Saygısında kusur yok babası yok ama amcalarına ailesine çok duyarlı bana gelince saygıdan başka birşey yokGelenekcinin tanimini ben mi yanlis biliyorum? Bizim geleneklerimizde buyuklere saygi sevgi, yuvayada ayni ozen gosterilir. Yuvada guven olur, esin sana guvenmiyor mu acaba ondan mi boyle kisitliyor?
Ya yok herşeye karışıyor. Birşey yapsam aileme gitsem sürekli gitme insanlar ne der falan. Yani beni değil daha çok toplumu önemsiyor.
Daha önce güvenini sarstım ama aradan yıl geçti geçmişe mi takılıyo bilmiyorum. Yine değişip onu terk ederim diye mi düşünüyo. Oysaki çok seviyorumSaygısında kusur yok babası yok ama amcalarına ailesine çok duyarlı bana gelince saygıdan başka birşey yok
Hiç görüşmüyo selam sabah olur pek vakit geçirmiyo annesine bile gitmedi bayramdakendi ailesiyle ne kadar görüşüyor?
Butun gunu ailenle gecirmis iste bu sure icinde surat yapti mi. Ayrica annesinin esinden hoslanmiyir olabilir.ne bilim mesela dün bayramı benim ailemle geçirdik beraber sanki benim hatrım varmış gibi kaldı. Bugünde anne ne gidelim dedim boşver dedi annesi başkasıyla evli babası rahmetli. Aradı sadece gitmedik
Aileni sevmeyebilirde size karışması yersiz. Sözünü dinlememeye alıştırın eşinizi. Elalem nederden başka açıklaması yok o da mantıklı diil zaten. Ben öyle yapardım, umarsamaz giderdim onun elaleminden dolayı kendimi eve kapatıcak değilimMesela ne yapmalıyım ışte.
Hiç görüşmüyo selam sabah olur pek vakit geçirmiyo annesine bile gitmedi bayramda
Gelenekçi mi bilmem de başkasının kız arkadaşına göz koyan yanlış bir adam belli ki.Ama beni beş yıl bekledi çok da seviyor. Benimle evlenmek için ben başkasıyla konuştuğum halde bekledi zamanında. Niye bu kadar toplumu önemsiyor
Yok onlara şirin lik yapmaya çalıştı hani ben istedim diye mi acabaButun gunu ailenle gecirmis iste bu sure icinde surat yapti mi. Ayrica annesinin esinden hoslanmiyir olabilir.
Bende öyle yapıyorum bazen biraz bozuluyo sonra yine aynı mantıklı aslındaAileni sevmeyebilirde size karışması yersiz. Sözünü dinlememeye alıştırın eşinizi. Elalem nederden başka açıklaması yok o da mantıklı diil zaten. Ben öyle yapardım, umarsamaz giderdim onun elaleminden dolayı kendimi eve kapatıcak değilim
Yok kavgalı değil canım samimi değilkavgalı mı yoksa genel yapısı mı böyle?
Nasıl yani başkasının kız arkadaşı derken ?Gelenekçi mi bilmem de başkasının kız arkadaşına göz koyan yanlış bir adam belli ki.
Eeee sen başkasıyla flört ederken seni beklemiş ya?Nasıl yani başkasının kız arkadaşı derken ?
Önceden bilemezdim ki sonuçta sevgiliydik ailemin içinde değildi ki.Aslında tam tersi gelenekci olsa aile ye bağlı olur. İşiniz zor gibi ama tanımış olmalısiniz sonradan böyle olmadı ya
ama ben ona yanlış yaptım benim yanlışıma rağmen benim o zamanlar hala onu sevdiğimi düşünmüş ki haklı çıktı onu kıskandırmak için yanlış yapmıştım. Ama çok önceden di. Üni. Döneminde şimdi ise evliyim sonuçta hala yanlış yaparım diye mi korkuyo yoksa beni kısıtlamak için koz olarak mi kullanıyoEeee sen başkasıyla flört ederken seni beklemiş ya?
Oooo çok daha karmaşıkmış.ama ben ona yanlış yaptım benim yanlışıma rağmen benim o zamanlar hala onu sevdiğimi düşünmüş ki haklı çıktı onu kıskandırmak için yanlış yapmıştım. Ama çok önceden di. Üni. Döneminde şimdi ise evliyim sonuçta hala yanlış yaparım diye mi korkuyo yoksa beni kısıtlamak için koz olarak mi kullanıyo
Bak canım sana şunu da söyleyim yorumu sana bırakayım. Diyelim kavga ettik ve ben haklı da haksız da olsam asla konuşmuyorum o çok sınırlı bile ol da taş çatlasın bir gün dayanıyor. Ve hep o yumuşatıyorOooo çok daha karmaşıkmış.
Her ikiniz de garip insanlarsınız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?