off yaa kayınvalidem çok pis

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Moralim çok bozuk kızlar. Kayınvalidem bizi sürekli yemeğe, böreğe, saç böreğine çağırır. Dün bişy farkettim. O da çok pis olduğu :( Önceden fark etmemiştim yeni yeni fark ettimki; elleri hamurla uğraşmasına rağmen simsiyah ve yüzük parmağında takılı çok kötü oldum. Ama mecbur yemek zorunda kaldım ve daha önceden kaç defa ellerinden bu tarz şeyler yemiştim.Acaba evinin bahçesinde yaptığı için mi elleri siyahtı? Sacı siyah ama oraya ellemiyodu. Neden öyle siyahti anlamadım.Ayrıca sofrada tırnaklarına baktım kirliydi. YaA Allah aşkına bu şekilde hamur iş yapılır mı? Off kendisi çok iyi melek gibi bi insan olduğu için söyleyemedim. Yüzükle mi yapıyorsun anne hamur işini diyebilirdim ama demedim. Şimdi biraz pişmanım keşke bişyler deseydm diye. Çünkü bu şekilde ben bidaha çağrılmak istemiyorum. Ayrıca zorla bize hep ekmek verir. Ben artık istemiyorum ondan bşyler yemek. Evini pek temizlemez. Dolapları camları kirlidir genelde. Ama ben yemek yapma konusundada pis olacağını aklımn ucuna getirmemiştim. Dün çok üzgündüm çünkü ilerde çocuğum olcak ve öyle hijyenik olmayan bi yerde mi büyütcem ben onu? Evlerinde ayrıca kedi var. Ve her tarafta dolanır. Ve böyle bir evde yemek yemek zorunda kalıyoruz< yardım edin kızlar :(( napabilirm?

Moralim çok bozuk kızlar. Kayınvalidem bizi sürekli yemeğe, böreğe, saç böreğine çağırır. Dün bişy farkettim. O da çok pis olduğu :( Önceden fark etmemiştim yeni yeni fark ettimki; elleri hamurla uğraşmasına rağmen simsiyah ve yüzük parmağında takılı çok kötü oldum. Ama mecbur yemek zorunda kaldım ve daha önceden kaç defa ellerinden bu tarz şeyler yemiştim.Acaba evinin bahçesinde yaptığı için mi elleri siyahtı? Sacı siyah ama oraya ellemiyodu. Neden öyle siyahti anlamadım.Ayrıca sofrada tırnaklarına baktım kirliydi. YaA Allah aşkına bu şekilde hamur iş yapılır mı? Off kendisi çok iyi melek gibi bi insan olduğu için söyleyemedim. Yüzükle mi yapıyorsun anne hamur işini diyebilirdim ama demedim. Şimdi biraz pişmanım keşke bişyler deseydm diye. Çünkü bu şekilde ben bidaha çağrılmak istemiyorum. Ayrıca zorla bize hep ekmek verir. Ben artık istemiyorum ondan bşyler yemek. Evini pek temizlemez. Dolapları camları kirlidir genelde. Ama ben yemek yapma konusundada pis olacağını aklımn ucuna getirmemiştim. Dün çok üzgündüm çünkü ilerde çocuğum olcak ve öyle hijyenik olmayan bi yerde mi büyütcem ben onu? Evlerinde ayrıca kedi var. Ve her tarafta dolanır. Ve böyle bir evde yemek yemek zorunda kalıyoruz< yardım edin kızlar :(( napabilirm?

kibarca söyleyebilirsiniz yada eşiniz söyleyebilir,mecburmusunuz peki orda yemek yemeye,aynı evdemi otuyorsunuz anlamadım..çocuğun tabiki hijyenik bir ortamda büyümesi gerek oda bunun bilincindedir sanıyorum...bütün mikroplar ellerde en sevmediğim şeydir,dikkat etmek lazım gözardı edilicek bişey değil..

Ayrı oturuyoruz ama sürekli yemeğe çağırır. Eşime söylemelimiyim söylememelimiyim karar veremedim. Söylesem çok kırılıcak. offf

Ayrı oturuyoruz ama sürekli yemeğe çağırır. Eşime söylemelimiyim söylememelimiyim karar veremedim. Söylesem çok kırılıcak. offf

Bence de kırılacaktır eşiniz...Söylememeniz daha iyi olacaktır huzur açısından...Belki kayınvalideniz farkında değildir yaptıklarının uyarmak değilde mesela onunla beraber yapsanız...Mesela evi beraber temizleseniz ya da el temizliğinin öneminden bahsetseniz anne sürekli ellerini yıka haber okudum el pis olursa çok hastalıklar ortaya çıkıyormuş gibi uyarsanız :26::26::26:

nerden başlasam biledmedim şimdi........

benim kayınvalidem kışları bendedir,yazları köyünde

1 hafta oldu köye gideli

yaz tatillerini bizde onunla köyde geçiririz

her yaz

ve her gitmemde heryeri temizlerim

temizleyene kadar inan buzdolabından çıkan bi yiyeceği yiyemem bile

vede sadece kendi pişrdiğimi yerim

bu yaz yine gidicez,hemde 2 bebeğimle o pis eve zaten şimdiden bunun gerginliğini yaşıyorum

inanmıycaksın belki,geçen yıl elkt.süpürgeyi,ve deterj vs nereye koydumsa ordan alırım

kadın elini bile sürmez

hasta yada çok yaşlı oldundn diiil

iddiia ediyorum kimse benim kayınvalidemden daha pis olamaz

üfffffffffff sahi bebeklerimle o pis eve nasıl gitcem ben yaaaa:18::18::18:

Son düzenleme:
kaynananız dışarda ateşte hamur işi yaptıysa ellerinin siyah olması normaldir.elini sürmüyor demişsiniz ama öncesinde sacı ateşe yerleştirirken sürmüştür ve o is elden kolay çıkmaz:34:

Elleri boyanmış demek.

Bir evhanımının elleri,tırnakları siyah olacak kadar kirli olamaz.

En azından bulaşık yıkıyor bu kişi...Kir olsa,bir şekilde giderdi.

Bir de hamur açmış.Elleri yıkamamaktan siyah olsa,ellerinde un ve tırnak kenarlarında hamur topakları kalırdı.

Ben bundan sonra onun elinden hamurişi yememe kararı aldım ama sürekli yapıp yapıp ya çağırıyo akşam yemeğine yada yolluyo. Onu kırmakta istemiyorum yemezsem gücenecek.
offf yaaaa hiç yoktan uğraştığım şeylere bakın. Belki bazılarınıza göre dert değil ama kesinlikle sorun bence. Kafama takıyorum.Çünkü sürekli gel gitler oluyo hep yemek yediryo. Ben yemiycem size afiyet olsun mu diicem. Desemde her zaman denir mi offffffffffff

Son düzenleme:
iyi bir insan demen kafamı karıştırdı biraz
canım sen biraz yardımcı olsan temizlik hususunda
eşine söyleme bence kırılır sana durduk yere huzurunuz kaçmasın
elleri konusunda ise ufak ufak uyar bence ama kalbini kırmadan
ben son derece titizimdir o yüzden anladım seni ama kalp kırmanıda istemem

nerden başlasam biledmedim şimdi........

benim kayınvalidem kışları bendedir,yazları köyünde

1 hafta oldu köye gideli

yaz tatillerini bizde onunla köyde geçiririz

her yaz

ve her gitmemde heryeri temizlerim

temizleyene kadar inan buzdolabından çıkan bi yiyeceği yiyemem bile

vede sadece kendi pişrdiğimi yerim

bu yaz yine gidicez,hemde 2 bebeğimle o pis eve zaten şimdiden bunun gerginliğini yaşıyorum

inanmıycaksın belki,geçen yıl elkt.süpürgeyi,ve deterj vs nereye koydumsa ordan alırım

kadın elini bile sürmez

hasta yada çok yaşlı oldundn diiil

iddiia ediyorum kimse benim kayınvalidemden daha pis olamaz

üfffffffffff sahi bebeklerimle o pis eve nasıl gitcem ben yaaaa:18::18::18:

ayy bebekler için hijyenik ortam çok önemli evin havalandırılması falan...bunda kırılıcak gücenicek bişey yok valla ben olsam sölerim,tozdan bile hasta oluyorlar allah korusun...

Ben bundan sonra onun elinden hamurişi yememe kararı aldım ama sürekli yapıp yapıp ya çağırıyo akşam yemeğine yada yolluyo. Ev işi zaten pek yapmaz artık bebeğimi kesinlikle ona koymamam gerektiğini anladım. Mutlaka bizde bakmalı.

bebeğinizedemi kayınvalide bakıyor?ya şimdi bir günlük bişey olsa ben yaptım anne sen buyur falan dersinizde sürekli çağırıyormuş:44: bizdede aynı durum vardı ben eşime söledim,çünkü çok hassas olduğum bi konudur özellikle bebeğim olduktan sonra ve sinir olurum ama sonuç değişmedi..

ayy bebekler için hijyenik ortam çok önemli evin havalandırılması falan...bunda kırılıcak gücenicek bişey yok valla ben olsam sölerim,tozdan bile hasta oluyorlar allah korusun...

ah canım geçen sene tartışmamız oldu bu konu yüzünden

benim evimi beğenmiyosan gelme dedi

hiç cvp vermedim

bide kaprislidir ki kendini odaya kapadı mı günlerce küser tavır yapar

'' Anne ya, diyete başladım da, kusura bakma ekmeklerinden, böreklerinden , nefis yemeklerinden (!) yiyemeyeceğim ''

Kuzum bunu söyle bari :23:
:1::1::1::1::1::1::1::1:

ah canım geçen sene tartışmamız oldu bu konu yüzünden

benim evimi beğenmiyosan gelme dedi

hiç cvp vermedim

bide kaprislidir ki kendini odaya kapadı mı günlerce küser tavır yapar

yaşlıda değilmiş:44:onun kaprisi çocukların sağlığından önemlimi?yapsın..eşiniz bişey demiyormu,1 sene boyunca bir evde temizlik yapılmazmı ya:53:hayret doğrusu..ama bunu hayat tarzı haline getirmiş insanlarda var malesef

yaşlıda değilmiş:44:onun kaprisi çocukların sağlığından önemlimi?yapsın..eşiniz bişey demiyormu,1 sene boyunca bir evde temizlik yapılmazmı ya:53:hayret doğrusu..ama bunu hayat tarzı haline getirmiş insanlarda var malesef

eşim annesinin üzülmesinden çok korkar canım

çocuksa hasta olmadan büyür mü hiç? çocuk bu hasta olur tabiiii!!!!!!

bizler hasta olmadan mı büyüdük

hem ben temizliyorum ne oluyo elime mi yapışıyo?

herşeye kusur buluyoruz yaaa herşeye

:1: ayyy 1 sene boyunca bır evde temızlık yapılmazmı ben cok tıtızımdır herqun ıs yapcam dıye artık esımle kötu oluyorum qece 4 5 demem kalkar wc banyo cıflerım camasır suyu tutkunluqumda var ayyy temızlık qıbısı yokk :) pıs karılarıda sevmemde evınede qıtmem bır bardak caylarınıda ıcmem en ıyısı sen uyar :1: qercı ınsanın ıcınde olacak TEMIZLIK IMANDANDIR...

eşim annesinin üzülmesinden çok korkar canım

çocuksa hasta olmadan büyür mü hiç? çocuk bu hasta olur tabiiii!!!!!!

bizler hasta olmadan mı büyüdük

hem ben temizliyorum ne oluyo elime mi yapışıyo?

herşeye kusur buluyoruz yaaa herşeye

hastalık ve yaşlılık dışında varmıddır pis olmanın izahı ya
hayret ettim yazdıklarına

Back
X