmaliydi başlık.
Onun yaptığının aynısını ona yapabilirsiniz

Off off eskiden böyle değildi ya. İstersen yıllarca tanı sevgili ol ama evlendiğinde tanıyo insan

Famm kimse durup dururken bulunduğu noktaya gelmez, yaşadığı hissettiği neyse onu o yapar. Bu herkeste böyledir.
Eşinizin etrafı düşünmesi onu bağlarda sizi kısıtlaması kısmı ile biraz uğraşmalısınız.

Mesela ne yapmalıyım ışte.

Esiniz gelenekci degil sizin ailenozden hoslanmiyor.
Bizim geleneklerimizde 4 atanin hakki birdir.saygida kusur olmaz.
Aslında mantıklı ailemi sevmiyor olabilir. Ama ben çok üzülüyorum buna. Halbuki ailem onu çok seviyor. Hafta da bir iki mutlaka giderim. Ama ayda bir git diyo. Çok gitme diyor

Gelenekci bir kısım goremedim ben. Geleneklerine bagli olan adam kendi anne babasina da sizin ailenize de sevgi saygi fuyar hos goruyle yaklasir. Gelenekci bir koca aile birligine baglidir. Arkadaslariyla degil ailesiyle vakit gecirmeyi tercih eder. Hatta daha da gelenekciyse ailesiyle bayramin tadini cikarir. Ne bilim bana sizinki bildigin hödük gibi geldi.

ne bilim mesela dün bayramı benim ailemle geçirdik beraber sanki benim hatrım varmış gibi kaldı. Bugünde anne ne gidelim dedim boşver dedi annesi başkasıyla evli babası rahmetli. Aradı sadece gitmedik

Gelenekcinin tanimini ben mi yanlis biliyorum? Bizim geleneklerimizde buyuklere saygi sevgi, yuvayada ayni ozen gosterilir. Yuvada guven olur, esin sana guvenmiyor mu acaba ondan mi boyle kisitliyor?

Ama beni beş yıl bekledi çok da seviyor. Benimle evlenmek için ben başkasıyla konuştuğum halde bekledi zamanında. Niye bu kadar toplumu önemsiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…