off offf kocam çok gelenekçi

Geleneklerimizde aileden kaçıp arkadaşlarla eğlenip eşi unutmak diye birşey yok. Gelenekçi olsaydı örf adet bilir evden kaçmaz, eşine vakit ayırır mutlu ederdi. Eşin gelenekçi değil, bencil ve kendi keyfine düşkün...

Bak canım sana şunu da söyleyim yorumu sana bırakayım. Diyelim kavga ettik ve ben haklı da haksız da olsam asla konuşmuyorum o çok sınırlı bile ol da taş çatlasın bir gün dayanıyor. Ve hep o yumuşatıyor
Yani?
Ne alaka?:KK69:

Ben tam anlatamadım aslında. Baba annesi büyütmüş eşimi. Anne bana duygusu hiç yok çok duygusal anlıyorum ama. Böyle eski kafa davranıyo bazen

Bence senin annen babanin yaninda caninin sikilmasi bundandir. Biz " buyuklerimiz onlar bzim, saygida kusur etmiycez" diye ezberlemisken esin senin anne babani " arkdasimin arkadasiyla ne konusabilirimki ben" dusuncesiyle kabul ediyor. Off poff oturuyor yanlarinda mecburiyetten. Anne baba kavramini bilmiyor.

Ayri bi noktayada deginiyim; gelenekci bi koca goremedim ben. " el ne der" dusuncesine eski kafali diyebiliriz, ama bunun adina gelenecekci denmezki. Bu ikisi bambaska bisey.

Geleneklerimizde aileden kaçıp arkadaşlarla eğlenip eşi unutmak diye birşey yok. Gelenekçi olsaydı örf adet bilir evden kaçmaz, eşine vakit ayırır mutlu ederdi. Eşin gelenekçi değil, bencil ve kendi keyfine düşkün...
benimle de vakit geçiriyor ama arkadaşları kadar değil

Evine falan daha bağlı, büyüklerine daha fazla hürmet önem gösteren biri olmalı bence öyle olsaydı, bencilliğe kaçıyor bu :KK14:

Bence senin annen babanin yaninda caninin sikilmasi bundandir. Biz " buyuklerimiz onlar bzim, saygida kusur etmiycez" diye ezberlemisken esin senin anne babani " arkdasimin arkadasiyla ne konusabilirimki ben" dusuncesiyle kabul ediyor. Off poff oturuyor yanlarinda mecburiyetten. Anne baba kavramini bilmiyor.

Ayri bi noktayada deginiyim; gelenekci bi koca goremedim ben. " el ne der" dusuncesine eski kafali diyebiliriz, ama bunun adina gelenecekci denmezki. Bu ikisi bambaska bisey.
Evet babasını hiç görmemiş annesi de dört yaşındayken bırakmış gitmiş

Evet haklısın başlığı mi bile onun psikolojisinden yanlış yazmisim.

Bende öyle yapıyorum bazen biraz bozuluyo sonra yine aynı mantıklı aslında
Boşver bozulursa bozulsun öyle öyle alıştırıcaksın işte. Aradada söyle bak gittim kim ne dedi ne söyledi diye, göndermeme sebebinin boş olduğunu anlasın öyle öyle kendide değişir belki.

Boşver bozulursa bozulsun öyle öyle alıştırıcaksın işte. Aradada söyle bak gittim kim ne dedi ne söyledi diye, göndermeme sebebinin boş olduğunu anlasın öyle öyle kendide değişir belki.
İnşallah öyle yaparım artk

Bir yıllık evliyim kocam hala aileme ısınmadı. Her gittiğimizde sıkılıp çıkmak istiyor. Arkadaşlarıyla sadece eğleniyor. Bazen beni bile unutuyor. Ne yapmalıyım
Eşin gelenekçi değil gelenekçi olsa lök gibi oturur ailene saygısızlık olmasın diye. Tam olarak aileni önemsemiyor. Teşhisi yanlış koyarsan tedaviyi yanlış yaparsın

Back
X